Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bide bu Hollandalı'ların isimleri çok karizmatik değilmi ya ...

Sneijder

Huntelaar

Van .... la başlayanların hepsi :asd:

üstad

kimse LFC'ye .ok atmıyor

sadece sneijder transfer sezonu başında ne şeklinde bir açıklama yapmıştı hatırlarsan;

şampiyonlar liginde oynayan, kendi liginde her sene şampiyonluk iddiası bulunan ve heyecan verecek bir takıma gitmek istiyorum demişti...

LFC'de şu an için bunların hiçbirisi yok...

kimse LFC karizmasına laf atamaz orası ayrı bir konu...

Liverpool'un karizmasına kimsenin laf ettiği yok ki,burda sözü edilen şey artık Liverpool'un İngiltere'nin top class ekipleriyle baş etmesinin neredeyse imkansız olduğu durumu...

Ben şahsen önümüzde ki 50 sene boyunca bir mucize olmazsa Liverpool'un şampiyon olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum.Belki ara sıra Şampiyonlar Ligi'ne katılırlar (ki o bile bir süre mümkün görünmüyor) belki UEFA kupasını da alma şansları olur ama uzun yıllar boyunca Premier Lig'in iddialı takımı statüsünde bile yer alacaklarını düşünmüyorum..Ki zaten en son ne zaman şampiyon olduklarına bakarsak,bu teori hiçte yanlış olmaz..

Yani Evet Liverpool'un bi karizması var, ama sadece karizma da karın doyurmuyor bu da bir gerçek..

Ali Naci Küçük yönetimden biriyle konuşmuş 1-2 gün daha bekleyin bu iş artık olumlu sonuçlanacak demiş o kişi... Cnn Türk'te söyledi.

Ulan hep bildiğimiz haberler. Bugün de yeni birşey yok. (7.5m€ anlaştığımız & 5 Şubat)

Sneijder yuzunden bi kac gun yemek yemiyom, gelirse kuzu cevirtip mahalleye dagitcam

Eski transfer nöbeti konularına bakıyorum bu Ali Erdoğan Misimovic transferini bildiren kişiymiş. Pek az tweet atarmış attıkları da tutarmış. Öyle yazmışsınız nöbette.

Ali Naci Küçük yönetimden biriyle konuşmuş 1-2 gün daha bekleyin bu iş artık olumlu sonuçlanacak demiş o kişi... Cnn Türk'te söyledi.

bizim medya tam koyun sürüsü. bir Allah'ın kulu da sormuyor stoper/sol bek transferini

Ben bundan sonra 1-2 gün falan beklemeyeceğim.. Ne de olsa Transfer döneminin bitmesine 2 hafta kaldı..

Görürüm ben o zaman o bir iki gün bekleyin diyenleri...

Yarın maç var bırakın elin adamını.Cumadan sonra kaldığımız yerden devam ederiz.

Futbolcularımıza biraz saygısızlık oluyor, takımda konsantrasyon eksikliği olucak.

46994_4414742730144_1648925375_n.jpg

Kameramanlar hazir, Sneijderi bekliyorlar ;)

[video=youtube;7-LYjgOBEaA]https://www.youtube.com/watch?v=7-LYjgOBEaA[/video]

ağlıyorum şuanda :sad007:

Eski transfer nöbeti konularına bakıyorum bu Ali Erdoğan Misimovic transferini bildiren kişiymiş. Pek az tweet atarmış attıkları da tutarmış. Öyle yazmışsınız nöbette.

o adam güvenilir bir adambnde bi kaç kez şahit oldum misimovic olsun kazımın transferi olsun hep bildi

Bu Ingilizlerin agzi sulanmis resmen. liverpool taraftari cildiriyor resmen . bu fiyata nasil almayiz diyorlar resmen... para yok ?!sneijder yok?! diyenlerde var liverpooldan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt