Ergün Duran
Cezalı
- 12 Temmuz 2010
- 8.999
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti
:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:
:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Galatasaray prepared to wait until February 5 to complete Sneijder deal - Goal.com
Tulun'un 5 Şubat haberleri çıkmaya başladı.
üstad
kimse LFC'ye .ok atmıyor
sadece sneijder transfer sezonu başında ne şeklinde bir açıklama yapmıştı hatırlarsan;
şampiyonlar liginde oynayan, kendi liginde her sene şampiyonluk iddiası bulunan ve heyecan verecek bir takıma gitmek istiyorum demişti...
LFC'de şu an için bunların hiçbirisi yok...
kimse LFC karizmasına laf atamaz orası ayrı bir konu...
Ali Naci Küçük yönetimden biriyle konuşmuş 1-2 gün daha bekleyin bu iş artık olumlu sonuçlanacak demiş o kişi... Cnn Türk'te söyledi.
Sneijder yuzunden bi kac gun yemek yemiyom, gelirse kuzu cevirtip mahalleye dagitcam
Ali Naci Küçük yönetimden biriyle konuşmuş 1-2 gün daha bekleyin bu iş artık olumlu sonuçlanacak demiş o kişi... Cnn Türk'te söyledi.
Sneijder yuzunden bi kac gun yemek yemiyom, gelirse kuzu cevirtip mahalleye dagitcam
Eski transfer nöbeti konularına bakıyorum bu Ali Erdoğan Misimovic transferini bildiren kişiymiş. Pek az tweet atarmış attıkları da tutarmış. Öyle yazmışsınız nöbette.
Eski transfer nöbeti konularına bakıyorum bu Ali Erdoğan Misimovic transferini bildiren kişiymiş. Pek az tweet atarmış attıkları da tutarmış. Öyle yazmışsınız nöbette.