Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya adam karanı 4 şubatta açıklarda ben gelmiyorum derse ne olacak

ne sneijdermiş be bu kadar uğraşsak yarın Kasımpaşa maçında sol bekte Tremoulinas oynardı yedekte de Ömer Toprak otururdu :D

ergun babahan kim arkadaslar? bi ben mi tanimiyorum bu adami?

Bence de Sneijder ama adım gibi eminim 1 sezon çok iyi oynar sonrada gitmek için kırk tane numara yapar.

Böyle düsünen cokdur...bende düsünmedm degil...ama belli olmaz...Berki de 3,4 yil kalir :)

Gitse bile..iyi paraya satmaliyiz. Oyniyan Sneijderi rahat 15-20 ye satarsin...Sneijder takimda oynayamadi icin.."dislandi" icin, bukadar ucuza alabilyoruz...

beyler dua edin alternatif isimlerle görüşülüyor olsun aksi takdirde düşünemiyorum bile 31 ocak'a kadar sneijder'i bekle alamazsan kör topal birini son gün tut getir olmaz en çok korktuğum durum bu :o ha birde stoper sol bek lazımken görüşmeler sürüyordur umarım sneijder kadar önemli stoper ve sol bek lazım acil hatta kanata bile adam lazım hamit kanat değil amrabat ise verimsiz

arkadaslar yarin mactan sonra hocamizin verecegi basin toplantisinda isin rengi belli olur. sneijder'i istiyor mu, alternatifi varmi, hocamiz herzaman durust bir sekilde bu sorulara cevap vermistir. yarin'da bu boyle olacaktir.

Şunun olmadığını nedn anlamak istemiyorsunuz ki?

Başkan çıktı Terim Sneijder'i istiyor dedi, Albayrak çıktı dedi İstemez olurmu dedi ama hala çoğu kişi buna inanmamakta ısrar ediyor.

3 haftadır getiremedik adamı helal olsun

Terim zaten izin vermez, bukadar beklemeye...transferleri yapip, takima monte etmek istiyordur...

Pazartesine kadar birsey olmazsa , bu Is yatar.

ergun babahan şikebahçelidir.

Böyle düsünen cokdur...bende düsünmedm degil...ama belli olmaz...Berki de 3,4 yil kalir :)

Gitse bile..iyi paraya satmaliyiz. Oyniyan Sneijderi rahat 15-20 ye satarsin...Sneijder takimda oynayamadi icin.."dislandi" icin, bukadar ucuza alabilyoruz...

Bahsettiğimiz adam Sneijder tabi. Günlerdir sürekli konuşulduğu için gelecek olan adamın önemi biraz unutuldu sanki. Bundan 5-6 ay önce gelecek deseler millet götüyle gülerdi.

Sneijder olmazsa en fazla Ronaldinho olur

Transferlerin tamamı ile ilgili, yönetimle arasındaki sorun ile ilgili yarın hoca konuşur. Net olacağını umut ediyorum her zamanki gibi.

Sneijder Kuyt'a atacağı msjı yanlışlkla IrmaK'a atmış heralde :D Ev sormuşmuş...

Messi gelse..Tulun bu is ile ilgilense...yemin ediyorum... kimler cikar... "Terim Messi yi istemiyor...Tulun ile limoni"

"Baskan diyorki,, Terim oynatmasi lazim, " ben aliyorsam."

birakin bu Isleri artik ya :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt