Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.731
- 2.164
- 1.948
Cevap: Transfer Nöbeti
Ya adam karanı 4 şubatta açıklarda ben gelmiyorum derse ne olacak
Ya adam karanı 4 şubatta açıklarda ben gelmiyorum derse ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ergunbabahan @ebabahan Sneijder olmasa bile Galatasaray dünyanın önemli bir ismini kadrosuna katacak
Yönetim sucu olur o zamana kadar beklemek hata olur. Zaten büyük bir olasilikla son güne kadar bizi oyalarak ben gelmiyorum diyecek.Ya adam karanı 4 şubatta açıklarda ben gelmiyorum derse ne olacak
Bence de Sneijder ama adım gibi eminim 1 sezon çok iyi oynar sonrada gitmek için kırk tane numara yapar.
Yönetim sucu olur o zamana kadar beklemek hata olur. Zaten büyük bir olasilikla son güne kadar bizi oyalarak ben gelmiyorum diyecek.
arkadaslar yarin mactan sonra hocamizin verecegi basin toplantisinda isin rengi belli olur. sneijder'i istiyor mu, alternatifi varmi, hocamiz herzaman durust bir sekilde bu sorulara cevap vermistir. yarin'da bu boyle olacaktir.
3 haftadır getiremedik adamı helal olsun
Terim zaten izin vermez, bukadar beklemeye...transferleri yapip, takima monte etmek istiyordur...
Pazartesine kadar birsey olmazsa , bu Is yatar.
Böyle düsünen cokdur...bende düsünmedm degil...ama belli olmaz...Berki de 3,4 yil kalir
Gitse bile..iyi paraya satmaliyiz. Oyniyan Sneijderi rahat 15-20 ye satarsin...Sneijder takimda oynayamadi icin.."dislandi" icin, bukadar ucuza alabilyoruz...