Hayyam Ulvi
Parçalı Üye
- 20 Aralık 2012
- 3.715
- 131
- 883
Cevap: Transfer Nöbeti
'Cumartesi gününe kadar bu iş ya olur ya olmaz' Bülent Tulun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bilmiyorum.. Ama bu Sneijderin yaptigin cok zoruma gidiyo. Takim olarka, ülke olarak bizi resmen oyaliyo.
Aslinda buna bi rest cekmek lazim. Getirceksin Istanbula, imza töreninde herkesin karsisinda: Hadi geldin, ama biz imza atmiyoz, istemiyoruz seni, öyle dalga gecilmez böyle gecilir, yürü bas git Italya ya atla ucaga hadi hadi!
:31::31::31::31::31:
Ay sonuna kadar bekleyeceğim, acele etmeyeceğim diyen bir adam teklif bekliyor demektir. Almanya, Rusya falan çok önemli değil ama EPL'den gelen teklifler çok önemli. ManU, M.City, Chelsea, Arsenal pek ihtimal dahilinde değil. Geriye Liverpool ve Tottenham kalıyor, ki ikisinin ilgilendiği konuşuluyor.
Ben Sneijder'in göz önünde olmak istediğini düşünüyorum. İngiltere'de 3-4.'lüğe oynamak tatmin edebilir Sneijder'i. Adam haklı olarak bizim ligi beğenmiyor, burada üst düzey futbol oynayabileceğini düşünmüyor.
Ben değil demedim ki. Solbekten örnek verdim ben. Buna paralel olarak dany'i solbeke çekersen defansa kesinlikle oyuncu ihtiyacı olduğu kabak gibi ortaya çıkar.
Kötü haber:Dilara Gönder Ntvspor'dan Ayrıldığını Açıkladı.:sad007:
kaynak alalım nereye soylemıs bunu
Ligtv Kapar hemen
cok sukur yarin kasimpasa maci var. cumartesi gunu premier league, pazar gunu ajax-feyenoord macindayim. o yuzden bu hafta sonu sneijder'i beklemicem bile.![]()
Bir daha bu ülkeye ne yıldız gelir ne de yetenekli bir oyuncu eğer bu dediğini yaparsak. Mahalle takımı mıyız biz ?
Bir daha bu ülkeye ne yıldız gelir ne de yetenekli bir oyuncu eğer bu dediğini yaparsak. Mahalle takımı mıyız biz ?
Trt deki Oğuz Tongsir e söylemiş
Evet antepteki ve bizim ilgilendiğimiz adam bu...
Kasımpaşa başka bir İbricic almış...
Sent from my iPad using Tapatalk
Öyle demedi, 5 Şubat'a kadar vaktimiz var acele etmiyoruz dedi.