Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

'Cumartesi gününe kadar bu iş ya olur ya olmaz' Bülent Tulun

Diğer bölgelerle ilgili konuşmuyoruz diyen arkadaşlar var haklılarda.

Tek bir cümle;

Sneijder gelirse takımın defansif zaafiyeti en az yarı yarıya düşer. Sneijder'in gelmesi demek daha rahat gol pozisyonu, daha net paslar, daha efektif top kullanma ve en önemlisi topu önde tutma demektir Şuan attığımız her top (yarın göreceğiz yine !) savunmamıza geri dönmekte ya da rakibin ani ataklarına sebep olmakta.

Sneijder'in gelmesi ile bu sorunlar daha aza indirgenecektir emin olabilirsiniz. Ayrıca bizim Riera gidene kadar bir yabancı olarak solbek ihtiyacımız stoperden daha vahim değil.

Niye bilmiyorum.. Ama bu Sneijderin yaptigin cok zoruma gidiyo. Takim olarka, ülke olarak bizi resmen oyaliyo.

Aslinda buna bi rest cekmek lazim. Getirceksin Istanbula, imza töreninde herkesin karsisinda: Hadi geldin, ama biz imza atmiyoz, istemiyoruz seni, öyle dalga gecilmez böyle gecilir, yürü bas git Italya ya atla ucaga hadi hadi!

:31::31::31::31::31:

Bir daha bu ülkeye ne yıldız gelir ne de yetenekli bir oyuncu eğer bu dediğini yaparsak. Mahalle takımı mıyız biz ?

Ay sonuna kadar bekleyeceğim, acele etmeyeceğim diyen bir adam teklif bekliyor demektir. Almanya, Rusya falan çok önemli değil ama EPL'den gelen teklifler çok önemli. ManU, M.City, Chelsea, Arsenal pek ihtimal dahilinde değil. Geriye Liverpool ve Tottenham kalıyor, ki ikisinin ilgilendiği konuşuluyor.

Ben Sneijder'in göz önünde olmak istediğini düşünüyorum. İngiltere'de 3-4.'lüğe oynamak tatmin edebilir Sneijder'i. Adam haklı olarak bizim ligi beğenmiyor, burada üst düzey futbol oynayabileceğini düşünmüyor.

aynisini diyoruz ayrildigimiz nokta, Sen diyorsun Liverpool ve Tottenham Sneijdere göre kabul görür, ben diyorum Liverpool bitmis tarihleri kaldi baska büyüklügü kalmadi ve Sampiyonlar ligine katilabilmesi bile büyük basari olarak algilanir Ingiliz liginde, Totenham ise bence EPL de oynamaktan baska hic bir artisi yok, Sampiyonlar ligi icin 4 Devle bogusuyor, Sampiyonluk bile ruya ötesi birsey bunlar icin.

Sneijderin kazanma istegi ve bu arzusuna dayanarak bu iki kulübü kabul edecegine en fazla yüzde 10 sans taniyorum.... Sneijder kesinlikle teklif bekliyordur bir yandan ama bunu yapacak tek takim manchester United, Chelsea ve City o mevkilerde bir sürü oyuncusu var veya transfer etti, Arsenal yillik bu paralari vermez verseydi RvP kalirdi.

Bekliyelim diyorum, bence gelme ihtimali yüksek gelmezsede bizim icin dünyanin sonu asla olmaz

Ben değil demedim ki. Solbekten örnek verdim ben. Buna paralel olarak dany'i solbeke çekersen defansa kesinlikle oyuncu ihtiyacı olduğu kabak gibi ortaya çıkar.

Onu buraya çek şunu buraya çekle olmuyor işte o yüzden 1 stoper 1 de sol bek bize lazım. Riera'nın performansıda göz ardı edilecek gibi değil ama iki yönünüde iyi kullanan birisini bulursak kaçırmayalım derim.

deadline vermemiz lazim acilen. mutlaka 1 ofansif orta saha oyuncusunu takima kazandirmamiz lazim. cift forvet ile schalke'i eleyemeyiz, mumkun degil. acilen 4-5-1'e donup, sneijder/diego/djuricic tarzi 1 futbolcuyu transfer etmemiz lazim.

suremiz gittikce azaliyo. umarim yonetimde bunun farkindadir. kaldi ki, benim saydigim futbolcular sadece bir ornek, onlari 10 gun icerisinde bitiremeyiz. hakkimizda hayirlisi.

cok sukur yarin kasimpasa maci var. cumartesi gunu premier league, pazar gunu ajax-feyenoord macindayim. o yuzden bu hafta sonu sneijder'i beklemicem bile. :)

Bir daha bu ülkeye ne yıldız gelir ne de yetenekli bir oyuncu eğer bu dediğini yaparsak. Mahalle takımı mıyız biz ?

Kayseri Mido'ya yapmıştı onu.

Daha sonra ulusal medyaya da yayılan bu haberleri yalanlamaksa, Genel Menajer Süleyman Hurma'ya düştü. Mido'ya kızdıklarını söyleyen Hurma, bu oyuncuya bir ders vermek amacıyla hareket ettiklerini duyurdu. Lig TV'ye konuşan Hurma, şunları söyledi:

"Mido'yu Kayseri'ye transfer etmek için değil, ders vermek için getirdik. 2 ay bizi oyalayıp terbiyesizik yaptı, şimdi biz de ona ders veriyoruz. Kayseri'ye getirdik ve geri göndereceğiz. Mido gibi bir futbolcuyu transfer etmiş olsam, böyle pastırma getirir gibi getirmezdim şehre. O bize terbiyesizlik yaptı, biz de ona dersini verdik. Sanırım bugün geri döner."

mehmet demırkol:sneıjder yönetıcılere gelecegım merak etmeyın demiş

f.web tv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt