Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam hayır dememiş. Gülerek ŞUAN EVİME YAKINIM demiş.

Lerby -Moratti felan birlikte görüşmüşlerse olumlu bir şeyler çıkmış olabilir.

Galatasaray'ın en önemli transfer seçeneği olarak gözüken Wesley Sneijder'e sürpriz bir talip çıktı. Milano'nun diğer büyük kulübü AC Milan Hollandalı futbolcuya talip oldu.

Milano'da yaşayan deneyimli gazeteci Vitale Medina Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu oldu. Ve "Adriano Galliani ile İnter başkanı Moratti dün sürpriz bir biçimde buluştular. Sneijder'in transferini görüştüler. Milan şu ana kadar istediği hamleleri yapamadığı için Sneijder üzerinde duruyor. İki kulüp rakip olamasına rağmen Cassano örneğinde olduğu gibi bir birleri arasında futbolcu geçişleri olabiliyor. Ama Milan'ın ödemeyi önerdiği para Galatasaray'ın çok gerisinde kalıyor. Milan Kaka, Balotelli ve Sneijder'i transferde üç opsiyon olarak görüyor. Diğer iki futbolcunun şartları farklı, maliyetleri yüksek. Sneijder ise Milano'da düzeni olması, eşinin mutlu olması, çocuklarının orada okuyor olması daha iyi alternatif olarak gözüküyor." dedi.

"MİLAN İLE ANLAŞAMAZSA GALATASARAY"

Medina "Galatasaray'ın Hollandalı oyucuya üç yıllık kontrat karşılığında toplamda 13 milyon euro verdiğini bu anlamda en iyi teklifi yaptığını belirterek, Sneijder Milanla anlaşamazsa yüzde doksan Galatasaray'a imza atacak. Milano'da bunlar konuşuyor." diye konuştu.

Galatasaray'da başkan ve yöneticiler fazla bekleyemeyeceğini, bir kaç gün içinde bir sonuca varılması gerektiğini söylemişti.

radyospor

Bence Irmakı gstvye transfer edelim.Durmasın fbtv2de.

Gelirse ekime gelmezse eylül'e epl'ye giderşe şubata interde kalırsa aralık'a kadar yolu var

Lerby'nin şu an çılgınlar gibi Sneijder'i Liverpool,Tottenham,City,Arsenal,United'a önerdiğinden eminim.

Konuşmalarında ise büyük ihtimal

Sneijder: Ne yapalım.İyi para veriyorlar ama Türkiye önceliğim değil.

Lerby : Son güne kadar bekleyeceğiz o zaman.Teklif iyi ama sen daha iyi ligleri hak ediyorsun.Türkiye Ligi'nde iyi performans gösterirsen sorun değil ama ,kötü olursan ondan sonra serbest düşüş olur bu teklifleri de alamazsın.Ben seni İngiltere'ye pazarlamak için elimden geleni yapacağım.Son güne kadar bekleyelim.

Sneijder :OK o zaman

Muhabbetin bu olduğuna adım gibi eminim.

Teklifi çekmezsek eğer son 2-3 gün kala istediği teklifi de alamazsa gelir.

bu is tamam bence şıno geliyo birandda gormek isterdi

Sol bek veya stoper transferinin gündemde yer almamasının sebebi Sneijder değil, Baros'un takımdan ayrılmaması olabilir bana göre.

1 Muslera

2 Eboue

3 Ujfa (gidici)

4 Dany

5 Melo

6 Amrabat

7 Riera (gidici)

8 Elmander (gidici)

9 Sneijder

10 Baros (git artık)

yaza 2 yabancı alınabilir sol bek ve forvet

olum adam evime yakınım demiş :)

snejder her transfer sorusunda g.. ile gülüyorr...:mad::mad::mad:

ırmagın mıkrofon cebınde koptum ya:):):)

ırmağa helal olsun o anda bile kibarlığı elden bırakmıyor. bi an düşündüm de onun yerinde allah korusun ertem şener olsaydı sneijdere tinerci gibi yapışıp binaya kadar girerdi :)

Sol bek veya stoper transferinin gündemde yer almamasının sebebi Sneijder değil, Baros'un takımdan ayrılmaması olabilir bana göre.

1 Muslera

2 Eboue

3 Ujfa (gidici)

4 Dany

5 Melo

6 Amrabat

7 Riera (gidici)

8 Elmander (gidici)

9 Sneijder

10 Baros (git artık)

yaza 2 yabancı alınabilir sol bek ve forvet

Böyle oynarsa Riera gitmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt