Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu akşam fatih hoca her şeyi özetler bence

transferin son günü aysal çıkar bizde 25 tane sneijder var der hem devre arasında transfere bu kadar para harcanmaz der sezon sonu bu oyuncuların çoğu bonservissiz olucak vs

yani transfer beklemeyin

Sorun 2m dolar ise bir biz verelim bir inter bitsin bu iş .zaten 7.5 a sneijder bedavadan biraz pahalı

10 numara şart değil orta saha forvet arası iş yapacak ayağı top yapan adam lazım, 2.forvet de olabilir yani Necati vari.

Zarate olabilir yani...

Ne bilim her mesaj da bir olumsuzluk, bir negatiflik var da :D

Doğrudur ben bu adama gelse bile zor ısınırım..

Şimdi birşeyler yazarım da bazıları tartışma yapmayı bilmiyorlar..

Mesela Selçuk'un bir tık üstünü oynayacak biri için 100 yıllık bir Çınarı Sneijder'in yoluna kul köle edenleri hayatta affetmem..

Fatih Hocamızın bu transfere soğuk baktığını hepimiz biliyoruz aman aman istemiyor..

Yönetim şov peşinde İlle de şov yapacaksan gidip Ronaldinho'yu al .. Sneijder'i top diye sektirir..

Konu sneijder

Elbet naz yapacak

Elbet baska rakipler cikacak karsimiza

Bu durumlara sasirmamak lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

beni şaşardğım,

bir futbolcuya bağlı kalıp. hiçbir başka mevki veya alternatifine gitmemiz. snejder son gün gelsin farketmez.. ama sol bek -stoper alırsan en azından bi taraf daha iyi olur..

Medyanın gazına gelmeyin Irmak Kazuk Galatasaray lafını söylemeden önce evime yakınım diyor Galatasaray kelimesi o ana kadar geçmiyor

önceki günkü röportajındada onlara Türkiye ye gittiğimimi söylemişler gördüğünüz gibi burdayım tarzında bir söylemi şimdide evime yakınım sözleri bence herşeyi açıklıyor...Bana gelse bile Lincoln olayına döner gibi geliyor.

10 numara şart değil orta saha forvet arası iş yapacak ayağı top yapan adam lazım, 2.forvet de olabilir yani Necati vari.

Zarate olabilir yani...

Zarate 2 yıldır doğru dürüst top oynamıyor. Ve balon bi oyuncu ayrıca paragöz saygısız biri.

Transfer Nöbeti

Beyler adam evine dogru gidiyordu zaten ne demesini bekliyordunuz?

Aslinda evet

9.5 milyon bonservis vermis gibi oluruz ama olus sekli cok cirkin olur

o iş geçti.. eğer öyle bir şey varsa, piyasaya düşmeden yapacaktın.

şimdi versen

hem adama bu parayı ver-hem bu kadar naz çek olurmu? her türlü giydirilir yönetime..

muratti usta bu işi bugün hallet de sevindir şu taraftarı ver 2 milyonu artık.

Galatasaray sorusu yapıştırma , adam 5 metre fark attıktan sonra geliyor.

Sadece Anlaşmaya yakın mısın sorusuna devap veriyor.Ona da cevap denirse.

Nah , it is close to my house.

.

Yine de ümitlenmeyin.Bu adamın top oynamaya niyeti olduğundan şüpheliyim.Çünkü İnter'de kalmak istiyorum beni kadroya almıyorlar vs gibi şikayetlerini duymadık hiç.Oynamak isteyen bir adam yıldızsa karşısına teknik direktörü alır.Sneijder salla başı al maaşını formunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt