Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAw_LzmCUAABccC.jpg
beyler ırmak kazukun son halı weslyının evınin önünde örümcek adam gıbı olmuş:):):):)

Sneijder transfer süreci:

Bitti kesin bizde-%99 bizde-%95 bizde-2 milyon euro alırsa bizde-henüz daha karar vermedi

Süreç gittikçe kötüye gidiyor ve günler geçtikçe inancımı kaybediyorum şahsen. Sizi bilemem ama eski inancımdan eser yok artık. Umarım alternatifler hazırdır.

Noldu ultraslanın zamazingosunun başkanla yaptığı konuşmada fos çıktı galiba kaç gün önce perşembe cuma filan diyolardı yine mi tutmadı medyumluk.

Yanlız yabancılar sneijderin türkiyeye gelmesini konduramıyorlar bir türlü. Enin de sonunda ingiltereye gider bu kariyerde ne yapacak türkiyede modundalar

Real, Barcellona e anche Galatasaray sono pronti a cogliere l'occasione. Il Pescara è tranquillo e si gode il suo gioiellino. L'asta su Quintero sta per scatenarsi.

şu anda lafı var ise. gelmez. adam açıkça diyor..

ulaa gidip kaka almaya kalksak daha iyiydi..

Demedi öyle birşey. Yabancılarla iletişime geçmemiş birisi o vücut dilini ve espriyi anlamaz. Videodan gördüklerim ve vücut dili adamın "beni rahat bırak soru röportaj yok" idi.

Irmak soruyor : "Yakın mı ?"

Sneijder: "Anlamadım ?"

Irmak : "Anlaşma Yakın mı ?"

Sneijder : "Evime yakınım :) "

Irmak : "Galatasaray ile görüşme hakkında kısa bir yorum alsak ?"

Sneijder : "Hayır..hayır"

artık eski heyecanda kalmadı bir an önce bitsin gelmiyosada gelmesin transfer sezonunun sonuna az kaldı en az kaliteli 2 adam lazım bize ŞL için yavaş yavaş'ta anti patik gelmeye başladı bu sneijder

Oğuz başkanın hiçbir suçu yok, adam tahminini söylemiş. Gelmez bu egocu, boşuna beklemeyin. Süper ego Sneijder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt