Cevap: Transfer Nöbeti
Kesinlikle...
Belki Sneijder kendine göre hakli, ancak bizde Galatasaray´iz.
2 secenek var aslinda: Ya bekleyecegiz, ya da prensipli davranip "Süren bitti canim" diyecegiz
Artik hamle yapmaliyiz. Zaman kalmadi. Biz bu cok zor 4 haftaya bomba gibi girmeliydik. Hazir olmaliydik
Ayrıca gol problemi çekiyoruz da bizim mi haberimiz yok anlamadım ben.
İlk devre en iyi yaptığımız şey gol atmaktı zaten nerdeyse.Tama çok kuvvetli bir organizasyonumuz yok belki ama hem CL'de hem de Ligde yeteri kadar gol atabildik ki bunu yaparken bu sene az katkı veren Selçuk-Melo ve formu düşük Hamit,Amrabat gibi isimlere rağmen yaptık.Bunlar da illa ki devreye girecek.
İlk devre en aksayan bölge ne diye bakarsan defanstan çıkarken kaybedilen toplar, defans ile orta saha arası boşluğun geçen seneye göre daha fazla olması.Sebebi Dany ve Semih öne çıktığında güven veren stoperler değil ve Ujfalusi gibi önünde oynayan orta sahaları pasları koşu yoluna atarak zorlayamıyorlar.
Hamle yaparken ve çalım atarak çok risk alan Dany pas verme de ise güvensizliği sebebi ile 5 metre karede pas dağıtıyor.Semih zaten bu konuda çok yetersiz ve bu maalesef düzelmez çünkü teknik ile alakalı,yaparsa harcanır o da biliyor bunu.
Kısaca hem fizikli hem de pas dağıtımı iyi bir stoper bulmalıydık.
Riera ne kadar iyi olsa da en kötü onunla rotasyona girecek veya onu farklı değerlendirmemize olanak sağlayacak Carlnihos gibi hucumcu bir bek bularak da hem defans ofans dengesi sağlanabilir hem de şu an problem olan defans-orta saha koordinasyonu sağlanabilirdi.
AMA TERİM'IN VEYA BİZİM GİBİLERİN GÖRDÜĞÜNÜ YÖNETİM GÖRMÜYOR VEYA GÖRMEK İSTEMİYOR MAALESEF.En kötü
----------------------Muslera--------------------------
--Eboue------Semih-----------Dany-------Carlinhos-----
-------------Melo------------Selçuk--------------------
-Hamit-----------------------------------Riera/Amrabat-
------------Burak------------Umut----------------------
olurdu takım şu an,stoper alınamasa bile ve daha iyi olurduk.