Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder net gelmeyi istemiyor.Gerçekten soğudum.İstemiyorum alper potuk'u alsınlar bir de yabancı orta saha ile de orta sahayı bitirsinler.Bıktım ya fan...te de yalçın dümer eli kulağında falan demiş deli oldum

Video Galeri Ana Sayfa - NTVSpor.net

Yalancı NTV kasıtlı çeviri yanlışı yapıyor soruda Galatasaray kelimesi geçmezken çeviride Galatasaray ile anlaşmaya yakınmısın diyor Çeviri yanlış ve kasıtlı

İnanmayan videoyu izlesin

Beyler adam evine dogru gidiyordu zaten ne demesini bekliyordunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evime gittiğime aldanmayın aslında evime gider gibi görünsemde günden güne evimden uzaklaşıp Galatasaraya yaklaştığı görmüş olmanız lazım ama daha zamanım var ..

Kesinlikle...

Belki Sneijder kendine göre hakli, ancak bizde Galatasaray´iz.

2 secenek var aslinda: Ya bekleyecegiz, ya da prensipli davranip "Süren bitti canim" diyecegiz

Artik hamle yapmaliyiz. Zaman kalmadi. Biz bu cok zor 4 haftaya bomba gibi girmeliydik. Hazir olmaliydik

Ayrıca gol problemi çekiyoruz da bizim mi haberimiz yok anlamadım ben.

İlk devre en iyi yaptığımız şey gol atmaktı zaten nerdeyse.Tama çok kuvvetli bir organizasyonumuz yok belki ama hem CL'de hem de Ligde yeteri kadar gol atabildik ki bunu yaparken bu sene az katkı veren Selçuk-Melo ve formu düşük Hamit,Amrabat gibi isimlere rağmen yaptık.Bunlar da illa ki devreye girecek.

İlk devre en aksayan bölge ne diye bakarsan defanstan çıkarken kaybedilen toplar, defans ile orta saha arası boşluğun geçen seneye göre daha fazla olması.Sebebi Dany ve Semih öne çıktığında güven veren stoperler değil ve Ujfalusi gibi önünde oynayan orta sahaları pasları koşu yoluna atarak zorlayamıyorlar.

Hamle yaparken ve çalım atarak çok risk alan Dany pas verme de ise güvensizliği sebebi ile 5 metre karede pas dağıtıyor.Semih zaten bu konuda çok yetersiz ve bu maalesef düzelmez çünkü teknik ile alakalı,yaparsa harcanır o da biliyor bunu.

Kısaca hem fizikli hem de pas dağıtımı iyi bir stoper bulmalıydık.

Riera ne kadar iyi olsa da en kötü onunla rotasyona girecek veya onu farklı değerlendirmemize olanak sağlayacak Carlnihos gibi hucumcu bir bek bularak da hem defans ofans dengesi sağlanabilir hem de şu an problem olan defans-orta saha koordinasyonu sağlanabilirdi.

AMA TERİM'IN VEYA BİZİM GİBİLERİN GÖRDÜĞÜNÜ YÖNETİM GÖRMÜYOR VEYA GÖRMEK İSTEMİYOR MAALESEF.En kötü

----------------------Muslera--------------------------

--Eboue------Semih-----------Dany-------Carlinhos-----

-------------Melo------------Selçuk--------------------

-Hamit-----------------------------------Riera/Amrabat-

------------Burak------------Umut----------------------

olurdu takım şu an,stoper alınamasa bile ve daha iyi olurduk.

Sneijder son 24 saat haberi çıkmadı Allahtan bügün.

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri

Sneijder would anyway go within this transfer window, according to Sky Italy

Bu transfer döneminde gitmek istiyorum..
O cümlede anlam bozukluğu var ki senin yazdığınla hiç uyuşmuyor.Tek anlaşılan sneijder bu transfer aralığında zaten ayrılacak takımdan .. Sky italy'e göre .. gibi gibi ..

muhtemel kolpa duyum twiti..Bence bu adam inter'de kalır .

kusuruma bakamyında. snejderden umut beklemeyin bence.

heycan-beklemek bir yana, adam acayip isteksiz buraya gelmek için../koşa koşa gel diyen yok elbet,ama tek teklif onu bile uzatıyor..

Doğrudur ben bu adama gelse bile zor ısınırım..

Şimdi birşeyler yazarım da bazıları tartışma yapmayı bilmiyorlar..

Mesela Selçuk'un bir tık üstünü oynayacak biri için 100 yıllık bir Çınarı Sneijder'in yoluna kul köle edenleri hayatta affetmem..

Fatih Hocamızın bu transfere soğuk baktığını hepimiz biliyoruz aman aman istemiyor..

Yönetim şov peşinde İlle de şov yapacaksan gidip Ronaldinho'yu al .. Sneijder'i top diye sektirir..

Fatih Hoca istemiyorsa bende istemem.. Ama ben Fatih Hocanın istediğini düşünüyorum yani Sneijder'e karşı çıkıyorsa bu Sneijder olduğu için değildir bence.. Kaldı ki Fatih Hoca'nın ilk önce istediği bölgedir her zaman 10 numara..

Afedersin ama Riera hayatta gönderilmez bu seneden sonra.Elmander bence yedekte olsa kalmalı, kalacaktır da.Baros gider, Ujfalusi büyük ihtimal futbolu bırakır.Muslera umarım gitmez.Melo gidici gibi kalmasını istesem de.Hele Sneijder gelirse kesin gönderirler.

Sene sonu

Muslera

Eboue

Dany

Carlinhos/X

Riera

Amrabat

Sneijder(gelirse)

Elmander

gibi bir yabancı kadro elimizde olur tahminim.

Elmander gitmezse forvet kalitesini nasıl artıracagız? Burak-Umut-Elmander. Burak-Umut'un yerli alternatifi yok gibi.

Riera bek olarak savunmada sıkıntılı, açık kontenjanında zaten 2 yabancı kullanıyoruz (Riera ve Amrabat) ikisi de kötü değil ama Elmander gibi ortalama. Melo-Sneijder değişimi olabilir ancak orta saha göbeğinin sertliğini kim sağlayacak? Alper Potuk yeter mi, gelse bile? Sol bek alınmazsa Riera'nın savunma ve çabukluk sorunu dezavantaj olur, sol bek alınırsa da kadroda fazlalık olur bence.

Alınabilecek kaliteli yerli sadece stoper(S.Taşçı, Ö.Toprak) olarak var. Yerli sol bek yok forvet yok belki açık var(Frei,Sararer,Töre)

Alper Potuk ancak iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Ynt: Transfer Nöbeti

Ne kadar fb yandasi olursa olsun ntvspor ve irmak kazuk bu isi cok iyi yapiyor bence.

Fatih Hoca istemiyorsa bende istemem.. Ama ben Fatih Hocanın istediğini düşünüyorum yani Sneijder'e karşı çıkıyorsa bu Sneijder olduğu için değildir bence.. Kaldı ki Fatih Hoca'nın ilk önce istediği bölgedir her zaman 10 numara..

Doğru

Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk :D

[h=1]journal du mercato (18/01): Galatasaray ou AS Rome pour Chadli ?[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt