Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu an boşta ve opsiyonlu olarak 6 ay anlaşılabilir takımda yardırebilen kanat yok ve 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine

amrabat diyeceksiniz adam ilk yarıda 20 tane maç oynadı ben en fazla 4-5 çalımını hatırlıyorum?? rakibin üstüne gidip geri pas vermekten veya saçmasonik sağ ayağıyla açtığı ortalardan başka ne yapabildi

acaba Keita hazir mi oda sorun, fizik durumu iyi degildir bence

Çok kötü bir takım... Fiziksel bir ileri gidiş yok takımda. Aksine bıraktıklarından da kötüler. Bu çalışmakla ilgili olamaz sanırım. Motivasyon çok çok eksik. Artık sneijder mıdır, cuma maçı mıdır sebep bilemem ama çok kötü bir donem geliyor takım icin.

schalke 5 dakikada iki gol atip, 5 dakikada 2 gol yedi.

şu an boşta ve opsiyonlu olarak 6 ay anlaşılabilir takımda yardırebilen kanat yok ve 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine

amrabat diyeceksiniz adam ilk yarıda 20 tane maç oynadı ben en fazla 4-5 çalımını hatırlıyorum?? rakibin üstüne gidip geri pas vermekten veya saçmasonik sağ ayağıyla açtığı ortalardan başka ne yapabildi

Amrabat , Kontra atak futbolcusu biz ise dogru duzgun ataga cikamiyorz ?

Organize yok .. Selcuk , Buraki ariyor ancak .. Yada geri pas oyunun temposunu dusurmek ..

Forvet lerimiz her mac defansin kucaginda geziyor oyle de topu nasil alacaksin ? Alamazsin gol de atamazsun.

dogru da o dediklerinin mevvelerini almak icin 3-5 yil surer, bize simdi adam lazim 3-4 sene sonra 2. planda.

yok ben alt yapı için dedim bu ülkede bieşylerin ters gittiği kesin şimdi için bize sneijder + bir orta saha oyuncusu lazım alper 5 olsa süper olur ama 5 e bırakmazlar

Sn.vural öncelikle kişisel olarak bana saldirman son derece çirkin eğer sabriysen birşey diyemem bu benim düüşüncem katilirsin katilmazsin ama yazarken üsturplu yazmak gerekir seni tanimam etmem ben 36 yaşindayim kaç yaşindasiniz onuda bilmiyorum ama uğursuz dediğiniz bu şahis muhtemelen izden çok daha fazla başariya şahit olmuştur. Belki bende hataliyim sevmesemde canim galatasarayimin bir futbolcusu hakkinda yakişiksiz kelime kullanmak bana yakişmadi eyvallah ama sinirliyim nedeni de kasimpaşaya yenilmek değil sezon başindan beri doğru dürüst top oynayamamak ,sabri,aydin,emre gibi yillarca bu takimda oynayipta istikrari yakalayamamiş alt yapimizdaan gelen futbolcularimiz ,yetersiz olduğuna inandiğim yabancilarimiz ve mehmet demirkol un dediği gibi kaos futbolu oynamamaiz yahu bir tane çizgiye inipte orta yapan kanat adami olmazmi takimda evet burak ta berbat oynadi ama orta sahadan bir tane top geldimi doğru dürüst dürüst olalim selçuk ve melo geçen yilin ne kadari kadar oynuyor!!! Benim diyeceklerim bu kadar kimse ile polemiğe girmem

Akılımız varsa Emre Çolağı kiralık verirdim.

basın toplantısı başlıyor

GSTV

Ben dedim ki bu yönetim transfer falan yapamaz... Keita bari gelsin bir tane adam geçen futbolcumuz yok.. ( bir Aydın var )

Forvetlerimize bir bakalım :

Burak : Hala iddaa ediyorum Galatasarayımızın futbolcusu değil ; Top tutma yok, çalım yok, pres yok

Elmander : Bu sene takdir edersiniz ki kafada futbolu bitirmiş..

Umut : Adam geçme yok , çalım yeteneği yok, pres az biraz kaldı

Necati'yi göndermek hayatımızın hatasıydı Necati bu üçünden daha faydalı olurdu

Ortasaha

Emre : Kendini komik duruma düşürüyor ,kesinlikle yetersiz

Selçuk : Çok yalnız kalıyor elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor çok yoruluyor

Amrabat : Hepiniz çalım atamıyor ama iyi top tutuyor.

Defans :

Semih : gün geçtikçe daha da tecrübeleniyor ama hala eksikleri var.

Dany : Beğeniyorum ama bizim birinci stoperimiz değil..

Riera : Takımın çalım atan iki oyuncusundan biri diğeri Aydın.. Adamı solbeke hapsettik. resmen komedi..

Eboue : Bu sene o da idare eder futbol oynuyor..

Muslera : anlamak mümkün değil takım kötüyken o da bu sene kötü oynama içersinde.. ama kalite kokuyor ona laf yok..

Görüldüğü üzere eksikliklerimiz var..

Başkanım şu yastık altındaki paraları bi çıkar artık..

Serdar Taşçı- Carlinhos- Gökhan İnler- Eren Derdiyok- Alper Potuk Beşlisinden en az üçü transfer edilmeli..

Ama biz biliyoruz sizi yine takıma gerekli takviyeleri yapmayacaksınız... boşa yazıyoruz..

Size birşey söyleyimmi;bu sene kesinlikle melo selçuk yanyana oynamamalılar.kesinlikle anlaşamadıklarına kanaat getirdim.

Ve en önemlisi selçukun yanında yekta ve çenesini kapatıp aklını futbola veren engin olmalı.1+1=2

Cuma günü maçları

-------------------- -----

Orduspor-Galatasaray 2-0

Gençlerbirliği-Galatasaray 3-3

İBB Spor-Galatasaray 1-3

Galatasaray-Kardemir Karabükspor 1-3

Galatasaray-Gaziantepspor 1-1

Kasımpaşa-Galatasaray 2-1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt