Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Abdürrahim Albayrak konuştu mu ? Ali Dürüst ? Sedat Doğan felan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usta söylemessi kolayda saydıgın isimler imkansız en basitinden alper 10 milyon suarez zaten imkansız en az 50 değeri serdara 7 istiyorlar kerim frei de 6 7 dn aşagı bırakmazlar yani içlerinde en mantıklsıı sneijder ondada olanları görüyorsun işte ben olsam her ülkeye gözlemci gönderir oguzhan gibi gençleri bulurum
KEİTA fildişinin afirka kupası kadrosunda varmı beyler?
Hamit gercekten hayal kirikligi ... Belki tecrubesiyle sag beki goturur ...Hamit joker çünkü.çek hamiti sağ
beke ,sağ bekte folluk olalım.hamit normalde ne yapıyorki sağbekte ne yapabilsin.Ruh adam .söylermisin
dostum.
suarez 50 mi?
liverpooldaki degil o zaten imkansiz Anderlecht deki, alper de 10 degil 5 milyon, baskani kendi acikladi, kerim frei icin de 6-7 normal bence
neyse zor zaten
onemli degil bizim oyuncumuz mu sanki
heconu bilmiyorum ama alperi 5 e bırakmazlar ülkemizdeki anadolu kluplerinin yaptıklarıın sende biliyorsun en aaşagı 8.5 a bırakılrar o da fazla yani bulucaksın oğuzhan gibi gençleri en büyük hayalim futbol ekibide yer almak düşün bir grup kursan her şehirde ücretsiz turnuvalar yaparak genç yetenekler kazanılabilir bence almanyada geleceği parlak çok oyuncularımız var
bakin gorun TFF ve TUPCU artik cogu maclarimizi CUMA ya verecek cunku ugursuz geliyor bize diye bunu BIR YERE YAZIN
Hamit joker çünkü.çek hamiti sağ beke ,sağ bekte folluk olalım.hamit
normalde ne yapıyorki sağbekte ne yapabilsin.Ruh adam .söylermisin dostum.
korku filmi gibi oldu. Malesef13. cuma puan kaybı :sad007: