Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Necati yi gonderen yada takimda tutamayan kimse derhal istifasini versin ceketini alsin gitsin ..

Baros zaten silmissin kafandan

Sercani zaten nediye aldik bilmem

Kaldi 3 forvet Elmander/Umut/Burak ?? La en kotu ingiliz takiminda bile 6 forvet varla ? Neyin kafasi bu

Yakinda biri sakatlanirsa ozaman helvayi yerik .

usta söylemessi kolayda saydıgın isimler imkansız en basitinden alper 10 milyon suarez zaten imkansız en az 50 değeri serdara 7 istiyorlar kerim frei de 6 7 dn aşagı bırakmazlar yani içlerinde en mantıklsıı sneijder ondada olanları görüyorsun işte ben olsam her ülkeye gözlemci gönderir oguzhan gibi gençleri bulurum

verip alacaksın ,eğer pahalı diyorsan alternatifini bulacaksın , 2 yılda sol acık olarak riera ve amrabatı bulan , sol bek olarak iki yıldan beri dünmya üzerindeki tek solbekin carlinhos olduğunu zanneden bir transfer komitesi ,tulun,terimin hiç bir bulacağıda yok ,scouting ekibi varmı acaba bu takımın ,varsa acaba o scout ekibinde olanların komedi isimlermi ?? resmen batırdılar takımı ,ilk iki hayal kardeşim bu kadro ile..

bakin gorun TFF ve TUPCU artik cogu maclarimizi CUMA ya verecek cunku ugursuz geliyor bize diye bunu BIR YERE YAZIN

Valla şu Keita muhabbetinden iğrenirdim ama öyle adamlara ihtiyacımız var hatta 300-500 bin dolarsa bonservisi risk alıp almak lazm yardıran adam lazım bize açamıyoruz .

suarez 50 mi?

liverpooldaki degil o zaten imkansiz Anderlecht deki, alper de 10 degil 5 milyon, baskani kendi acikladi, kerim frei icin de 6-7 normal bence

neyse zor zaten

heconu bilmiyorum ama alperi 5 e bırakmazlar ülkemizdeki anadolu kluplerinin yaptıklarıın sende biliyorsun en aaşagı 8.5 a bırakılrar o da fazla yani bulucaksın oğuzhan gibi gençleri en büyük hayalim futbol ekibide yer almak düşün bir grup kursan her şehirde ücretsiz turnuvalar yaparak genç yetenekler kazanılabilir bence almanyada geleceği parlak çok oyuncularımız var

onemli degil bizim oyuncumuz mu sanki

şu an boşta ve opsiyonlu olarak 6 ay anlaşılabilir takımda yardırebilen kanat yok ve 10 gün kaldı transfer döneminin bitmesine

amrabat diyeceksiniz adam ilk yarıda 20 tane maç oynadı ben en fazla 4-5 çalımını hatırlıyorum?? rakibin üstüne gidip geri pas vermekten veya saçmasonik sağ ayağıyla açtığı ortalardan başka ne yapabildi

Ya artik gecen sezon gibi arkamiza yaslanarak maclara bakamiyoruz her an birine carpip bir geri pasi yapilip gol yicez gibi ..

alperi alıp çocuğu heba etmeyelim, nasıl olsa fatih terim selçuk-melodan vazgeçmeyecek ceza/sakatlık olmadığı sürece

heconu bilmiyorum ama alperi 5 e bırakmazlar ülkemizdeki anadolu kluplerinin yaptıklarıın sende biliyorsun en aaşagı 8.5 a bırakılrar o da fazla yani bulucaksın oğuzhan gibi gençleri en büyük hayalim futbol ekibide yer almak düşün bir grup kursan her şehirde ücretsiz turnuvalar yaparak genç yetenekler kazanılabilir bence almanyada geleceği parlak çok oyuncularımız var

dogru da o dediklerinin mevvelerini almak icin 3-5 yil surer, bize simdi adam lazim 3-4 sene sonra 2. planda.

fatih terimin basın toplantısını nerden izleyebiliriz

sneijder

keita

carlinhos

-------Muslera------

sabri--Semih---Dany----Carlinhos

-------Yekta---Selcuk----

Keita----------- Riera

--------Sneijder-----

--------Burak--------

bu is emreyle felan yürümez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt