Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sakin olun istifa falan yok

ama yönetim hocanın canını çok sıkmış belli ki

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:"Onume cikarilan ve ugrasmak zorunda birakildigim seylerden artik cok sikildim ve cok yoruldum"

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:"Buradan herkese sesleniyorum herkes cok dikkatli dinlesin."

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:"Bir GS asigi olarak bu klube 40 yil hizmet etmis, Divan kurulu uyesi GS'in elemani olarak rahat ve huzurlu calisacagim..."

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:"Sahayla ilgilenebilecegim bir ortam rica ediyorum saniyorum bunu hem ben hem de oyuncularim hem de gercek GSlilar istiyor"

Başkan'a mı bu siniri yönetimden birine mi anlamadım... Ama birine pis kafayı takmış umarım büyümez olaylar..

Fatih Terim: "Yeterince malzeme olduk, bundan sonra bana başkan şunu dedi bunu dedi diye sormayın!"

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:"Bana baskan sunu dedi bunu dedi demeyin yeterince malzeme olduk bi sure susalim degerlendirelim"

hoca cook agir konusuyor ama kime neye konustugunu anlamiyorum!!!

Fatih Terim: "Sustuğum için rahat değilim ama düşünmek zorunda olduğum bir takım var."

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:"Sustugum icin suana kadar rahat degilim ancak dusunmek zorunda takimim var "

Hoca rezil et yönetim içideki muhaliflerini.. İsim ver taraftara yesinler o Tulunları, Öztürkleri...

Şu Rierayı solaçığa yazıyorsunuz ya helal olsun.Geçen sene takımda salladığımız Riera değil miydi,sonra da sol açık diye amrabatı almadık mı?Şimdi ne bekliyorsunuz kovulmak istenen ama takım bulamadığı için takımda kalan rieradan?Adam yokluğundan oynuyor işte. çok şey beklemeyin derim rieradan

Fırat Günayer ‏@firatgunayer Önemli! Fatih Terim bombalıyor: ' Geleceğe bakarken önüme çıkarılan ve uğraşmak zorunda bırakıldığım şeylerden sıkıldım ve yoruldum..''

Bülent Tulun ?

"Ne teknik direktör, ne oyuncular, ne yöneticiler ne de BAŞKAN hiçbiri GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİLDİR."

konuş hocam helal olsun

uA veya Taraftar Hocaya destek vermeli ama yönetime de sert şekilde vurmamalı..

Ftw ‏@FtwGS

Fatih Terim:" Unurmamiz gereken onemli bir gercek var ne oyuncular ne yoneticler ne baskan ne de transfer edilmesi gereken futbolcular..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt