Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.800
- 2.599
- 1.618
Cevap: Transfer Nöbeti
büyüksün fatih hocam keske isim verseydi taraftar gerekeni yapardi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hedef gayet açık. Başkan, Tulun ve medya fareleri.
Kim var sen bana say bende sana hak verim kardes ? Bir soyle bana yahuu
Ici bombos konusmak icin yapilmis gereksiz bir konusma.Ortaligi dahada germekten baska hic bir ise yaramaz.Bu is dikis tutmaz artik belli ki ip kopacak
Hocam uzun süredir anlattığımız buydu işte. başkan birilerinin gazına geliyor. o birileri başkanın egosunu tatmin ederek hocaya vurduruyorlar. Adım gibi eminim bu ismin biriin Tulun diğerinin Adnan Öztürk olduğuna.
Başkan gerçekten çok sevilecek yapıya sahip. ama şu yönetimine çeki düzen vermeli artık.
Başkana bu lafları kim söylettiriyor anlamıyorum.Durduk yere fatih hocamı geriyor. Eleman vs.vs.Ne yeri ne zamanı ne bilmemnesi.Yapabiliyorsan transferini yap.yapamıyorsun sus.çok biliyorsa bülent tulun gelsin çalıştırsın.Sinir oldum yaaa.
%1000 fatih hocam haklı bu konuda.
Ya bu insanlar Galatasaray'dan ne istiyor? Yeter artık ya, insanlar neden kendi kulübüne zarar vermek istiyor. Ulan Fatih Terim gitsin, abartmıyorum şu kadroyla şu takım ilk 4'e zor girer. Boşuna demiyoruz Galatasaray'ın en büyük düşmanı kendisidir diye. Yazık ya. Yazık.
ben bi pok anladiysam Arab olum, ya HOCA bari soyle detaylari da millet anlasin derdini, yok boyle yok soyle, karisik kime soyledigi belirsiz ben ne anladim simdi, bari hic konusma