Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

büyüksün fatih hocam keske isim verseydi taraftar gerekeni yapardi...

Ya bu insanlar Galatasaray'dan ne istiyor? Yeter artık ya, insanlar neden kendi kulübüne zarar vermek istiyor. Ulan Fatih Terim gitsin, abartmıyorum şu kadroyla şu takım ilk 4'e zor girer. Boşuna demiyoruz Galatasaray'ın en büyük düşmanı kendisidir diye. Yazık ya. Yazık.

Başkana bu lafları kim söylettiriyor anlamıyorum.Durduk yere fatih hocamı geriyor. Eleman vs.vs.Ne yeri ne zamanı ne bilmemnesi.Yapabiliyorsan transferini yap.yapamıyorsun sus.çok biliyorsa bülent tulun gelsin çalıştırsın.Sinir oldum yaaa.

%1000 fatih hocam haklı bu konuda.

Hoca resmen Tulun'u işaret etti bana göre..

Aysal bunu göremeyecek kadar kör ise yazıklar olsun..

ben bi pok anladiysam Arab olum, ya HOCA bari soyle detaylari da millet anlasin derdini, yok boyle yok soyle, karisik kime soyledigi belirsiz ben ne anladim simdi, bari hic konusma

inşallah gereken kişilere gereken mesajlar gitmiştir

ft >>>>>> yönetim

Hocam uzun süredir anlattığımız buydu işte. başkan birilerinin gazına geliyor. o birileri başkanın egosunu tatmin ederek hocaya vurduruyorlar. Adım gibi eminim bu ismin biriin Tulun diğerinin Adnan Öztürk olduğuna.

Başkan gerçekten çok sevilecek yapıya sahip. ama şu yönetimine çeki düzen vermeli artık.

Eğer bunlarsa yarın hemen istifa etmeliler.. Adnan Öztürk'ü severim ama eğer bahsettiği isimler buysa derhal istifa etmeliler.. Değilse de o bahsettikleri kimse derhal istifa etmeli.. İyi giderken bu takımı karıştıran hiç kimsenin bu takımda bırak görevi kapıdan girmeye hakkı yok!!

İsteksizliğin nedeni ortada Fatih Hoca maçlara kendini veremiyor konsantre olamıyor..

bu iyi olmadı,baskan-hoca,ic karısıklıklar,ulan ne zaman biseyler icin heveslensek,ha tamam bu sefer olacak desek b. b.kluk olmak zorundamı ya

Eleman kelimesine çok takılmış üstüne basarak söyledi. Belki isteyerek söylenmedi ama üzücü bir durum.

Onun dışında bir kez daha Fatih Terim' in bu takımın herhangi bir yerinde; teknik direktör, yönetici, yorumcu v.s, v.s olması gerektiğini düşünüyorum. O sonsuza bu takımın efsanesi olmuştur, olacaktır.

Büyüksün İmparator..

Başkana bu lafları kim söylettiriyor anlamıyorum.Durduk yere fatih hocamı geriyor. Eleman vs.vs.Ne yeri ne zamanı ne bilmemnesi.Yapabiliyorsan transferini yap.yapamıyorsun sus.çok biliyorsa bülent tulun gelsin çalıştırsın.Sinir oldum yaaa.

%1000 fatih hocam haklı bu konuda.

Ben de Başkan'ın durduk yere söylemediğini düşünüyorum. Birileri başkanın egosu okşayarak gazlıyor. En baştan beri Terim'i istemeyenler. Onlar da malum kişiler.

Ya bu insanlar Galatasaray'dan ne istiyor? Yeter artık ya, insanlar neden kendi kulübüne zarar vermek istiyor. Ulan Fatih Terim gitsin, abartmıyorum şu kadroyla şu takım ilk 4'e zor girer. Boşuna demiyoruz Galatasaray'ın en büyük düşmanı kendisidir diye. Yazık ya. Yazık.

Bizim taraftar adam olsun sustursun icimizdeki hainleri ? Zor bisey degil ..

Aziz beyi hic sevmem ama muhalif olanlari televizyona cikiyor ap acik tehtit ediyor birgunde ben fenerin muhalif tarafinin cikip kavga cikardigini gormedim duymadim ..

İçimizde de ne kadar Adnan Öztürk muhalifi varmış arkadaş. Adam ne yaptı? Bugüne kadar hoca ile ilgili, ben tek olumsuz cümlesini duymadım. Duyan varsa da söylesin.

renktaslar..rahat olun..cok gerginsiniz..Inshallah hersey cabuk duzelecek!!

Schalkeyi eliycezz !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt