Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu çok kötü oldu valla hoca ne kadar haklıda olsa ne kadar doğruda olsa bu şekildemi olmalıydı şimdi basın 1 sene 2 sene 3 sene Hoca ne kadar kalırsa kalsın hep bunun üzeirnden vuracaklar yıpratacaklar bu sorunları çözüme götürmeyecek bu başarısızlık durumunda ya Hocanın kellesini götürecek ya da yönetimin keşke bu kadar sert üslupla bu şekilde konuşmasaydı.

Sence kime söyledi bu lafları.Sorunun cevabı çok zor değil Alper.

Tüm hafta boyunca hocaya salladılar.Hocaya giydirdiler.Hocayı paçavraya döndürmeye çalıştılar.hocayı biçare bıraktılar.

hocaya eleman dediler,dediler dediler dediler.hocada patladı artık.o da insan.

vay arkadas nedir bizim bu cektigimiz a.sezginden kurtulduk simdide b.tulun

Bir sıkıntı olduğu Ali Dürüst'ün hiç konuşmamasından belliydi.

Sorumlular kimse derhal Galatasaray'dan uzaklaştırılmalı. İsim ver bitirelim hocam..:yenieek:

La harbiden ortada bişey yokki gelinen duruma bak.

Ünal Aysal'ın bu açıklamaları hoş karşılayacağını zannetmiyorum, istifaya kadar gidebilir iş.

Yalnız yönetimin şunu bilmesi lazım, Fatih hoca eğer istifa ederse bu işin içinden onlar da çıkamaz. İstifa süreci bir anda kongre sürecine dönüşür....

Isim vermesse üstüne kimse almaz bu mesaji söylemis olim. bosuna söyledi o laflari isim vermesi lazimdi

Fatih hoca Unal baskana lafmi atti? "Eleman" cumlesini kullanmis?

arkadaşlar ortam gerildi diyorsunuzda ortamı germek bazen iyi sonuçlar verir bu düzende bu şekilde gitmez sonuçlar iyi olduğu için sorunlar gözükmüyordu ancak bence asıl sorun 1- Bülent Tulun 2- Bu kadar büyükbaşın ( yanlış anlaşılmasın ) bir arada olmasıdır. Ünal Aysal, Adnan Öztürk, Ali Dürüst bu 3 kişide başkanlık isteyen isimler ve her zamanda ben büyüğüm tartışması olur içeride. İnanılmaz bir gruplaşma var yönetimde. Ortamın gerilmesi gerekiyorsa gerilmelidir.

Fatih Terim boş konuşmaz burda boş konuşan biri varsa o da sensin boş boş konuşuyorsun..

geçenlerde de tartıştık bu konuyu seninle.şu anda yapılan açıklama ortamı germek adına,karışık olan medyayı daha da karıştırmak adına,içimizdeki sorunları daha da dışarıya yansıtmaktan başka birşey değil.çok yanlış hocam.eğerki içimizde bir sorun varsa,bu kendi içimizde halledilmeli yandaş medyaya pabuç bırakılmamalı.

renktaslar..rahat olun..cok gerginsiniz..inshallah hersey cabuk duzelecek!!

Schalkeyi eliycezz !!!!

sokayim shalckeye. Biz ne çektiysek yönetimin transfer politakasindan çektik. Hocada bundan rahatsizz işte... Eksik var diyorum, adama eksik yerine önce şova döndürüyor. Onuda alsalar yüzlerine gözlerine bulaştiriyorlar

Bülent Tulun olduğunu nerden anladın?

Yani benim düşünce yönetimin içinde olan ilk isimlerden biri, fakat kimin olduğu belirsiz diye düşünüyorum

Fatih Hoca isimlerine verse ? Vermiyor herkez Bulent tulun diye basliyor ? Belge varmi yok ? Niye atip tutuyonuz ?

Aysal ya şapkasını önüne koyup düşünmeli ya da şapkasını alıp gitmeli,bu kadar net.

hayırlısı olsun belki de bu yenilgi bizim için çok iyi bir başlangıçtır inşallah öyledir

Haftaya Arena'da Fatih Hoca ile ilgili bir kareografi yapıp mesaj vermek şart oğlu şart...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt