Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ultrAslan göreve.. Bu Bülent Tulun'a gereken tepkiyi umarım verirsiniz..

Bülent Tulun Allah cezanı versin emi..

Nedir bu arkadaş çektiğimiz bizim ? Adnan Sezgin gider Bülent Tulun gelir....

Ünal Aysal Fatih hoca senin yiyemeyeceğin kadar büyüktür..

her yerde bunu diyoruz ,polatın sezgini vardı ,ünsalın tulunu , bu zatlar değil Galatasarayda ,amatör ligde bile danışman,futbol aklı olamaz...

Eğer bunlarsa yarın hemen istifa etmeliler.. Adnan Öztürk'ü severim ama eğer bahsettiği isimler buysa derhal istifa etmeliler.. Değilse de o bahsettikleri kimse derhal istifa etmeli.. İyi giderken bu takımı karıştıran hiç kimsenin bu takımda bırak görevi kapıdan girmeye hakkı yok!!

İsteksizliğin nedeni ortada Fatih Hoca maçlara kendini veremiyor konsantre olamıyor..

Başkan neşteri vursa hocayla beraber efsane olur. Süren'i bile unutturabilir.

bu iyi olmadı,baskan-hoca,ic karısıklıklar,ulan ne zaman biseyler icin heveslensek,ha tamam bu sefer olacak desek b. b.kluk olmak zorundamı ya

Gayet iyi oldu iyi ki mağlup olduk boşverin..Bu sorunlar sezon başından beri var..Herkes neyin ne olduğunu görsün daha iyi.

Galip gelsek yine kulak ardı edilirdi...

Bazı konular gizli kalmalı. Herşey medyaya malzeme olunca, Fatih hoca da çıldırıyor. Haklı da. Adam ne istirosa yapın be. Terim'Den iyisini mi bulacaksınız.

işin aslı uzun zamandır bu kadar iyi yönetilmiyoruz.ama ligi 8. bitirdiğimiz dönemde bile bu kadar çok malzeme vermemiştik.yönetim ağzını tutmayı bilmeli biraz.Galatasaray isminin ağırlığını taşımayı bilmeli.

aını tutma meselesı degıl kı zaten sorun bunların bılerek servıs edılıyor olması. ısteyerek yıpratma sneıjderle drogbayla taraftara sırın gorunme cabası

Fatih Terim'i istemeyince elinize ne geçiyor yani? Egonuz mu tatmin oluyor? Yeter artık bırakın yakamızı be. Defolup gidin adi herifler.

Kulübü kendisinin zanneden liselilerden tiksiniyorum arkadaş.

Bazen kızarız, eleştiririz ama şerefsizlere yedirmeyiz hocayı. Tepenize yıkılır o stad.

hoca kim varsa giydirdi anladığım kadarıyla, başkana, heryerde konuşuşan bir dediği bir dediğini tutmayan yönetime, bir futbolcuyla yatıp kalkan galatasarayın büyüklüğünü unutan camiaya,medyaya ne varsa giydirdi ama daha iyi birşey söylemek isteyen renkdaşlarımda aydınlatsınlar ulan iyice kaosa sürüklenmesek bari

Yahu bu Bülent Tulun mektup olayından sonra kulübün yanına bile yaklaşmamalıydı.

Hocaya destek lazım Beşiktaş maçında hocaya olan sevgiyi göstermeliyiz.

Hoca neler dedi kaçırdım hiçbir şey anlamadım ?

bülent tulun için fatih terim çilden çıkartılıyorsa,rahat çalıştırılmıyorsa ve istifa falan ederse. Ünal aysal o stada gelmesin. Taktik bilgisidir falan herşeyi geçtim aga bu adam fatih terim, bizans oyunlarına yem etmez bu taraftar onu

Bence laflar Başkan'a değil Başkan'a bunları söyletip hareket ettirenlere diye düşünüyorum..

İmparator'un açıklamalarından sonra transfer falan istemiyorum arkadaş , adam resmen kan ağladı gözlerimizin önünde...

Bu konuşmayı umarım birileri üstüne alır ve çeker gider yoksa bu konuşma yarardan çok zarar getirecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt