Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sabah burada söylediklerim benim öngördüğüm zamandan daha önce olmaz umarım :(

sene sonu sampiyon olamazsak oktay mahmudi gibi fatih terimide gonderecekler.oktay mahmudide cok seviliyodu taraftar tarafından fırsatını bulduklarında hemen gonderdiler.dilerim fatih terimede aynı seyı yapmazlar.

Geçen sene kadrosu bu kadrodan kötümüydü

Muslera

Eboue Semih Ujfaluji Hakan Balta

Melo Selçuk Riera Engin Baytar

Baros Elmander

Bu kadroya kötü diyorsun ya yukarda Allah var

Senin amacının ne olduğu geçen sene ki Riera'yı o kadroya koymandan belli.

Bizim geçen sene ki kadro fenerin ve beşiktaşın kadrosundan geriydi.Kanatsız yedeksiz şampiyon olduk.1.5 yılda kazanılan 2 kupa ve şlde 16 fena koymuş irlandılalara.

Bu arada modlar forum yönetimde ki bazı kişilerce manüpile edildiğini düşünüyorum.

Sneıjderi hangi hoca istemez hele şu halde sneıjder gibi ihtiyaç duyduğumuz adamı fatih hoca zaten istemeseydi bunu belli ederdi basın toplantısında

Orasi Manu burasi GALATASARAY. Kimse Galatasaray'in ustunde degildir. Fatih Terim'i cok severim keza Hagi'yide. Biri olmasaydi emin ol digeride olmazdi en azindan bu efsane konumunda. Bir baska konuda Faruk Suren olmasaydi bugun bunlari hic konusmuyor olacakdik.

Kimse Ferguson da Manu'dan büyük demiyor zaten. Her camiada "saygın" isimler vardır. Bu isimler diğerlerine nazaran biraz daha saygıyı hakkeder. Hagi böyledir, Fatih Terim böyledir, Derwall böyledir vs. Fatih Terim, Galatasaray'ın zirveye çıkartan takımın başındaki adamdır. O oluşumda nice efsanevi isimin katkısı vardır, ama benim için Fatih Terim en yukardaki isimdir. Ve ben böyle bir isime, sanki dışardan emaneten gelen biriymiş gibi "eleman" denilmesini kabullenmiyorum.

Kimse Galatasaray'dan büyük değildir tabii ama, Galatasaray'ı omuzlarında taşıyıp, yükseklere çıkartan isimler de azami saygıyı hakediyor.

Arkadaşlar insanlar toptan bir yönetimi eleştirmiyor. Hatta genelde başkandan herkes memnun ama yönetim içinde garip bir grup var. Onlara neşter vurmalı başkan. Ne işe yaradıklarını da anlamış değilim zaten.

Sorun belli.Hoca transferde tek yetkili tek sozu soyleyen olmak istiyor,yonetimde hocaya guvenip bu yetkiyi vermiyor.dananin kuyrugu burdan koptu.Yonetim hakli bu konuda.Terimin transfer sicili ve tercihleri iyi degil gecmise baktiginizda.Sene basi 5 oyuncu alindi alinan faydada ortada oynana futbolda ortda.Simdi tekrarda 3-4 oyuncu istiyor.Canaydin yonetiminde de boyle dagilmisti al sat al sat.

bak transferden hocaya vurmak en son iişiniz olsunnn

ujfa-cris son dakika...

danny istediği oyuncuydu aldı.

hamit herkes istiyordu ama böyle adamın alacağı-vereceğini medya üzerinde rezil ederek değil.

eee başka.. melo işidemi fatih hocanın?? amrabattan önce istedikleri??? forvet istedikleri??

transferde hocaya tek laf söylemeyin. zaten geldikleri zamanada bakın bakım. kamp ne zaman katılmışlar..

Başkan çözer bu sorunu.Yıllarca üst seviye yöneticilik yapıp bu kadar servet elde eden bir adam, bu sorunları çözer, hocanında gönlünü alır.

Hala transfer konuşan var

Hala hoca şunu niye oynatıyor bunu niye çıkarmadı diyenler var.

Ya arkadaşlar kendinize gelin lütfen yaa.

Hoca yı yeme çalışmaları başlamış siz neleri düşünüyorsunuz.

FATİH TERİM GİBİ BİR DEĞERİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

Dünya da kaç takımda var böyle değerler. Kıymetini bilelim

Baki kalan Galatasaraydır

Bir Fatih gider bir Fatih gelir

Bu akşam susup evine gidecekti

hata yaptı

Ünal Aysal bir projedir, sadece başkan değil. Aysal başa Galatasaray'ın mali durumunu düzeltmesi için getirildi. Şu an görevinde de gayet başarılı. Ama Aysal'da bir "Eleman" aynı Fatih Hoca gibi. Eleman kelimesi çok abartıldı gereksiz abartıldı, medyanın gazına geliyorsunuz gerek yok. Aysal'ın da bir görev süresi var muhakkak. Bizim gördüklerimizi oy yetkisi olanlar da görüyor. Galatasaray demokratik olarak yönetilir. Demokrasilerde muhalefet her zaman olmuştur ve olacaktır da. Aysal aslında hep vardı camiada ama hep arkaplandaydı. Maddi olarak desteği oldu genelde ismi çok zikredilmedi ama hep kafalarda Aysal'ın başkan olması projesi vardı. Çok sıkıntılı bi zamanda geldi, takımı 2 yılda Sneijder'e istediği rakamı verebilecek kadar iyi bir maddi düzene getirdi. Özellikle amatör şubelerde yükseliş tahmin edilenin bile üzerinde.

Neye ben bu kadar uzun yazıyorum da okunmayacak nasıl olsa hepsi :) Sözün özü, ne sadece Terim'e ne sadece yönetime vurmak doğru olan. Tüm camia kenetlenmediği sürece buna taraftar da dahil başarı falan hikaye.

Abim inşallah kenetlenirler.. ayrıca yazılan her yorumun her kelimesini okurum. İnsan demek düşünce demek katılsak da katılmasak da kendince bir değeri var..

Ünal Aysal bir şirket değilde bir kültür yönettiğinin farkına varacak..

Fatih Hoca hangi klubün Hocası olduğunu biliyor ama Ünal Aysal daha bunun farkında değil..

Ünal Aysal bir projedir, sadece başkan değil. Aysal başa Galatasaray'ın mali durumunu düzeltmesi için getirildi. Şu an görevinde de gayet başarılı. Ama Aysal'da bir "Eleman" aynı Fatih Hoca gibi. Eleman kelimesi çok abartıldı gereksiz abartıldı, medyanın gazına geliyorsunuz gerek yok. Aysal'ın da bir görev süresi var muhakkak. Bizim gördüklerimizi oy yetkisi olanlar da görüyor. Galatasaray demokratik olarak yönetilir. Demokrasilerde muhalefet her zaman olmuştur ve olacaktır da. Aysal aslında hep vardı camiada ama hep arkaplandaydı. Maddi olarak desteği oldu genelde ismi çok zikredilmedi ama hep kafalarda Aysal'ın başkan olması projesi vardı. Çok sıkıntılı bi zamanda geldi, takımı 2 yılda Sneijder'e istediği rakamı verebilecek kadar iyi bir maddi düzene getirdi. Özellikle amatör şubelerde yükseliş tahmin edilenin bile üzerinde.

Neye ben bu kadar uzun yazıyorum da okunmayacak nasıl olsa hepsi :) Sözün özü, ne sadece Terim'e ne sadece yönetime vurmak doğru olan. Tüm camia kenetlenmediği sürece buna taraftar da dahil başarı falan hikaye.

Ağzına sağlık :yenieek:

12 Numara ‏@12numaraorg

#ElemanTerim , Ünal Aysal'a kafa tuttu.

kendi kendimizi rezil etmekte üstümüze yok..

1z48zle.jpg

fener_timsah.jpg

fbanons.jpg

???

Transfer Nöbeti

1. Ünal Aysal ve yönetimi Terim'e eleman diyerek, istediği futbolcuları almayarak, taraftarı son 24 saat falan gibi gerzekçe açıklamalar yaparak sınıfta kaldı.

2. Terim Emre Çolak'ı sol kanatta, Hamit yerine Sabri'yi sağ bekte, ilk yarının gol kralı Umut Bulut yerine de Elmander'i oynatarak çıkarabileceği en rezalet 11'i sahaya sürdü. İnatla olmazı olur yapmaya çalışarak, hatasından ders almayan, yüksek egosuna esir olmuş bir adam olduğunu birkez daha gösterdi.

Al birini vur ötekine... Ama ikisi arasında seçim yapmak zorundaysak hiç düşünmeden Terim'i seçmeliyiz çünkü 24 saatinin neredeyse tamamını Galatasaray'a ayırıyor. Kapalı kapılar ardında neler döndüğünü kimse bilmiyor sonuçta. Ama Terim'in samimiyeti ve yaptıkları ortada. Ünal Aysal yönetimi ise aslında Polat'ın yaptığı işlerin üstüne oturmuş durumda.

Geçen sene takımı şampiyon yapabilecek başka bir teknik adam olduğunu düşünmüyorum dünyada. Terim'den sürekli mucize bekleyip yaptığı en ufak hatada üstüne binmek en hafif terimiyle kaypaklıktır.

Ama artık Terim'in de takıntılarından sıyrılıp taktik ve transfer konusundaki eksikliklerini kapatması lazım.

Tek diyebileceğimiz inşallah bunun bir reaksionu olur hem hocada hem takım içinde kargalarla yapıcağımız maç çok önemli bu konuda yönetimiyle takımıyla taraftarıyla biz mercanlardan geldik bugünlere unutma

baskanin yarin hemen terimle bi masaya oturup konusmasi lazim hocamiz kimi istiyorsa hemen alinmali 3-5 kurusa bakilmadan yoksa gercekten bu seneyi unutalim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt