Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim'in adını ağzına alırken önce bi Besmele çekin.

Yok neymiş o kadroyu bilmem ne? Ulan o kadro nerelerden oraya geldi.Fatih Terim'in geçen sene kadrosu çok mu iyiydi.40 maçlık peiryodu 14 oyuncuyla bitirdi.Al Semih yıllardır orda kim Servet'le Gökhan'ı kulübeye otturdu.Kim Semih'le, Hakan'la, Emre'le, Engin'le, Necati ile şampiyon oldu.Unutmayın o rezil takımı sadece 7 m euro zararla şampiyon yaptı Fatih Terim.

Kendi kurmadığı o rezil kadronun cefasını çekmek zorunda değildi.

:ayatollah::b5:

senin düşüncen budur.ama bence hocaya verilen kadroda hiç fena bi kadro değildir.fatih hoca bu konuda kesinlikle haklıdır diyemem.

yaaa turgut, sen veya ben olayı transfere-kadroya getirmeye gerek yok..

verilen sözlerin- kendine istekde bulunanlara tamam denmesi ve herşeyin medya önünde şeffarlık ilkesi altın malzeme verilmesi.

sorun bu bence bizim gördüğümüz. bülen tulun zaten saymıyorumm herzaman sorunn....

diğer konuları bilemem artık..

neysee bu hafta sonu çileli geçer. beşiktaş maçında asıl olanı taraftarı ve GALATASARAYIMIZ GÖRÜRÜZ.

Niye o adamın yerinde biri olmayacak mıydı ? Onun kaçırdıklarını atardı herhalde.

Sen Falcao'yu Rooney'i getiremiceğinden dolayı Burak'ın yerinede alınacak futbolcu pozisyon kaçıracaktır olaylara çok düz mantık bakıyorsunuz ki Burağ'ın Cl'de attığı gollerin hiç biri kolay değildi

bizim düşmanımız hep içimizde bişey oldu diyoruz bişey çıkıyor soytarıları güldürüyoruz

Son 15 senemize bir bakın .. Eric Gerets döneminde Bülent Tulun denen yaratık..

Adnan Polat'ın dönemine bakın Adnan Sezgin denen yaratık..

Ünal Aysal Dönemine bakın Bülent Tulun denen yaratık yeniden..

X Başkan gelecek sırada Adnan Sezgin var....

Bu çile bu kanser bitsin artık..

arkadaşlar eleman lafları veya yönetime bindirmeler konuşuluyoda.neden bugün kötü futbol konuşulmuyo. neden fatih hoca kötü futbolun nedenlerini söylemiyo..bu tartışmaların hepsi boş işler.camiayı birbirine katmaktan başka bişey değil. yazık..

Sneijder le alakalı tüm konuların ve başlıkların kaldırılmasını talep ediyorum yönetici arkadaşlardan. O gevurunda çok büyük etkisi var bu istenmeyen durumdan

yarın divan kurulunda fatih hocaya divan kurulu üyeliği verilcek başkanla orda karşılaşacaklar.

bülent tulun acilen kovulmasi gerek yerine haldun üstünel gelmeli ama baskanin 1 numarali adami bülent tulun hayatta göndermez... bu durumda terim sezon sonu istifa eder...

Usta bu açıklamalar yokken medyanın neler yazdığını takip etmedin herhalde şimdi bunlar çıktı medya kullanırda kullanır olumsuz sonuçlarda alevlenir en sonunda birileri yani bu işin sonu kelle almadan bitmez o yüzden felaket tellalığı değil medyayı düşünürek ayvayı yedik diyorum.

Artik bizim icin yolun sonudur bu Media zaten boyle bir tokezleme bekliyordu simdi tam firsati artik kucuk su'da firtina koparabilirler.

Ünal Başkan yönetimini değiştirmesi lazım bir an önce. Başkanla - Terim arasında sorun yok

Fatih Terim'in adını ağzına alırken önce bi Besmele çekin.

Yok neymiş o kadroyu bilmem ne? Ulan o kadro nerelerden oraya geldi.Fatih Terim'in geçen sene kadrosu çok mu iyiydi.40 maçlık peiryodu 14 oyuncuyla bitirdi.Al Semih yıllardır orda kim Servet'le Gökhan'ı kulübeye otturdu.Kim Semih'le, Hakan'la, Emre'le, Engin'le, Necati ile şampiyon oldu.Unutmayın o rezil takımı sadece 7 m euro zararla şampiyon yaptı Fatih Terim.

Kendi kurmadığı o rezil kadronun cefasını çekmek zorunda değildi.

Geçen sene kadrosu bu kadrodan kötümüydü

Muslera

Eboue Semih Ujfaluji Hakan Balta

Melo Selçuk Riera Engin Baytar

Baros Elmander

Bu kadroya kötü diyorsun ya yukarda Allah var

Sorun belli.Hoca transferde tek yetkili tek sozu soyleyen olmak istiyor,yonetimde hocaya guvenip bu yetkiyi vermiyor.dananin kuyrugu burdan koptu.Yonetim hakli bu konuda.Terimin transfer sicili ve tercihleri iyi degil gecmise baktiginizda.Sene basi 5 oyuncu alindi alinan faydada ortada oynana futbolda ortda.Simdi tekrarda 3-4 oyuncu istiyor.Canaydin yonetiminde de boyle dagilmisti al sat al sat.

Hocamızın 90 dakika sahada kala emre yi sahada tutmasının bir sebebi varmıdır acaba veya hamite 45 dakika dayanabilmesi. Bunları oynatan yönetim değil herhalde. Yönetimimizin de transferde geciktiği ortada. Bence fatih terim orta sahada emreye 90 dakika sabır etmekle o bölgeye transferin bir an önce olması gerektiğini ısrarla ifade etmiş oldu. Schneider 2 gü önce transfer olsaydı bugün bu maçımı kurtaracaktı. Geçen sene iyi oynayan takımdan kim ayrıldı da bu takım bozuldu. Yönetim içindeki çatlak sesler ile ilgili Fatih terim sonuna kadar haklı. Ama bu yenilginin Galatasaray için hayırlı olacağını düşünmekteyim.

Kadro madro falan birşeyler diyenler var.Hocaya sırf Servet'ten kurtarıp Semih'i kazandırdığı için bile saygı göstereceksin.He bide bunu diyenler bizden çok çok büyük abilerimiz.Onlar sözde daha iyi biliyorlar.

Niye o adamın yerinde biri olmayacak mıydı ? Onun kaçırdıklarını atardı herhalde.

Burak yerinde avrupadan sıradan bi fovet olsaydi emin olun şuankinin cok daha üstünde bi performans sergilerdi cok bişey değil sneijdere bu parayi veremyi göze alan yönetim gidipte avrupadan birini alsaydi dert cekmezdik burak evet got atar ama atmasi gerekenin 1/4 kadarini.

Beni yapmaz..

Ya ben Adnan Polat'a laf diyordum Ünal Aysal ondan beter çıktı..

Yemin ederim transfer ile ilgili falan değil kızğınlığım.. Basın soru soruyor beyfendi ısrarla Fatih Hocaya ELEMAN diyor..

Sen kimsin ? Fatih Terim 40 senedir Galatasaray için çırpınıp dururken sen 70 senedir nerdeydin demezler mi ? adama ?

Ya söylenecek çok şey var ama içimde kalsın.. çok üzgünüm mağlubiyete değil bu olayın gerçekleşeceğini kaç defa yazdım göz göre göre gerçekleşti..

Bu daha iyi günlerimiz..

Ünal Aysal bir projedir, sadece başkan değil. Aysal başa Galatasaray'ın mali durumunu düzeltmesi için getirildi. Şu an görevinde de gayet başarılı. Ama Aysal'da bir "Eleman" aynı Fatih Hoca gibi. Eleman kelimesi çok abartıldı gereksiz abartıldı, medyanın gazına geliyorsunuz gerek yok. Aysal'ın da bir görev süresi var muhakkak. Bizim gördüklerimizi oy yetkisi olanlar da görüyor. Galatasaray demokratik olarak yönetilir. Demokrasilerde muhalefet her zaman olmuştur ve olacaktır da. Aysal aslında hep vardı camiada ama hep arkaplandaydı. Maddi olarak desteği oldu genelde ismi çok zikredilmedi ama hep kafalarda Aysal'ın başkan olması projesi vardı. Çok sıkıntılı bi zamanda geldi, takımı 2 yılda Sneijder'e istediği rakamı verebilecek kadar iyi bir maddi düzene getirdi. Özellikle amatör şubelerde yükseliş tahmin edilenin bile üzerinde.

Neye ben bu kadar uzun yazıyorum da okunmayacak nasıl olsa hepsi :) Sözün özü, ne sadece Terim'e ne sadece yönetime vurmak doğru olan. Tüm camia kenetlenmediği sürece buna taraftar da dahil başarı falan hikaye.

Yönetime göz dagi vermenin zamani Galatasaray taraftari olarak.

Her is iyi giderken böyle ic kavgalar Terim düsmanligi , ortalik karisdirmaya falan hic amma hic kimsenin gücu yetmez.

Burasi Ezikbahce degil aninda sileris baskanida yönetimide.

arkadaşlar eleman lafları veya yönetime bindirmeler konuşuluyoda.neden bugün kötü futbol konuşulmuyo. neden fatih hoca kötü futbolun nedenlerini söylemiyo..bu tartışmaların hepsi boş işler.camiayı birbirine katmaktan başka bişey değil. yazık..

söylemediğini nerden biliyosunn??? izledinmi turgut basın toplantısını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt