Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Birinden biri gidecek mi ? Hoca takım kamptayken bırakıp gidebilir mi ?

Transferi kim yapıyor ? Bülent Tulun denen yaratık.. Fatih Hocanın şartlarından biri bu yaratığın florya dan uzaklaştırılmasıydı..

Başkan ne yapıyor ? Dış transferi Bülent tulun'un emrine veriyor...

Yaratığın İtalya'dan fotoğrafları geldi açın bi bakın pis pis gülmesi bile çok şeyi anlatıyor ..

bizim düşmanımız hep içimizde bişey oldu diyoruz bişey çıkıyor soytarıları güldürüyoruz

Birinden biri gidecek mi ? Hoca takım kamptayken bırakıp gidebilir mi ?

Transferi kim yapıyor ? Bülent Tulun denen yaratık.. Fatih Hocanın şartlarından biri bu yaratığın florya dan uzaklaştırılmasıydı..

Başkan ne yapıyor ? Dış transferi Bülent tulun'un emrine veriyor...

Yaratığın İtalya'dan fotoğrafları geldi açın bi bakın pis pis gülmesi bile çok şeyi anlatıyor ..

Parasını almıyoru mu bu puşt herif transferleri kendi yapınca eline ne gibi zevk geçiyor Hocayla ne alıp veremedikleri var bunların.

Başkan kendi işini iyi yapıyor, Fatih hoca da kendi işini iyi yapıyor. Kulübe zarar veren birbirleriyle uğraşmaları. Fatih hocanın dediği gibi herkes kendi işine yoğunlaşsın.

Başkana göre Galatasaray bir şirket.

Hocaya göre Galatasaray bir kültür.

Sorun burada başkana göre kulüp içindekiler eleman , hocaya göre bir simge , sembol. İkisinin sorunlarını çözmesi artık zor herkes kendi işine bakacak artık.

:ayatollah::ayatollah:

nevizadeyi özledim yahu neler konuşuluyor şimdi orda acaba:D

Fatih hoca birşeylerden rahatsızsa daha net açıklamalar yapmalıydı medyanın ağızınada verdi yuvarlak lafları işler daha karışacak

quote_icon.png
EROLCANGIR Nickli Üyeden Alıntı Madem çok biliyorsun o zaman söyle

Zapata

Sabri Gökhan Servet Hakan

Cana Barış Ayhan Mustafa Sarp Culio

Stancu

Yapsın Bakalım Fatih Terim Şampiyon

yahu şampiyonluk bırak onuda istemiyoruz keşke başına geçecek cesareti bulsaydı

Fatih Terim'in adını ağzına alırken önce bi Besmele çekin.

Yok neymiş o kadroyu bilmem ne? Ulan o kadro nerelerden oraya geldi.Fatih Terim'in geçen sene kadrosu çok mu iyiydi.40 maçlık peiryodu 14 oyuncuyla bitirdi.Al Semih yıllardır orda kim Servet'le Gökhan'ı kulübeye otturdu.Kim Semih'le, Hakan'la, Emre'le, Engin'le, Necati ile şampiyon oldu.Unutmayın o rezil takımı sadece 7 m euro zararla şampiyon yaptı Fatih Terim.

Kendi kurmadığı o rezil kadronun cefasını çekmek zorunda değildi.

Ya allah rizasi icin birisi kisaca yonetim arasinda niye kavga var ablata bilirmi? Bugunku fatih hocanin konusmalarini ve hafta basi Unal baskanin konusmalarini dinleyemedim. Sagalin.

[video=youtube;1lD8WxEEUkk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1lD8WxEEUkk[/video]

Valla helal olsun,medyada 2 tane kılkuyruk çıktı,başkanın bir dolu cümlesinden 2 kelimeyi cımbızla çekerek hepimizin önüne attı bizde çok güzel oltaya geldik ve bugün bakıyorum hoca ile başkan arasında tercih yapma noktasına getirdi bizi bravo valla...

Ben şu kadarını söyleyim,bu takımı ne medya ne başkan ne de hoca kaosa falan sürüklemez..Sürüklese sürüklese kolpa basının attığı yeme sazan gibi atlayıp galeyana gelen taraftarlar sürükler..

Yazık hakikaten üzülüyorum ve şaşırıyorum,meğer ne kadar da meyilliymişiz dağılmaya...Şimdiden kimisi başkana sallıyor,kimisi hocaya...Biz zaten çoktan birlikten bütünlükten kopmuşuz da haberimiz yokmuş...

Yazık, çok yazık!

yani şimdi ne olacak abi başkan nasıl tepki verecek transferle ne olacak akıl yürütebilen biri var mı ya kafam durdu benim

Soner dinin imanın transfer mi arkadaşım senin ?

Klüp çatırdıyor sen hala transfer derdindesin..

Transferi boşver Hoca elden gidiyor..

Haldun Üstünel bir şekilde ikna edilsin artık taraftar olarakta tepki verilmeli. Tüm transfer işleri ile o ilgilensin bu nedir böyle.

Afedersin sen alinmada, iyi halt etmis hoca Burak ve Amrabat gibi futbol yoksunlarini buyuk paralara getirmeye

Ileride top tutacak, top bizdeyken oyuna katki yapacak forvetimiz yok yahu

kesinlikle katılıyorum kardeşim sana.ya elmanderi çıkarmakta neyin nesiydi....sahanın tek canla başla oynayan adamıydı.burak çıkmalı birdahada girmemeli bence...

Tamam bende Burak'ın bazı özelliklerini beğenmiyorum ancak insanlar her şeyi çabucak unutuyor o Burak dediğin adam olmasaydı şu anda sadece anamızın liginde oynuyor olacaktık

Niye o adamın yerinde biri olmayacak mıydı ? Onun kaçırdıklarını atardı herhalde.

bu saaten sonra avrupadan eleniriz ligdede sampiyon olamayiz sorunlar cok büyük hoca kendini takima veremiyor yönetim sagolsun...

Siz yanlış anladınız galiba Ben Adnan Polatı savunmuyorum burada ki Adnan Polat'ın yabancı transferindeki son senesine bakmazsak ne kadar başarılı olduğunuda biliyoruz ha bu takıma gelen Selçuk Hamit Burak hoca olmasaydı bu oyuncuların hiçbiri şu an bu takımda olmazdı

Boş konuşmayalım

Bana 2010 voleybol kadrosunu yaz şimdikini yaz maliyet farkını bulalım

Bana 2010 basketbol kadrosunu yaz şimdikini yaz maliyet farkını bulalım

Bna 2010 borcunu yaz şimdikini yaz

Futbolu katmadım bile

Tabi size göre Voleybol koçu Fatih Terim, Basketbol koçu Fatih Terim, Borçları indiren Fatih Terim,

Bende diyorumki Ünal Aysal yerine x bir başkan mesela helvacı polat falan başkan olsaydı Fatih Terim 2 ayda kovulurdu

Bizim taraftarımız gerçekten felaket tellalı yeter kii bi koz geçsin ellerine.

Usta bu açıklamalar yokken medyanın neler yazdığını takip etmedin herhalde şimdi bunlar çıktı medya kullanırda kullanır olumsuz sonuçlarda alevlenir en sonunda birileri yani bu işin sonu kelle almadan bitmez o yüzden felaket tellalığı değil medyayı düşünürek ayvayı yedik diyorum.

ben kendimi bildim bileli baskanlar hep degişir 2 profosyonel degişmez biri adnan sezgin biri bulent tulun.bu memlekette baska adammı yok arkadas 25 senedir transferlerimizi bu iki kalas yurutuyo.

haksızlık etmiyomusun sence.ayrıca sen Fatih Terimin istediği hiçbir adamı almamışsın.1 aydır bir şerefsizin paşa gönlünü bekliyor,adamın kapısında yatıyorsun.GALATASARAY gururunu ayaklar altına aldırıp,3.sınıf takım muamelesi yaptırıyorsun.Kurban olsun ünal FATİH TERİME...

Lafim kesinlikle Fatih Terim icin degil kendisi herbirimizin gonlundeki yeri bambaskadir ..bir fenomendir, bir efsanedir en onemlisi bizim kadar amator bir Galatasaray asigidir. Ama basariyi sirf Fatih Terim'e baglayip basarisizligi Yonetime ( tamam yonetim'de hatalidir ama onceki baskan Adnan Polat 'i da gormus gecirmis olarak bu Yonetim resmen yerin dibinden alip yine o yuksek citali konuma getirmisdir Galatasaray'i) giydirmek yakisik almaz. Fatih Terim 'i Rahmetli Ozhan Canaydin doneminde'de gorduk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt