Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
Cevap: Transfer Nöbeti
lan bi sakin olun sanki hersey bitti öldük bittik
lan bi sakin olun sanki hersey bitti öldük bittik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birinden biri gidecek mi ? Hoca takım kamptayken bırakıp gidebilir mi ?
Transferi kim yapıyor ? Bülent Tulun denen yaratık.. Fatih Hocanın şartlarından biri bu yaratığın florya dan uzaklaştırılmasıydı..
Başkan ne yapıyor ? Dış transferi Bülent tulun'un emrine veriyor...
Yaratığın İtalya'dan fotoğrafları geldi açın bi bakın pis pis gülmesi bile çok şeyi anlatıyor ..
Birinden biri gidecek mi ? Hoca takım kamptayken bırakıp gidebilir mi ?
Transferi kim yapıyor ? Bülent Tulun denen yaratık.. Fatih Hocanın şartlarından biri bu yaratığın florya dan uzaklaştırılmasıydı..
Başkan ne yapıyor ? Dış transferi Bülent tulun'un emrine veriyor...
Yaratığın İtalya'dan fotoğrafları geldi açın bi bakın pis pis gülmesi bile çok şeyi anlatıyor ..
ne sacmaliyorsun sen birader ?
Başkana göre Galatasaray bir şirket.
Hocaya göre Galatasaray bir kültür.
Sorun burada başkana göre kulüp içindekiler eleman , hocaya göre bir simge , sembol. İkisinin sorunlarını çözmesi artık zor herkes kendi işine bakacak artık.
yahu şampiyonluk bırak onuda istemiyoruz keşke başına geçecek cesareti bulsaydı
Ya allah rizasi icin birisi kisaca yonetim arasinda niye kavga var ablata bilirmi? Bugunku fatih hocanin konusmalarini ve hafta basi Unal baskanin konusmalarini dinleyemedim. Sagalin.
yani şimdi ne olacak abi başkan nasıl tepki verecek transferle ne olacak akıl yürütebilen biri var mı ya kafam durdu benim
Afedersin sen alinmada, iyi halt etmis hoca Burak ve Amrabat gibi futbol yoksunlarini buyuk paralara getirmeye
Ileride top tutacak, top bizdeyken oyuna katki yapacak forvetimiz yok yahu
Tamam bende Burak'ın bazı özelliklerini beğenmiyorum ancak insanlar her şeyi çabucak unutuyor o Burak dediğin adam olmasaydı şu anda sadece anamızın liginde oynuyor olacaktık
Siz yanlış anladınız galiba Ben Adnan Polatı savunmuyorum burada ki Adnan Polat'ın yabancı transferindeki son senesine bakmazsak ne kadar başarılı olduğunuda biliyoruz ha bu takıma gelen Selçuk Hamit Burak hoca olmasaydı bu oyuncuların hiçbiri şu an bu takımda olmazdı
Bizim taraftarımız gerçekten felaket tellalı yeter kii bi koz geçsin ellerine.
haksızlık etmiyomusun sence.ayrıca sen Fatih Terimin istediği hiçbir adamı almamışsın.1 aydır bir şerefsizin paşa gönlünü bekliyor,adamın kapısında yatıyorsun.GALATASARAY gururunu ayaklar altına aldırıp,3.sınıf takım muamelesi yaptırıyorsun.Kurban olsun ünal FATİH TERİME...