Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İşte bunu demek istiyorum :)

ben bu taraftar baskısıyla hocadan vazgeçebileceğini sanmıyorum dolayısıyla Sneijder ile görüşmelerin sonlandırılacağını düşünüyorum.Sen ise tam tersini saygı duyarım :)

eyvallah ama sneijder gelecek fatih terim oynatmayacak ? Galatasarayımız o kadar büyük değil maalesef terimde o kadar büyük hoca değil emreler aydınlar sabriler oynuyor derler adama

Yarın sabah 11 de F.T e Başkanın divan üyeliği beratı vermesi gerekiyor yarın çok şeye gebe.

Sonuna kadar Terim diyen biri olarak söylüyorum;

Hocanın bugün konuşması kime fayda sağladı?

Gs de iç karışıklık var gs kaynıyor gibi haberleri yapanların ekmeğine yağ sürmedi mi?

Transfer düşüncelerini bana diego ve sneider ı sordular ben kaka dedim diyerek medyaya yansıtan hoca değilmiydi?

Bunu dedikten sonra sneijder ı transfer listesinin başına koyan Aysal dediğine göre Terim değilmiydi?

Bugünkü konuşmasında susacaktım ama yenildiğimiz için susmayacağım diyerek önceden hazırladığı yazıyı okumadı mı?

Yenileceğimizi bildiği için mi yazıyı önceden hazırladı?

Bu sorulara cevap verirmisiniz?

Bu sorulara antudan cevap alabilrsin.

Bu klübe hoca kadar kim emek vermiştir sorarım size. Adam yeri geliyor eşinin yanında ailesiyle zaman geçiremek yerine gidip günlerce floryada yatıp kalkıyor yine kötü yine kötü.

Bu klübe FATİH TERİM'in 10da 1'i kadar birşey verdiniz mi ki burada gelip onu yapmasaydı bunu yapmasaydı diye ahkam kesiyorsunuz.

Adam sustu işte bu zamana kadar sustu, sustukça ezildi sustukça suçlu o oldu.

Konuş hocam konuş. Konuş ki arkanı kazımaya çalışanlar bir kez daha düşünsün.

Ben Fatih Terimden daha mı az Galatasaraylıyım?????

O 3 trilyon maaş alıyor bütün Gün Galatasarayı düşünüyor

Ben hiçbir maddi çıkarım yokken yatmıyor Galatasaray için yazıyorum düşünüyorum benimde vaktim Galatasarayla geçiyor

Burak demiş yine biri. Başka mı adam izliyoruz son zamanlarda. Top tutmaya da başlamış. Pasları da yerinde. Top da sürüyor. Hep aynı bahanelerde geliyorsunuz. Takımda çok iyi sistem var da Burak Yılmaz içine ediyor sanki.Burak YIlmaz olmasaydı şuan ne durumda olurduk düşünebiliyor musunuz? Herkesin beklediği Schalke maçı, Sneijder hayalleri. Hala daha yok şu kadar gol atsa bile futbolcu değil diyorlar bi de.

Ortaya sallamakla olmaz alıntıla öyle konuşalım.

Seneye Fatih Terim olmaz artik bildigimiz tanidigimiz Fatih Terim durmaz artik baglasanda.

Evet kimse Galatasaray'dan buyuk degildir. Herkesin yeri apayridir. Ama sozkonusu Galatasaray'in basarisi ise kimseyi tanimam buna Fatih Terim'de dahil Hagi'de (ki Hagi'nin basina gelenleri hepimiz biliyoruz.). Kas yaparken goz cikarmadan elestiri yapalim sirf Fatih Terim'i yukseltip Unal Aysal 'i basarisiz gosterip sanki Fatih Terim Unal Aysal'dan daha ustuundur muhabbetti donerse hos olmaz. Kaldi ki o Fatih Terim Galatasaray 'in en zor doneminde Adnan Polat ile calismak istemeyip red etmisdir.

Kusura bakma abi, Fatih Terim,Hagi, Derwall, Metin Oktay benim için Ünal Aysal'dan üstündür. Yaptıklarıyla ettikeriyle daha üstündür. Ünal Aysal ile bir derdim de yok, sıkıntım da. Kendisi 2 yıldır başkanımızdır, Galatasaray başarısı için ter dökmektedir ama nazarımda (henüz) efsane değildir. Terim-Aysal arasında mevcut statü gereği bir hiyerarşi olduğu gerçek. Ama başkan o hiyerarşinin tepesinde oturuyor diye, Galatasaray ve Türk Futbol tarihine altın harflerle yazılmış bir insanın başarılı olsun-başarısız olsun itibarının her zaman -bizzat hiyerarşinin en üstündeki kişi tarafından- korunması gerektiği düşünüyorum

Baba Gündüz'ün de dediği gibi "Galatasaray his takımıdır." ve Galatasaray'ın salt "başarıya" endeksli pragmatist olgulardan ari olmasını gerektiğine inanıyorum

Selametle. :tiphat:

sol bek + stoper mi yoksa

sag kanat + sol kanat mi...???

Ben hiçbir maddi çıkarım yokken yatmıyor Galatasaray için yazıyorum düşünüyorum benimde vaktim Galatasarayla geçiyor

O zaman ne diyoruz;

İmparator Erol Cangır

bu kadro ile Sampiyonluk garanti gibi bu sene onemli olan sampiyonlar liginde yari finale cikmamiz diyenler nerde hani :)

leee boş konulan sensinn

ünal aysal başkanlığı dolasıyla yaptığı-yapamdığı işler dolasyıla eleştiriyoruz..

sen gelmişin buraya karakteri şu egoist megoist...

yaptığı işleri eleştir..

beğenmiyorsa saygısızlık etme... egoist diyerek ne demek istediğini bilmeyen varsa kendini beğenmiş,herşeyi ben yaparım başkan kim takar havları demek istiyosunn..

Sanane kardeşim yazdıklarım beni bağlar sen git kendi adına yaz ben öyle düşünüyorum

Sanane

arkadaşlar sizce fatih terimin açıklamaları sneijderi istedğinimi belirtti yoksa istemediğini mi ? iki ucu açık açıklama yaptı resmen

Bende o kadar telefon görüşmesi yapıyorum. Yoruldum artık telefon etmekten alacaklarsa alsınlar 1-2 oyuncu.

Gs de iç karışıklık var gs kaynıyor gibi haberleri yapanların ekmeğine yağ sürmedi mi?

Transfer düşüncelerini bana diego ve sneider ı sordular ben kaka dedim diyerek medyaya yansıtan hoca değilmiydi?

Bunu dedikten sonra sneijder ı transfer listesinin başına koyan Aysal dediğine göre Terim değilmiydi?

Bugünkü konuşmasında susacaktım ama yenildiğimiz için susmayacağım diyerek önceden hazırladığı yazıyı okumadı mı?

Zaten anlaşılan o ki; Fatih hoca bugünkü maçtan çok basın toplantısına konsantre olmuş..Konuşmasına gösterdiği özenin yarısını Kasımpaşa'ya gösterse bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk

Resmi site Fatih Hoca'nın açıklamalarını kesip kırpmadan verdi.

Her musibetten bin nasihat doğar sözünü asla unutma.CL öncesi içerideki yanardağ patlamasaydı zor maçlar öncesi patlasaydı çok daha kötü olmazmıydı sence.Bence zamanlama müthiş.Çünkü herkes aklını başına alacak ve göreceksinki transfer/transferler patlayacak buna emin ol hep birlikte göreceğiz.

BAyramın gelişi arefeden belli olurmuş .Şöyleki 4 gün önce Abdülrahim Albayrak ön sinyalleri vermişti zaten.Mimikleri işin buralara geleceğini gösteriyordu.Geldi de.Bence mükemmel oldu.Hep birlikte göreceğiz.

Ama terim hocama bir kızgınlığım varki geçmedi.

Hamitte,meloda,Amrabatta,yiğit gökoğlanda bukadar ısrarcı olması transfer yapabilir ehliyetinin elinden alınmasına neden oldu.Hatalıydı.Biraz transferlerin tutup tutmayacağı konusunda burnu koku alması lazım.Fiyaskoydu Terim hocamın istedikleri.Bu nedenle akla transferi yönetim yapar,hoca eldeki hamuru ekmek yapar ibaresini doğru çıkarıyor.

Yönetimde artık golleri atmalı bitirmeli transferleri.

arkadaşlar sizce fatih terimin açıklamaları sneijderi istedğinimi belirtti yoksa istemediğini mi ? iki ucu açık açıklama yaptı resmen

baskanda soyledi fatih terim istemezse gidipte oyuncuyla irtibat kurmazdık diye.ama belki son gelişmelerden sonra bizim gibi oda sogumus olabilir cunku konusmanın sonunda transfer edilecek oyuncularda dahil kimse galatasraydan buyuk degildir diye godnerme yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt