Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes farklı düşünür bu konuda ben kendi düşünceleri yazdım

Fatih Terim bu gece sussaydı maç hakkında konuşsaydı yarın Ünal Aysalla birararaya gelip sıkıntılarını anlatsaydı medyaya konu olmazdık.Zaten yarın bir araya geleceklerdi.Yanlış yaptı Medya maymunlarının önüne Galatasarayı yem olarak attı.Artık haftasonu bütün spor programları Galatasarayı konuşacak ne geçti şimdi Terimin eline? Bu işten Galatasaray zararlı çıkar.

Sneijder + Chadli + Serdar Tasci + Kerim Frei hemen alinsin 3-5 kurusa bakmadan...

Muslera

Eboue Semih Serdar T Riera

Melo Selcuk

Kerim Sneijder Chadli

Burak

bu takim sampiyonda olur schalkeyide eler net...

gelecek sezonda gökhan inler djuricic alinir baskan artik elini cebine atsin...

Ne yaptı yahu bu adam size? :o Tuluna sıra gelene kadar ohoo.

görmemekte ısrar edyorsunuz bu olay kabak gibi ortada. fatih hoca istemedi diye bu adam amatör şubelere gönderildi. tulun tekrar bu transfer döneminde neden futbol takımının transferlerine karışmaya başladı. fatih hoca istemediği adamlarla çalışmak istemiyor

Transfer Nöbeti

üstad yapma allasen umut ilk 11 başlasaydı girdiğimiz 2-3 pozisyonu bile bulamazdık, ayağına gelen her top direk rakipte, ki zaten oyuna girdikten sonra da bir halta yaramadı

Bu adam nasıl 11 gol attı o zaman ilk yarı? Daha iyi oynadığını söylediğin Elmander neden 1 golde kaldı söyler misin?

heitinga 5 milyon

sneijder 7.5 miyon

carlinhos 4 milyon

şu transferler ligi açık ara cl yi ise yarı finalde zorlar

Nasıl oynatıcaz hepsini? yabancı sınırı denen bişey var :rolleyes: Dany varken Heitinga gibi adama gerek yok bence, Semih yerine oynar belki

Amrabat'ı aldığımızda Afrika Kupasında oynuyordu aradan daha 1 yıl geçmedi yine Afrika kupasında...

Bu arada konu dışı ama Zeki Müren ve Müzeyyen Senar nasıl insanlar yahu, mükemmel.

Muslera

Eboue Semih Serdar Aziz Carlinyos

Djuricic Alper Selçuk

Sneider

Burak Umut

İşte takım bu...Gerisi laf-ı güzaf

Yani ,pamuk eller cebe girip :Serdar Aziz,Carlinyos,Alper,Djuricic ve de Sneijder geliyor.

görmemekte ısrar edyorsunuz bu olay kabak gibi ortada. fatih hoca istemedi diye bu adam amatör şubelere gönderildi. tulun tekrar bu transgfer döneninde neden futbol takımını transferlerine karışmaya başladı. fatih hoca istemediği adamlarla çalışmak istemiyor

Yahu hoca çalışmıyor ki. Transfer yapılacak adamı göndermişler hallet işi sen o bölgeyi tanıyorsun diye. Hocayla birebir muhattap bile değil. Medya Tulun'u attı taraftarın önüne sizde vurup duruyorsunuz adama. Tulun'a sıra gelene kadar ne adamlar var yönetimde.

Ben Fatih Terimden daha mı az Galatasaraylıyım?????

O 3 trilyon maaş alıyor bütün Gün Galatasarayı düşünüyor

Ben hiçbir maddi çıkarım yokken yatmıyor Galatasaray için yazıyorum düşünüyorum benimde vaktim Galatasarayla geçiyor

O adam zamanında para almadan klüpte çalıştı git çalışsana bir yerde para almadan. Sen bilmem kaç milyon taraftarı memnun etmek gibi bir durumun yokken onun var. O 3 tirilyon alıyorken bu klübe milyon dolarları kazandıran adam. Kaç para kazandırdın klübe? Anca eleştiri anca kuru kalabalık. Sen hiç herkesin senin başarısız olmanı istediği bir ortamda bulundun mu. Sen hiç yoğun baskı altında bulundun mu diyeyim en azından.

Senin düşündüğün ya uf ne olacak bu takımın hali gideyim yatayımken o adam yine bu gece floryada sabahlayacak.

Sen hiç fatih terim gibi bir marka olabildin mi. Tırnakları ile kazıya kazıya gerek 5 kuruş almadan gerekse yoğun baskı altında.

Aldığı 3'trilyon maaşta hakkıdır hehali hoş olsun. Düşünmek zorunda mı ayrıca Galatasarayı, diğer hocalar gibi parasını alır gelir taktiğini verir gider. Yapamaz mı yapabilir.

Burak sene başında oynamadığı zamanlarda önce Süper Kupayı aldık ardından ligde 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ile zirvedeydik..Demek ki Burak'sız da gayet iyi idare ediyormuşuz!

Kasımpaşa 3 puan Burak oynamadı.

Bjk maçı Burak penaltı aldırmasa 0 puan.

Bursaspor maçı Burak gol atmasa 1 puan.

Antalyaspor maçında da frikikden atmıştı.3 puan

???

4 haftada 100 dakika da 3 puan aldırmış . Bir 3 puanda da katkıda bulunmuş ???

Bu Afrika Kupası saçmalığına bir el atılmalı. Her sene kıtasal ulusal turnuva mı olur? Bide sezon ortasında. İlla yapacaklarsa 4 senede bir yapsınlar.

Hersene ayni sorunlar... Ustam birkere olsun Allah askina Transferleri Kampa yetistirin..!! Imaparatorun dedigi gibi, Hiçbir oyuncu Galatasaray'da üstün degildir..!! Sneijder'e odaklandilar Solbek ve Stoper Transferini es geçtiler..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt