Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Neyse beyler 2 gün daha sabredin en geç cumaya kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanır. Yönetim açıklamazsa bile Fatih Terim açıklamalarıyla bize transferin ne noktada olduğunu belli eder rahat olun :)

olumlu :confused: olumsuz :confused: yok renkdaş bize bu adam dönmez umudu kestim ben transfer dönemi kapanır yinede bu adamla ilgileniriz sonuçta bizde transfer bitmez ;)

Sneijder'in röportajında, "Şu anda karar vermek adına bir baskı görmek istemiyorum artık. Çünkü şu anda ihtiyacım olan tek şey zaman. Çünkü ben para konusunda bir tercih yapmayacağım, bir yaşam tercihi yapacağım. Bu yüzden sakince bir karar vermeliyim" ifadelerini kullandığını İtalyan gazeteciler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Altunterim

Sneijder spoke: "Galatasaray is choice of life. So, I will decide with calm"

İtalyan bir gazeteci

Tancredi Palmeri@tancredipalmeri Sneijder: "I don't want any pressure now.I need time to decide, it's not about money, it's a life choice". On Gazzetta tomorrow edition

Buda baska bi italyan

yarın bitsin artık bu iş ya moralim düzelsin :ayatollah:

Şimdi Fatih hocaya Hocam Sneijder mi ? Yoksa Ömer Toprak+Chadli mi? deseler eminim hoca 2.tercihi yapacaktır :) Hadi herkese iyi geceler.

ha ok simdi gördüm... ertem sener öldü trend olmus twitterde :D

Eğer transfer gerçekleşirse, Sneijder transferinde Tulun var diye Terim Sneijder'i oynatmayacak öyle mi ?

Yok böyle bir kafa. Nasıl böyle birşeyler uydururlar anlayamıyorum.

Az önce haberi okuyunca içim karardı resmen. İmparator sonuçta. Terim'in ne yapacağı belli olmaz. İnat uğruna oynatmaz mı oynatmaz. Yapar mı yapar yani. Kestiremedim.

Şimdi Fatih hocaya Hocam Sneijder mi ? Yoksa Ömer Toprak+Chadli mi? deseler eminim hoca 2.tercihi yapacaktır :) Hadi herkese iyi geceler.

Fatih Terim kahvaltıda peynir ekmek yerine aklını yemişse anca böyle bir cevap verir. Sneijder fırsat transferidir , bi daha bu kalite bir futbolcu düşüremezsin. Söylediğin 2 adamı her zaman alabilirsin .

Fatih Terim kahvaltıda peynir ekmek yerine aklını yemişse anca böyle bir cevap verir. Sneijder fırsat transferidir , bi daha bu kalite bir futbolcu düşüremezsin. Söylediğin 2 adamı her zaman alabilirsin .

Yok kardeş normalde seninle şu yabancı sayısı düştükten sonra konuşmak isterim de o zaman herşey geç olabilir :)

Renktaş arada fark var; Sneijder Ö.Toprak olsa okey

Ömer Toprak ve Chadli alınsa ne olur ? Bu adamlar zaten üst seviye değiller yan bize ŞL'de birşey katmazlar . Sneijder şapkadan tavşan çıkartabilir ve ek olarak takımın yapacağı reklam. Lig için zaten kadromuz yeterli. Ömer Toprak olsa ne olur olmasa ne olur ?

duyumcularin sesi bu aksam nyie kesildigi anlasildi :) bu TT olayi baya korkutmus duyumculari galiba. ama banada simdi yaparlar diye filan

Yok kardeş normalde seninle şu yabancı sayısı düştükten sonra konuşmak isterim de o zaman herşey geç olabilir :)

Bence basit düşünüyorsunuz. Yabancı sınırı bu gelecek sezon değil bir sonraki sezon kalkacak 2 sezon sonrasına sırf sıradan bir yerli stoper adam almak için Sneijder'den vazgeçtik dersen adama gülerler.

Bence basit düşünüyorsunuz. Yabancı sınırı bu gelecek sezon değil bir sonraki sezon kalkacak 2 sezon sonrasına sırf sıradan bir yerli stoper adam almak için Sneijder'den vazgeçtik dersen adama gülerler.

Sıradan? Bana alabileceğin Serdar Taşçı-Ömer Toprak tan başka stoper saysana? Biraz Serdar Aziz biraz Aykut başka?

Az önce haberi okuyunca içim karardı resmen. İmparator sonuçta. Terim'in ne yapacağı belli olmaz. İnat uğruna oynatmaz mı oynatmaz. Yapar mı yapar yani. Kestiremedim.

Sıradan bir oyuncu olsa belki ama hoca akıllı adam, işini bilir. Ayrıca Tulun kim ki Sneijder'i sahiplenecek, ben getirdim diyecek ? Dese bile kim takar onu ? Hagi gibi egosu yüksek bir efsaneyle 4 sene sorunsuz çalıştıysa Fatih Terim, Sneijder'le çok daha rahat çalışır.

Sıradan bir oyuncu olsa belki ama hoca akıllı adam, işini bilir. Ayrıca Tulun kim ki Sneijder'i sahiplenecek, ben getirdim diyecek ? Dese bile kim takar onu ? Hagi gibi egosu yüksek bir efsaneyle 4 sene sorunsuz çalıştıysa Fatih Terim, Sneijder'le çok daha rahat çalışır.

Terim kendisinin onayı olmayan hiç bir olaya sıcak bakmıyor.Gerek Galatasaray gerek milli takım. İnsanın içinde ister istemez şüphe oluşuyor. Bekleyip göreceğiz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt