Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Terim kendisinin onayı olmayan hiç bir olaya sıcak bakmıyor.Gerek Galatasaray gerek milli takım. İnsanın içinde ister istemez şüphe oluşuyor. Bekleyip göreceğiz artık.

Fatih Terim Galatasarayın öz evladı. Varsayalım ki gerçekten transferi istemiyor? Ne yani oynatmayacak mı dünya çapında bir oyuncuyu?

Sneijder'in röportajında, "Şu anda karar vermek adına bir baskı görmek istemiyorum artık. Çünkü şu anda ihtiyacım olan tek şey zaman. Çünkü ben para konusunda bir tercih yapmayacağım, bir yaşam tercihi yapacağım. Bu yüzden sakince bir karar vermeliyim" ifadelerini kullandığını İtalyan gazeteciler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Altunterim

Sneijder spoke: "Galatasaray is choice of life. So, I will decide with calm"

İtalyan bir gazeteci

Tancredi Palmeri@tancredipalmeri Sneijder: "I don't want any pressure now.I need time to decide, it's not about money, it's a life choice". On Gazzetta tomorrow edition

Buda baska bi italyan

Bunu dediyse kesin bizde. "Para için gelmiyorum" demek istemiş. Yani önceden yol yapıyor... Hayırlı olsun inş cuma maça yetişir.

Sıradan? Bana alabileceğin Serdar Taşçı-Ömer Toprak tan başka stoper saysana? Biraz Serdar Aziz biraz Aykut başka?

Serdar Taşçı alınabiliyorsa alınsın aksi taktirde gelenler katkı sağlamaz. Dany-Topak-Semih olsa bu adamlar kimden öğrenecekler defans yapmayı. Bugün Semih'in gelişiminde Ujfa 'ya çok şey borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Benim düşüncem Ömer Toprak - Semih ikilisi tutsa bile en kötü bir senemizi tecrübesizliklerinden yiyip bitirirler. Dany-Semih ikilisinin tecrübe eksikliğinden başımıza bu sene neler geldiği ortada ki bana göre Dany >>>Ö.Toprak

Terim kendisinin onayı olmayan hiç bir olaya sıcak bakmıyor.Gerek Galatasaray gerek milli takım. İnsanın içinde ister istemez şüphe oluşuyor. Bekleyip göreceğiz artık.

Başkan Sneijder'de hocanın listesinde var dedi. O yüzden sorun yok bence. Ha sağda solda Tulun ben aldım, ben getirdim falan derse sıkıntı çıkabilir. Ama bu hocayla Sneijder arasında değil, hocayla Tulun arasında olur.

Fifa oynayak mı :D

Fatih Terim bal gibi istiyordur bu transferi ve hatta belki gözüne uyku bile girmiyordur heyecandan. Unutmayın o bir profesyonel olmakla beraber hepimiz gibi sıkı bir Galatasaray taraftarı:ayatollah:

Başkan Sneijder'de hocanın listesinde var dedi. O yüzden sorun yok bence. Ha sağda solda Tulun ben aldım, ben getirdim falan derse sıkıntı çıkabilir. Ama bu hocayla Sneijder arasında değil, hocayla Tulun arasında olur.

Fifa oynayak mı :D

Gel gel :D

Bu Nöbet Başlığını bitirelim bir an evvel, bir sonraki başlıkta gelecek bence :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Az önce haberi okuyunca içim karardı resmen. İmparator sonuçta. Terim'in ne yapacağı belli olmaz. İnat uğruna oynatmaz mı oynatmaz. Yapar mı yapar yani. Kestiremedim.

Fatih Terimi ne yazık ki tanımamış siniz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selam beyler,

sizi sevindirecek birsey paylasmak istiyorum,

ben almanyada yasiyorum. Günlerdir bu forumu takip etmekteyim cidden bizim taraftarlara aciyorum. Ben dahil herkes, taraftar olarak bu Sneijder transferini konusuyoruz merakla bekliyoruz.

Sizler nöbet tutuyorsunuz, TV deki sahtekar cigerleri bes para etmez yorumcular haberciler insanlar resmen bu konuyu reyting icin kullaniyo ve bizleri aptal yerine koyuyolar. Yöneticilerimiz cidden cok zeki.

Belli ki Ünal Baskanimiz gibi zeki aydin bir insanin emrinde calisiyo hepsi. Imza atana kadar BITTI demek yok. Okadar! Cok akilli cok zekice bir taktik. Ama her kafadan bir spekulasyon cikiyor. Neyse, gelelim konuya. Ben almanyada yasiyorum. Benim halamin oglu Hollandanin Waalwijk takiminin U19 alt yapisinda oynuyor. Kendisi Wesley Sneijderin kardesini cok yakindan taniyor. Cok yakindan derken abartmak gibi olmasin, görüsüyolar taniyolar birbirlerini, aralarinda bir diyalog var ve oluyor zaman zaman yani simdi yalan konusmak gibi olmasin. Kuzenim Besiktasli ve bu konularla ilgilenmez pek. Kendisi futbol oynuyor, yüksek de oynuyor ama pek ilgilenmez liglerle olanlarla dönenlerle, takipci degil yani sif kendi futboluna bakar. Israrla kendisine 2 gün önce dedim ki Rodneye bir yoklama ceksin. Tamam abi dedi ve o öyle kaldi. Nitekim bana bugün haber geldi kendisinden. Arkadaslar Rodney ayni sunlari söylemis: Wesley Galatasarayla anlasti, Interle komple teknik heyet ve yönetimle bir sorunu var, is inatlasmaya gitti, Inter Wesleye tam istedigi sekil davranmiyo, haksizlik yapiyorlarmis. Wesley de bu durumu Galatasaraya bildirmis ve bu is düzelene kadar beklemesini istemis. Galatasaray da onaylamis. Kesin Galatasaraya gelcekmi Wesley peki diye sormus kuzenim, su an Galatasaraya gitmeyi planliyo, Galatasaray yönetimine Evet dedi dün. Kararini verdi. Yani 14.1.13 oluyor Wesleyin evet dedigi Tarih. Arkadaslar ben kuzenime inaniyorum, ve sizleri rahat ettirmek istiyorum. Cidden icim yaniyor görünce taraftarlarimizi. Hele hele Hava limana gitmeler etmeler, o Rasim Ozan denilen adinin allah belasini versin cidden diycek laf bulamiyorum insanlik denilen bisey sürülmemis. Rahat olun gercekten Galatasaraya Evet demis, gelecekmis, anlasilmis. Birtek o sorunun cözülmesini bekliyolar. Ki Ünal Aysal da sanirim eger Oguz Altayin dedikleri dogruysa onaylamis bu transferi ve Sneijderle anlasildi demis. Yani kuzenime de farkli anlatilmadi bu, Rodney de aynisini demis hemen hemen. Ki Oguz abi kesinlikle taraftarlara yanlis bilgi vermez, yalan söylemez. Herkes rahat olsun arkadaslar bunu taraftarimizla paylasiym dedim. Sneijder de hayirli ugurlu olsun. Yararli olurmu olmazmi cidden bilemem. Eski formu yok. Ama bakip görecegiz prestij icin cok büyük bir kazanc Kulüp icin. Herkese allah rahatlik versin iyi geceler! Rahat olun renktaslarim, saygilarimla. Dünyanin en güzel seyi Galatasaray aski.

:troll:

Rahatlattin bizi renkdas cok sagol biz bunlari bilmiyorduk zaten.. Iyi görmedigim icinde büyük yazman cok düsünceli bir hareket olmus..

Selam beyler,

slm brother, bu ne böyle giant wall of text? Yazarken böyle bir kac cümle yapip.

baglamak istedigin konulari bagla, Anlatmak istedigin konuyu anlat

arada bir benim yaptigim gibi bosluk birak... ve akil var mantik var büyük yazarak ne basarmayi amacliyorsun.. Okumadim okumamda bu sekilde biraz düzgün yaz okunur hale gelsen. :mymeka:

Bilgilendirdiğin icin tşk ederiz renktaş ama bunları zaten biliyoruz bizim icin önemli olan sneijderle Inter arasında ki sorun ne zaman ve nasıl çözüleceği...

Zaman kazanmak icinde bunu bizimkilere demis ola bilirmi acaba? yani inter ile sorunum var ama gercigi o zaman inter söylerdi bize yok öyle sorun morun sizi oyaliyor ...

Tayfun akdandan gelen mesaj :

Selam beyler,

ben almanyada yasiyorum. Günlerdir bu forumu takip etmekteyim cidden bizim taraftarlara aciyorum. Ben dahil herkes, taraftar olarak bu Sneijder transferini konusuyoruz merakla bekliyoruz.

Sizler nöbet tutuyorsunuz, TV deki sahtekar cigerleri bes para etmez yorumcular haberciler insanlar resmen bu konuyu reyting icin kullaniyo ve bizleri aptal yerine koyuyolar. Yöneticilerimiz cidden cok zeki.

Belli ki Ünal Baskanimiz gibi zeki aydin bir insanin emrinde calisiyo hepsi. Imza atana kadar BITTI demek yok. Okadar! Cok akilli cok zekice bir taktik. Ama her kafadan bir spekulasyon cikiyor. Neyse, gelelim konuya. Ben almanyada yasiyorum. Benim halamin oglu Hollandanin Waalwijk takiminin U19 alt yapisinda oynuyor. Kendisi Wesley Sneijderin kardesini cok yakindan taniyor. Cok yakindan derken abartmak gibi olmasin, görüsüyolar taniyolar birbirlerini, aralarinda bir diyalog var ve oluyor zaman zaman yani simdi yalan konusmak gibi olmasin. Kuzenim Besiktasli ve bu konularla ilgilenmez pek. Kendisi futbol oynuyor, yüksek de oynuyor ama pek ilgilenmez liglerle olanlarla dönenlerle, takipci degil yani sif kendi futboluna bakar. Israrla kendisine 2 gün önce dedim ki Rodneye bir yoklama ceksin. Tamam abi dedi ve o öyle kaldi. Nitekim bana bugün haber geldi kendisinden. Arkadaslar Rodney ayni sunlari söylemis: Wesley Galatasarayla anlasti, Interle komple teknik heyet ve yönetimle bir sorunu var, is inatlasmaya gitti, Inter Wesleye tam istedigi sekil davranmiyo, haksizlik yapiyorlarmis. Wesley de bu durumu Galatasaraya bildirmis ve bu is düzelene kadar beklemesini istemis. Galatasaray da onaylamis. Kesin Galatasaraya gelcekmi Wesley peki diye sormus kuzenim, su an Galatasaraya gitmeyi planliyo, Galatasaray yönetimine Evet dedi dün. Kararini verdi. Yani 14.1.13 oluyor Wesleyin evet dedigi Tarih. Arkadaslar ben kuzenime inaniyorum, ve sizleri rahat ettirmek istiyorum. Cidden icim yaniyor görünce taraftarlarimizi. Hele hele Hava limana gitmeler etmeler, o Rasim Ozan denilen adinin allah belasini versin cidden diycek laf bulamiyorum insanlik denilen bisey sürülmemis. Rahat olun gercekten Galatasaraya Evet demis, gelecekmis, anlasilmis. Birtek o sorunun cözülmesini bekliyolar. Ki Ünal Aysal da sanirim eger Oguz Altayin dedikleri dogruysa onaylamis bu transferi ve Sneijderle anlasildi demis. Yani kuzenime de farkli anlatilmadi bu, Rodney de aynisini demis hemen hemen. Ki Oguz abi kesinlikle taraftarlara yanlis bilgi vermez, yalan söylemez. Herkes rahat olsun arkadaslar bunu taraftarimizla paylasiym dedim. Sneijder de hayirli ugurlu olsun. Yararli olurmu olmazmi cidden bilemem. Eski formu yok. Ama bakip görecegiz prestij icin cok büyük bir kazanc Kulüp icin. Herkese allah rahatlik versin iyi geceler! Rahat olun renktaslarim, saygilarimla. Dünyanin en güzel seyi Galatasaray aski.

Selam beyler,

bu cok gizli bilgileri verdigin icin tum gezegendeki tum GS taraftari adina minnetimizi sunariz r'das.

Zaman kazanmak icinde bunu bizimkilere demis ola bilirmi acaba? yani inter ile sorunum var ama gercigi o zaman inter söylerdi bize yok öyle sorun morun sizi oyaliyor ...

Kardesim her kaynak aynisini gösteriyo ve söylüyo bize. Sen yok öyle sizi oyaliyo deme bence kendi bildigini okuma. Hem Inter gerizekalimi biz Sneijdere sorun cikariyoruz biz adiyiz desin?

Mantikli yorum yap lütfen.

Güzel haber. Ben de az önce Liverpool forumlarına baktım; Galatasaray'a gitmez falan demişler(onlara da kapak olur gelirse). Ben de hala anlamıyorum ya bu adam 28 yaşındayken bize nasıl geliyor. Manchester ve diğer ingiliz takımlarına niye gitmiyor. Fenerli demeyin şimdi bana ama bahsettiğim lig ve takımlar bugüne kadar %100 seçildi ,%99 bile değil, böyle transferlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt