Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1-Ya beyler ÜNAL AYSAL bUNU DEMİŞ OLABİLİR Mİ NASIL İNANIYORSUNUZ ALLAH AŞIKNA YA

2-KAKA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 1 MAÇ OYNAMAYACAĞI İÇİN Mİ ALINMIYOR YANİ BUNADAMI İNANDINIZ

3-Kaka cok acık ve net gelmem dedi kestirdi attı yazın geçin artık kakayı falan

Posta da yazıyor renktaş ama ısmarlama haber olduğu çok belli burada problem bir insanın para için kendisini kullandırması nasıl bir karaktersizliktir bunu yazan insanda ki. Klüpten de hemen sert bir yalanlama gelmeli çünkü bu haber öyle basit bir haber değil.

Değersiz her adamın lafını ciddiye alıp yalanlarsan bu insanlar kendilerinin değerli olduğunu zannetmeye başlar. Her asılsız haberin arkasından yalanlama beklemek yerine taraftar biraz dikkatli olmalı, her yazılana inanılmamalı..

Fanatik'in haberine inanıpta şurada zırvalayanlara :sopa::msg:

Ben Sneijder mi ? KAKA mı ? sorusuna her türlü KAKA derim... Fatih Hocam istediği için...

Bülent Tulun nefret ediyorum bu adamdan..

Sneijder'in son açıklamaları;

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

kaynak: Webaslan ve Gscimbom.com

şimdi şunu sormak istiyorum. neden başkan farklı, sneijder farklı açıklama yapıyor? yalan söyleyen kim sizce?

Basın. Dün ırmak Sneijder hiçbir yere röpörtaj vermedi dedi. Oda doğruysa tabi. En azından ırmak arkasında duruyor haberlerinin diğerleri gibi değil. Onlar hergün sallamasyon.

d4456.jpg

bu adamın top oynamaya niyeti yok. bence şimdiden vazgeçsinler transferinden. top oynamak isteyen adam istenmediği yerde 1 dakika durmazdı. hele ki bu adam bir dünya yıldızı ise....

Kulupten acil bir yalanlama gerekiyor bu haber ıcın ayrıca Başkan cıkıp konuslmalı artık

1-Ya beyler ÜNAL AYSAL bUNU DEMİŞ OLABİLİR Mİ NASIL İNANIYORSUNUZ ALLAH AŞIKNA YA

2-KAKA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 1 MAÇ OYNAMAYACAĞI İÇİN Mİ ALINMIYOR YANİ BUNADAMI İNANDINIZ

3-Kaka cok acık ve net gelmem dedi kestirdi attı yazın geçin artık kakayı falan

kaka gelmem dediğine bakma, real madrid şans bulurum havasındaydı ama o da olmadı. ayrıca bu kez elden çıkarmak isteyen bir daha ciddi real madrid var.

sniejder işinden bişey çıkmazda, kaka ile görüşelim ne olacak. ikisinden 1 gelse büyük iş, zaten 2 side 1 nin geleceğ yok hayal..

Fanatik'in haberine inanlar nasil bir kafaya sahip arkadaslar? Haber igrenc ötesi.

O serefsiz gazetwci kimse adini da yazsaymis ya haberin altina. Yemiyor tabi.

Ayrica Aysal Terim'e öyle bir laf söylese, saniye kalmaz Terim. Giderken de aklini alir Aysal'in

Katılmıyorum

Galatasarayın bu başkana çok ihtiyacı var

Başka bir hoca gelir ama böyle bir başkan gelmez

geçen yıl fatih hoca olmasaydı sadece başkan olsaydı sence bu başarı gelir miydi? sneijderle gözünüz boyanmasın. onu bu lige alıştırıp takıma iyi biçimde monte edecek kim acaba???

kaka gelmem dediğine bakma, real madrid şans bulurum havasındaydı ama o da olmadı. ayrıca bu kez elden çıkarmak isteyen bir daha ciddi real madrid var.

sniejder işinden bişey çıkmazda, kaka ile görüşelim ne olacak. ikisinden 1 gelse büyük iş, zaten 2 side 1 nin geleceğ yok hayal..

ya bence boş hayal peşinde koşmaktansa bir stoper ve genc bir adam alalım devam edlim

Fanatik'in haberine inanlar nasil bir kafaya sahip arkadaslar? Haber igrenc ötesi.

O serefsiz gazetwci kimse adini da yazsaymis ya haberin altina. Yemiyor tabi.

Ayrica Aysal Terim'e öyle bir laf söylese, saniye kalmaz Terim. Giderken de aklini alir Aysal'in

aynı fikirdeyim böyle bir durum söylenmesini geç ima dahi edilse fatih hoca bir dk durmaz zaten haber çelişkilerle dolu fatih terimin listesinin ilk sırasında sneijder var yazıyor sonrada oynatmam dediği yazıyor adamlar çamur atacak ama bunu bile adice yapıyorlar

o değil de Sneijder'i tartışanlar var komik

Ayrıca bugun fener medyasının çıkıp Galatasaray'a ÇEMKİREMEMESİNİN sebebi Fatih Terimdir.........

Biz Fatih Terim ile kaç senelik kontrat yaptık? Yılda ne kadar alıyor? resmi bir yerden link verebillir misiniz?

ben kaka yı istiyorum. snejder bekleyinceya kadar alın size alternatif.

kaka ile snejder arasındaki maaş farkı var. ama söylenenlere göre bonservis yoksa. aynı paralara gelir. kaka gelmem diyemez. dünya kupasında oynamak istiyorsa mutlaka ismini duyuracağı tekrar performansını artıracağı bir lige gidecekdir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt