Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sv: Transfer Nöbeti

Perşembe cuma belli olur

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Cevap: Transfer Nöbeti

ben kaka yı istiyorum. snejder bekleyinceya kadar alın size alternatif.

kaka ile snejder arasındaki maaş farkı var. ama söylenenlere göre bonservis yoksa. aynı paralara gelir. kaka gelmem diyemez. dünya kupasında oynamak istiyorsa mutlaka ismini duyuracağı tekrar performansını artıracağı bir lige gidecekdir..

Dünya Kupasında oynamak istiyorsa BREZİLYA'ya geri döner.

ya Allah aşkına şu haberlere inanıp buralarda yayınlıyorsunuz

evet inanıyorum . çünkü ünal aysal an itibariyle gelişen olaylarda hemen karar veriyor. şöyle söyleyeyim geçen sezon başında alınan kötü sonuçlarda aysal fatih terim için hoca eski heyecanını kaybetmiş demişti. oysa takımın enkaz olarak aalındığını yeni bir takım kurulmaya çalışıldığını hiç düşünmeden bu sözleri sarfetti. bbaşkanın iş anlayışı biraz farklı onu diğer başkanda ayıran yönleride var ama bazen çok boş boğazlık yapıyor:mad:

ulan bu yabancılar hep böyle , gelirken kan kustururlar sonra kovsan gitmezler

Değersiz her adamın lafını ciddiye alıp yalanlarsan bu insanlar kendilerinin değerli olduğunu zannetmeye başlar. Her asılsız haberin arkasından yalanlama beklemek yerine taraftar biraz dikkatli olmalı, her yazılana inanılmamalı..

Bunda inanılacak bir şey yok yani aklı başında insan buna inanmaz tabi ama bu bir şekilde bir yerlerde sorun yaratabilecek tarzda bir açıklama meydanı boş bırakmamak gerekiyor etraf çakallarla dolu. Hiç biri de demiyor Türk takımı başarılı olsa da gururla sokaklarda gezsek diye.

Fanatik'in haberine inanlar nasil bir kafaya sahip arkadaslar? Haber igrenc ötesi.

O serefsiz gazetwci kimse adini da yazsaymis ya haberin altina. Yemiyor tabi.

Ayrica Aysal Terim'e öyle bir laf söylese, saniye kalmaz Terim. Giderken de aklini alir Aysal'in

adamlar gelecegını anladı basladılar camura

Transfer Nöbeti

Beyler ntvsporda sneijder kulübü ile olan para sorunlarını çözdü 24 saat içinde kararını açıklayacak dedi :) heyecan yaptım

Terimin her dedigene evet diyen Canaydinla neler oldugu ortada.Terimi yoneten Surenlede neler oldugu da ortada.Iyi baskan ve yonetim olduktan sonra basari her zaman gelir ,kotu yonetimle en kral hocada gelse zor.Madem Terim kendine bu kadar guveniyordu Adnan Polatin teklifini kabul etseydi.O da biliyor guclu baskan olmadan isin zor oldugunu.Olan garibim Hagi'ye oldu hem Canaydinla hem Polat'la calistiki bunlarla neredeyse kimse basarili olamadi.

canım renktaşlarım yeri geldiğinde hepiniz medya ya yandaş medya, karaktersiz filan diye beyanda bulunuyorsunuz.

sonra bu medyanın yaptığı aptal saptal haberlere inanıp insanlara kan kusuyorsunuz.

Günaydın beyler bir fenerli yazmış ama iyiydi hoşuma gitti:)

- Neredesin?

+ Yoldayım baba, geliyorum.

- 1 saat önce de geliyordun?

+ Şey baba...

- Sneijder mi oldun lan başımıza?

cuma hem paşaya hemde medyaya k........ geçeriz....

Benim icin Fatih Terim, Sneijder transferinden de, Ünal Aysal'dan da cok cok önemli.

Haber serefsizce de, biz yine uyarimizi yapalim.

Yönetim icindeki hainler de, o satilik serefsiz gazeteciler de haddini bilsin.

Terim icin 1 günde indiririz yönetimi. Aysal da destek olacaksa tam destek olsun. Onu da tanimayiz.

Haberin aninda yalanlanmamasi bile skandal. Gerci ROK'u yalanlamayan yonetimden ne bekleyeceksin?

Dünya Kupasında oynamak istiyorsa BREZİLYA'ya geri döner.

dönemez sponsorlar filan var, ayrıca istediği maaşı kimse orada veremez. 33 olmadanda dönmez bence.. önünde 1 senesi var.. oldu oldu olmadı. dünya kupasından sonra döner bence..

dönmek isteyen adam milan-kendi ülkesi varken dönerdi yaz başı.

bize geleceğini düşünen yok gerçekçi olursak ama,snejder olmuyorsa gidip battalla olsun diyeceğimize orda bir kaka var.

bana zaten şu şartlarda 10 nuamra yine hayal gibi. stoper-sol bek. gelecek yıl içinde şimdiden kerim frei anlaşalım bitsin bu olay..

neyse yönetim yine transferin son günene kadar devam edecek. tek istikrarlı olduğumuz nokta bu malesef..

evet inanıyorum . çünkü ünal aysal an itibariyle gelişen olaylarda hemen karar veriyor. şöyle söyleyeyim geçen sezon başında alınan kötü sonuçlarda aysal fatih terim için hoca eski heyecanını kaybetmiş demişti. oysa takımın enkaz olarak aalındığını yeni bir takım kurulmaya çalışıldığını hiç düşünmeden bu sözleri sarfetti. bbaşkanın iş anlayışı biraz farklı onu diğer başkanda ayıran yönleride var ama bazen çok boş boğazlık yapıyor:mad:

o kolpa gazetelere inanıyorsan zaten sana artık ne desek boş. aynen devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt