Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu İstanbul'a gelecek izlenim yapacak kısmı hiç yakışmamış.Gelecekse gelsin gelmeyecekse sie gitsin.Nedir lan bu? Bulunmaz hint kumaşı sanki dingil.Heyecan filan da kalmadı.Kaka gelsin anasını satayım.

Dur başkan ne yaptın sneijderin üstüne bi de kaka nöbeti tutarsa forumda akıl sağlığı yerinde insan kalmaz :))

GsStore tasarımcılarına büyük malzeme çıktı, bunca yaşananlardan sonra %95 ve son 24 saat temalı tişörtler yapılırsa bayağı bir satış yaparlar.

O halde bütün GS taraftari olarak cuma namazina. Bide böyle denesek diyorum :)

içimden bir ses olmayacak diyor ama olsun artık bu sefer olsun.allah korusun olumsuz bir cevap verirse yıkılırız.yani ben kendim için söylüyorum.

çünkü böyle transferleri gerçekleştiremeyince hem ortalık karışıyor hem biz çok üzülüyoruz son 1.5 sezonda neler kaçtı neler...

Neymiş Anzhi Galatasaray'ın verdiği ücrete yaklaşamamışmış..Adamlar Eto'ya yıllık 20M € veriyorlar az mantıklı konuşmak lazım.

AW: Transfer Nöbeti

Evet beyler son 24 saat şenliklerine hoşgeldiniz ,bide yüzde 95 vardı onuda yarın yaparız artık :D

O yüzde 95 olayini geride biraktik gari haci su son 24 saat senliklerinden sonra ince eleyip sik dokuyuroz oyunlari baslicak. Ardinda 2. Kampa yetistirecez senligi!

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

ya schalke maçına yetişsin de gerisi çok umrumda değil benim

renktaşlarım işten yeni adımımı atabildim lfn akşamdan itibaren gelişmeleri yazabilirmisiniz sabah olandan bitenden biraz haberim var:b5:

Yolanthe yengemiz gelirse adadan çıkmaz artık.

Beyler madem Sneijder gelmiyor biz gidelim almaya yarın benim finaller bitiyor haydi beyler toplanın :ayatollah:

Shaqiri ve Podolski transferleri ders olmamis , Sneijder olur veya olmaz ama bir tane adamla zamani bosa harcamak neden

neden stoper ve sol kanada adam alinmiyor

Tamamen Hissi Kablel Vukuma dayanarak söylüyorum;:)

Sneijder biraz geç de olsa parçalıyı giyecek...

Renkdaşlar, Medya ve yönetimin saatinde bir sorun var galiba. 8 gündür 24 saat içinde karar verilecek deniliyor.

yolenthe gelsin gezsin görsün :ayatollah:

ben Irmak Kazuk ne diyor hiç bir şey anlamadım.

Önce "GS Sneijder'ın 24 saat içerisinde bir cevap vermesini istedi" dedi, daha sonra sunucular bizim bildiğimizi deyince "Evet, GS ile Sneijder anlaştı, GS-Inter anlaştı, tek sorun Sneijder ile Inter arasında" dedi.

ben de diyorum ki WTH?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt