Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar ırmak kıllandırdı lan beni hani biz anlaşmıştık bu adamla neyin olumsuz olumlu kararı bu ya :o

Arkadaşlar hayırlı akşamlar öncelikle cumartesi akşam bir ceza aldım o günden beri yazamıyorum ama çoğu zaman takip ettim forumu. Geride kalan sayfalarda 'Ertem Şener öldü' diye espriler vardı. Şaka bile olsa ölüm esprisi yapmayınız hepiniz bilinçlisiniz hoş olmuyor. Daha bugün yakın bi arkadaşımı kaybettim gerçekten zor durum

Irmak hem Sneijder kabul etti diyor hem de olumlu veya olumsuz cevabını verecek diyor konuşması baya saçma oldu

Adam teklifi kabul etti ama para peşinde heralde ya diyecek ben paramı alacam illaki o yüzden interde kalıyorum yada bizimkiler diyo artık bi karar ver yoksa biz vazgeçecez buda dicek biz aramızda anlaştık yada daha aramızda anlaşamadık kusura bakmayın işim uzucak ozamanda bizimkiler vazgececek olumsuz anca böyle olur heralde :)

Transfer Nöbeti

Bu interden alacagi var falan hep akil yurutmemiz di mi, kimse bilmiyor ne oldugunu sanirim.

acaba kaç para? öyle futbol için ufak bir rakamsa biz verelim de bitsin gitsin bir yönetici karşılasın ne olur ki bir kerede oturup mal mal konuşmak yerine işe yarasın lavuklar.

:D

ulan medya varya tam yanar döner sırf yalan dolan şu bizim basın okuduğumuz haberlerin %90'ı yalan değilse neyim..

Vermiyorlarsa da FIFA'ya gitsin kardeşim, bu kadar mı zor?

Yengeyle arasındaki pürüzleri hallediyorlarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt