Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Anlaşılan yarın aksamustu saatlerinde bu is netleşir...

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Valla psikolojimiz bozuldu 1 haftada kızdan 2 kere ayrıldık barıştık bu sneijder yüzünden sürekli bi gerginlik :sad007:

diego konusunda arkadaslar wolfsburg sportif direktörü kesinlikle ocak ayinda satmiycaklarini söyledi ha magath hala t.direktör olsaydi kesin saticaklardi.

ben ilk basta söyle bir siralama yapmistim kaka diego sneijder demistim ama simdi söyle düsündügüm zaman bize hic brezilyali yaramiyor o yüzden siralamayi degistiriyorum simdi sneijder sonra diego diyorum

Transfer Nöbeti

diego konusunda arkadaslar wolfsburg sportif direktörü kesinlikle ocak ayinda satmiycaklarini söyledi ha magath hala t.direktör olsaydi kesin saticaklardi.

ben ilk basta söyle bir siralama yapmistim kaka diego sneijder demistim ama simdi söyle düsündügüm zaman bize hic brezilyali yaramiyor o yüzden siralamayi degistiriyorum simdi sneijder sonra diego diyorum

Hepsi formda olduğunu düşünürsek en tempolu oyuncu Kaka...

En ağırı ise Diego...

Galatasaray su anda futbolcuyla ve Inter ile anlasti, dolaysiyla bu üclüde en ufak bir pürüz yok, sadece Sneijder imzalamadan önce Inter ile ekonomik sorunlari cözmek istiyor, Inter'de parasini birakmak istemiyor.

ya parayı bırakıp gelicek

yada paramı bırakamam diyip gelmicek bunun kararını vericek.çünkü sözleşmeyi beğendi anlaştık biz.

bana sorarsanız 6ay daha oynamamayı göze alırsa 1yıl oynamamaış olucak ve değeri çok düşücek sonra ona kimse senelik 4-5 veya 6 vermez gelicektir tahminim

Yada gün içinde İnter'le anlaşıp para konusunda gelicek.

Yalnız bu iş sonuçlandığı zaman inanılmaz bir boşluğa düşeceğiz. :asd:

Valla psikolojimiz bozuldu 1 haftada kızdan 2 kere ayrıldık barıştık bu sneijder yüzünden sürekli bi gerginlik :sad007:

ya dün halı saha maçımız vardı.herkesin birbirine ilk sorusu sneijder geldimi gelecek mi abiydi:)

Bernard klübünden 500bin dolar alıyor, Sneijderden 1-2 milyon maaşı düşük değil baya bir düşük olur olmasına da. Bernard daha yolun başında, kendini geliştirebileceği bir takıma gider... Gelmezzzz malesef...

Transfer Nöbeti

Bu kadar kafamı taktiğim bir transfer olmamıştı arkadaslar

Hagi konusunda bile bu derece olmamıştım

Gelişmeleri sorup,sizleri yormamak adına 30 sayfa geriden gelip olan biteni okudum. :asd:

17.nde açıklanacak bu adam içime doğuyor :ayatollah:

Capone, Taffarel

Transfer Nöbeti

Neyse arkadaslar ben yatar

İyi geceler

Hersey istediğimi gibi sonuçlanır inşallah

Allahım sem konuyu biliyorsun,

Âmin...

:)

Noldu son 2 saatte Oğuz Atay'ın açıklamalarından sonra kaide değer bi haber var mı?

Sneijder yazdırdım gordunuz mü :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt