Umut Özçelik
Büyük Kaptan
Transfer Nöbeti
Anlaşılan yarın aksamustu saatlerinde bu is netleşir...
Sent from my iPad using Tapatalk
Anlaşılan yarın aksamustu saatlerinde bu is netleşir...
Sent from my iPad using Tapatalk
diego konusunda arkadaslar wolfsburg sportif direktörü kesinlikle ocak ayinda satmiycaklarini söyledi ha magath hala t.direktör olsaydi kesin saticaklardi.
ben ilk basta söyle bir siralama yapmistim kaka diego sneijder demistim ama simdi söyle düsündügüm zaman bize hic brezilyali yaramiyor o yüzden siralamayi degistiriyorum simdi sneijder sonra diego diyorum
Galatasaray su anda futbolcuyla ve Inter ile anlasti, dolaysiyla bu üclüde en ufak bir pürüz yok, sadece Sneijder imzalamadan önce Inter ile ekonomik sorunlari cözmek istiyor, Inter'de parasini birakmak istemiyor.
ya parayı bırakıp gelicek
yada paramı bırakamam diyip gelmicek bunun kararını vericek.çünkü sözleşmeyi beğendi anlaştık biz.
bana sorarsanız 6ay daha oynamamayı göze alırsa 1yıl oynamamaış olucak ve değeri çok düşücek sonra ona kimse senelik 4-5 veya 6 vermez gelicektir tahminim

Valla psikolojimiz bozuldu 1 haftada kızdan 2 kere ayrıldık barıştık bu sneijder yüzünden sürekli bi gerginlik :sad007:
Yalnız bu iş sonuçlandığı zaman inanılmaz bir boşluğa düşeceğiz.![]()
Yada gün içinde İnter'le anlaşıp para konusunda gelicek.

Yalnız bu iş sonuçlandığı zaman inanılmaz bir boşluğa düşeceğiz.![]()
diego konusunda arkadaslar wolfsburg sportif direktörü kesinlikle ocak ayinda satmiycaklarini söyledi ha magath hala t.direktör olsaydi kesin saticaklardi.
ben ilk basta söyle bir siralama yapmistim kaka diego sneijder demistim ama simdi söyle düsündügüm zaman bize hic brezilyali yaramiyor o yüzden siralamayi degistiriyorum simdi sneijder sonra diego diyorum
Gelişmeleri sorup,sizleri yormamak adına 30 sayfa geriden gelip olan biteni okudum.![]()