Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.361
- 20.903
- 2.973
Cevap: Transfer Nöbeti
Duyumculara kızıyoruz ama onlarsızda olmuyor bee.
Baksanıza bu gece çok sessiz.
Duyumculara kızıyoruz ama onlarsızda olmuyor bee.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bende.. bizim yonetim istese bu transferi gizli yapabilirmiydi diye dusunuyom..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
L'Equipe gazetesine konuşan Nicollin, "Belhanda ile Fenerbahçe çoktan anlaşmaya vardı. Ancak bonservis için kulüpler arasında yapılan görüşmelerde değişen pek bir şey yok. Ödeme koşullarında değişen bir şey yok. Parayı bize 3 taksitte ödemek istediler. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine koysunlar." dedi.
bu doğru mu![]()

Duyumculara kızıyoruz ama onlarsızda olmuyor bee.Baksanıza bu gece çok sessiz.
Forumu kiniyorum. 1 like, bi alinti alinmadi :sad007:![]()
Duyumculara kızıyoruz ama onlarsızda olmuyor bee.Baksanıza bu gece çok sessiz.
hic sanmıyorum.gidip direk alıp getirebilecgin bi oyuncu olsa gizli yaparsın ama seneijder gibi adamı zor.real madridden intere gelirkende bizim yasadıklarımızın benzerini inter yasadı adamları 1 ay transfer olana kadar resmen surundurdu.
Bende okudum..
Mor saçlı adam söyledi bunları..![]()
Bu gece kafa dinliyoruz rdaş..
Sakinlik gibisi yokmuş..![]()

Mustafa Sarp Sözleşme İmzaladı - 09.06.2009 13:58 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org
Herkese selam karşimler, anıları tazeleyelim biraz.
bunu diyen biriyle hala transfer görüşmesini kim yapar ?![]()
Abi bırak kafamız rahat en azından artık resmi siteden açıklama bekliyoruz ne güzel inşallah o açıklamada gelir de rahatlarız tamamen.Ayrıca inşallah öteki transferleri basına düşmeden hallederler de transfer nöbetini iyi bir şekilde kapatırız.
Bülent Timurlenk @timblnt
Bülent Timurlenk @timblnt