Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Duyumculara kızıyoruz ama onlarsızda olmuyor bee. :) Baksanıza bu gece çok sessiz.

Aynen bende.. bizim yonetim istese bu transferi gizli yapabilirmiydi diye dusunuyom..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

hic sanmıyorum.gidip direk alıp getirebilecgin bi oyuncu olsa gizli yaparsın ama seneijder gibi adamı zor.real madridden intere gelirkende bizim yasadıklarımızın benzerini inter yasadı adamları 1 ay transfer olana kadar resmen surundurdu.

L'Equipe gazetesine konuşan Nicollin, "Belhanda ile Fenerbahçe çoktan anlaşmaya vardı. Ancak bonservis için kulüpler arasında yapılan görüşmelerde değişen pek bir şey yok. Ödeme koşullarında değişen bir şey yok. Parayı bize 3 taksitte ödemek istediler. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine koysunlar." dedi.

bu doğru mu :)

Bende okudum..

Mor saçlı adam söyledi bunları.. :asd:

Duyumculara kızıyoruz ama onlarsızda olmuyor bee. :) Baksanıza bu gece çok sessiz.

Abi bırak kafamız rahat en azından artık resmi siteden açıklama bekliyoruz ne güzel inşallah o açıklamada gelir de rahatlarız tamamen.Ayrıca inşallah öteki transferleri basına düşmeden hallederler de transfer nöbetini iyi bir şekilde kapatırız.

bu kadar sessizliğin üstüne resmi açıklama iyi gider :b5:

Transfer Nöbeti

hic sanmıyorum.gidip direk alıp getirebilecgin bi oyuncu olsa gizli yaparsın ama seneijder gibi adamı zor.real madridden intere gelirkende bizim yasadıklarımızın benzerini inter yasadı adamları 1 ay transfer olana kadar resmen surundurdu.

Gizli yapilabilse keske.. herturlu daha iyi olurdu.. simdi Sneijder Yolanthe falan goruyo bizim nekadar istedigimizi buda onlarin elini guclendiriyo.. onun yaninda taraftar beklentiye girdi olmazsa yonetime olan guven azalir.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Adamlar yalan söyleye söyleye söyleyecek bir cümleleri dahi kalmadı..

Böylesi güzel sakin, takılıyoruz kafamıza göre.

Abi bırak kafamız rahat en azından artık resmi siteden açıklama bekliyoruz ne güzel inşallah o açıklamada gelir de rahatlarız tamamen.Ayrıca inşallah öteki transferleri basına düşmeden hallederler de transfer nöbetini iyi bir şekilde kapatırız.

:) Bu sürecin sonu umarım yazdığın şekilde nihayete erer kardeşim.

Yalnız hakkaten o ilk günlerdeki duyumcu yalanları birikince,hiç birinde yüz kalmadı duyum verecek..İyi oldu alayı patladı

onu bunu bırakın da Messinin Altın Top ödülüne şaibe bulaşmış.. Rosicky,T.Silva,Buffon,Piszcek gibi oyuncular ve bazı gazeteciler oylarını Ronaldoya verdikleri halde FİFAnın o oyları Messi tarafına yazdığını iddia ediyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt