Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Abi muhakkak öyle de bahsi geçen haberde 2014 yılı için böyle bir şey yapmak istediği yazıyordu.Minimum 2 yıl kalacaksa amenna ama bunca uğraş sadece 1 sezon içinse yazık,günah.

Misal olarak yazdim.

Zaten bence 2,5 yillik sozlesme olmali.

Daha sonrasi bizim icin de sikinti olabilir.

Oncesi icin ise, serbest kalma maddesi oldugunda istedigi zaman gider zaten.

Cevap: Transfer Nöbeti

ya bu sneijder yüzünden takimida takip edemiyoruz :SS:

cuma mac var ya.

350 tane abuk subuk sözleşme haberi var bir tanesi doğru değil..Ama adam çıkıp sözleşmeyi görüp yada görenlerden birini görüp "Amerikaya gitme maddesi" istiyor diyor..Ya nasıl bir hayal gücü bu nasıl bir yazmadır bu..Twitterdan nefret ediyorum

İflah olmaz futbol romantiği olsa da Bülent Timurlenk'in Avrupa futbolu hakkındaki haberlerine itimat ederim.

its not about moneyden kasti zaten suan karar vermeme sebebim paradan degil diyor oyle diyorsa anlastigimiz kesin gelip gelmeyecegi konusunda kararsiz

bilgi kirliliği ne kadarda doğru herkes bişi sallıyor :yenieek:

Transfer Nöbeti

its not about moneyden kasti zaten suan karar vermeme sebebim paradan degil diyor oyle diyorsa anlastigimiz kesin gelip gelmeyecegi konusunda kararsiz

Bilmiyorum ama ulke secimi zor karar diyen bir adam once gidip gitmeyecegini bir tartar, ardindan ben buraya giderim ama bunun karsiligi kac para olmalidiye dusunur gibi geliyor bana.

Yoksa tamam bu para benim icin okey ama ben bu ulkede yasamak istiyor muyum istemiyor muyum dusunmem lazim gibi bir sey bana daha uzak geliyor nedense.

bazilari metrise gidip iyi haber gelsin diye sonra gelmeyince ruh sagligini kaybediyor bazilari ise sneijderi beklerken... :D

Baska soru ?!

Misal olarak yazdim.

Zaten bence 2,5 yillik sozlesme olmali.

Daha sonrasi bizim icin de sikinti olabilir.

Oncesi icin ise, serbest kalma maddesi oldugunda istedigi zaman gider zaten.

Yok zaten verdiğin örneği ben anladım.Haklısın da ama benim sitemim bunca çabanın sadece 1 sezon için olması.Zaten bu zihniyette olan adamdan fayda da gelmez.Gelsin 2,5 yıl artı 1 yıl veya 2 yıl opsiyonlu sözleşmeye imzayı atsın ikinci Hagi olmaya geliyorum sözünün gereğini yapsın,buna karşılık taraftarın ve camianın ona karşı olan ilgisini,sevgisi tatsın tüm bunlara rağmen yine de gitmek isterse zaten tutmayız.

Bülent Timurlenk 5 gün önce Sneijder bitti her an açıklanabilir derken ne oldu da böyle çark etti? Geçiniz.

Oguz Altay mı Doğru söylüyor yoksa bu Timurlenk 'mi ? :D

Ohoo Beyimiz daha karar verememiş ya gelmezsen gelme gidip şu Bernard'ı getirelim videoların hergün izliyorum alışkanlık yaptı gerçek müthiş bir yetenek bunu beklemeyelim boşuna..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt