Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Antreman konusuyla alakalı şöyle bir gelişme var.

Inter'de antremana çıkmayan oyuncuya para yaptırımı yarmış ve haklarını alabilmek için Sneijder imza atana kadar her antremana çıkacakmış.

Başkan gerçekten cok akıllı adam. Transfer uzadı elde olmayan sebeplerden dolayı ve taraftarın huzursuzluğunu farketti. Peki ne yaptı? Taraftarların lideri aracılığıyla mesajı yolladı. Buna rağmen hala atıp tutanlar, medyaya inananlar var ilginç tabi :)

Ayrıca FT'nin istemediği doğruysa Sneijder'i de alsın , O'nu oynatacak hocayı da . Komplekslerle hicbir yere varılmaz.

o değilde belhanda için montpellier başkanı direk "fener o parayı alsın münasip yerine koysun" demiş :D Adam lafı koymuş resmen :D

Spor: Fenerbahçe için şok sözler! haberi, spor haberleri, son dakika spor, spor son dakika, fenerbahçe, Louis Nicollin , belhanda, Tottenham , , Dünyadan futbol

Bir Başkan gider İnter Başkanı ile kahve içer Milan Başkanı yemeğe davet eder..

Bir başkan da yurt dışına çıkamadığı gibi olur olmadık klüplerden küfür hakaret yer...

Başkan gerçekten cok akıllı adam. Transfer uzadı elde olmayan sebeplerden dolayı ve taraftarın huzursuzluğunu farketti. Peki ne yaptı? Taraftarların lideri aracılığıyla mesajı yolladı. Buna rağmen hala atıp tutanlar, medyaya inananlar var ilginç tabi :)

Ayrıca FT'nin istemediği doğruysa Sneijder'i de alsın , O'nu oynatacak hocayı da . Komplekslerle hicbir yere varılmaz.

taraftara mesaj yollamasın başkan, bişeyler olacaksa olur olmazsa olmaz. böyle mesaj yollamakla bu işler çözülmez. kendisininden herkes gibi beklediğini biliyoruz. açıklama yapacaksa kendi ağzından yapsın ve resmi olarak duyursun.

ayrıca senin son lafına gelecek olursa, hayretler içindeyim... ne demek snejder istemiyorsa oynatacak hoca da alsın ne ya...

İnan bana o atıp tutanlar Galatasaraylı falan değil ... aramıza sızmış kuşlar...

Adamlar bizden daha çok ölüp ölüp diriliyorlar hergün Sneijder gelecek diye...

Dün Oğuz Altay'ın açıklamalarının yankılarını forumda görebilirsin..

arkadaşlar kusura bakmayın ama fatih hoca iyidir hoştur.çok egoisttir.eğer böyle bir zıtlaşma varsa da sneijderi oynatmaz ben size söyleyeyim

öncelikle bütün rendaşlara selam uzun süredir takip ediyorum ama yazmadan da duramadım bu olay bana lincoln transferini hatırlattı orada da forumlarda gecelerle beklemiştik o zaman twitter denen icatta yoktu :) ama sonu güzel bitmiş lincoln gelmişti inşallah bu da aynı şekilde sonuçlanır

fatih hoca egoistliğinden dolayı bütün iplerin elinde olmasını istiyor.başkana bu tamamen ters bir olay.ben şahsen başkanın yanındayım bu konuda.

arkadaşlar kusura bakmayın ama fatih hoca iyidir hoştur.çok egoisttir.eğer böyle bir zıtlaşma varsa da sneijderi oynatmaz ben size söyleyeyim

Milan-Fiorentina-Galatasaray bir ton yıldızla çalıştı hangi biriyle anlaşamadı bi yazın da bizde öğrenelim..

Basının saçma saçma şizofren haberlerine kanmayın..

biri sabah ki totomaç haberini okuyor buraya yazıyor, ortalığı geriyor.

herşeye inanıyorsunuz. a.albayrak ne dedi:"hoca da istiyor,öyle saçmalık olurmu". bu lafa inanma sürekli yanında olan adama, sonra isimsiz çıkan haberle gel hoca ya giydir.. ne diyeyim ben size bilmem ki.

bu kadar uzamasından rahatsızlık duyabilir-bu da normal. herşey bir oyuncu üzerinde dönüyor. takımı diğer transferler konuşulmuyor,

şimdi benim anlamadığım nokta

sneijder'in interden alacağı konusu henüz çözümlenememiş diyor herkes

oldu da çözümlenemedi diyelim, bu adam hala interin futbolcusu değil mi?

o zaman tamam der, parasına bakar... nasılsa anlaşma gereği inter bu adama mecbur para verecek... mecbur hemde...

bir kere haber tamamen saçma hocanın verdiği listede ilk isim sneijder olacak sonra da oynatmam diyecek adamlar apaçık provokasyon yapıyor gelmeyin bu oyunlara 1-2 saate kalmaz kulüp yalanlama yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt