Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde belhanda için montpellier başkanı direk "fener o parayı alsın münasip yerine koysun" demişAdam lafı koymuş resmen
Spor: Fenerbahçe için şok sözler! haberi, spor haberleri, son dakika spor, spor son dakika, fenerbahçe, Louis Nicollin , belhanda, Tottenham , , Dünyadan futbol
Mercato Inter Sneijder pretende tempo Decido con calma | CALCIOMERCATO.IT
haber paylaşıldımı bilmiyorum.
adam sorun para değil, yaşam biçimi ve tarzı gibi bişey demiş??
Başkan gerçekten cok akıllı adam. Transfer uzadı elde olmayan sebeplerden dolayı ve taraftarın huzursuzluğunu farketti. Peki ne yaptı? Taraftarların lideri aracılığıyla mesajı yolladı. Buna rağmen hala atıp tutanlar, medyaya inananlar var ilginç tabi
Ayrıca FT'nin istemediği doğruysa Sneijder'i de alsın , O'nu oynatacak hocayı da . Komplekslerle hicbir yere varılmaz.
Başkan gerçekten cok akıllı adam. Transfer uzadı elde olmayan sebeplerden dolayı ve taraftarın huzursuzluğunu farketti. Peki ne yaptı? Taraftarların lideri aracılığıyla mesajı yolladı. Buna rağmen hala atıp tutanlar, medyaya inananlar var ilginç tabi
Ayrıca FT'nin istemediği doğruysa Sneijder'i de alsın , O'nu oynatacak hocayı da . Komplekslerle hicbir yere varılmaz.
. ne demek snejder istemiyorsa oynatacak hoca da alsın ne ya...
arkadaşlar kusura bakmayın ama fatih hoca iyidir hoştur.çok egoisttir.eğer böyle bir zıtlaşma varsa da sneijderi oynatmaz ben size söyleyeyim
arkadaşlar kusura bakmayın ama fatih hoca iyidir hoştur.çok egoisttir.eğer böyle bir zıtlaşma varsa da sneijderi oynatmaz ben size söyleyeyim
Sende bunu yedin öyle mi ?