Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih hoca egoistliğinden dolayı bütün iplerin elinde olmasını istiyor.başkana bu tamamen ters bir olay.ben şahsen başkanın yanındayım bu konuda.

Sen başkanın değil yanlı basının yanındasın şu yaptığın yorumla.Renkdaşım Fatih Hoca dedi ki ben listemi başkana verdim isterse açıklasın.Ünal Aysal'da hocanın bana verdiği listede Sneijder-Carlinhos-Chadli var.Sen hala Fatih Hoca'nın Sneijder'i istemediği haberlerine inanıp hocayı yeriyorsun.Bu yanlış işte kulüp başkanına güvenmek varken elin oğluna niye inanıyorsun ki böyle yorumlara gerek yok ve saçma olan şu 96-2000 yıllarının efsanesi dediğimizde Hagi deriz.Fatih Hoca Fiorentina'da başarılıyken Rui Costa herkesin önündeydi yani yaptığın eleştirinin kulübe faydalı hiçbir yönü yok ne güzel herkes nöbette konuşuyor ne diye negatif yorum yapıyorsun ki?

Millette manipülasyona yatkın bu algı varken, medya bizim milleti öz babasına bile düşman eder.

Şu herif gelecek diye duyduğumuz, gördüğümüz,okuduğumuz şeylere bak.

takımı güçlendirelim derken bütün ritmi bozulacak bu transfer yüzünden...

ben snejderi bıraktım. diğer mevkilere bakıyorumm.. senjderi beklersek biz böyle gidişle. transferi bırak, takımdan bir haber olacaz..

biri sabah ki totomaç haberini okuyor buraya yazıyor, ortalığı geriyor.

herşeye inanıyorsunuz. a.albayrak ne dedi:"hoca da istiyor,öyle saçmalık olurmu". bu lafa inanma sürekli yanında olan adama, sonra isimsiz çıkan haberle gel hoca ya giydir.. ne diyeyim ben size bilmem ki.

bu kadar uzamasından rahatsızlık duyabilir-bu da normal. herşey bir oyuncu üzerinde dönüyor. takımı diğer transferler konuşulmuyor,

bu bu konuyla alakalı değil.daha önceki ümit karan olayını düşün. baros olayları. fatih hocayı bak beğenirim yanlış anlama ama her konuda benim dediğim olacak havası yönetimle sorun yaratıyo.yönetime ters bir şey bu. sana şunu sorayım madem fatih hoca endeksli çalışalım. 2002 de ikinci gelişinde neler oldu bana bir bir anlat bakalım. bratular petreler felipeler. ne kadar başarı geldi. aslında 2 sene öncesi uefa kupasını kaldırmıştı.neden bir anda düştü.çünkü rahmetli canaydın bütün iplari fatih hocanın eline bıraktı...yönetim idari açıdan berbattı.gene söylüyorum. fatih hoca hayranıyım ama kesinlikle başkan son sözü söyleyen olmalı.fotomaçın haberi için yazmıyorum bunları sadece geçmişle ilgili fatih hoca üzerindeki izlenimlerim bu.

şimdi benim anlamadığım nokta

sneijder'in interden alacağı konusu henüz çözümlenememiş diyor herkes

oldu da çözümlenemedi diyelim, bu adam hala interin futbolcusu değil mi?

o zaman tamam der, parasına bakar... nasılsa anlaşma gereği inter bu adama mecbur para verecek... mecbur hemde...

Sponsorluk parasının problemi bu. Atıyorum reklam anlasması 10M bu paranın 5M Sneijderin 5M interin kasasına giriyor. Ama Sneijder ben gideceksem paranın tamamını alırım diyor. Bu kulüpte olmadığım halde benim ismim üzerinden para kazanamazsınız diyor. Pürüz bu.

Sen başkanın değil yanlı basının yanındasın şu yaptığın yorumla.Renkdaşım Fatih Hoca dedi ki ben listemi başkana verdim isterse açıklasın.Ünal Aysal'da hocanın bana verdiği listede Sneijder-Carlinhos-Chadli var.Sen hala Fatih Hoca'nın Sneijder'i istemediği haberlerine inanıp hocayı yeriyorsun.Bu yanlış işte kulüp başkanına güvenmek varken elin oğluna niye inanıyorsun ki böyle yorumlara gerek yok ve saçma olan şu 96-2000 yıllarının efsanesi dediğimizde Hagi deriz.Fatih Hoca Fiorentina'da başarılıyken Rui Costa herkesin önündeydi yani yaptığın eleştirinin kulübe faydalı hiçbir yönü yok ne güzel herkes nöbette konuşuyor ne diye negatif yorum yapıyorsun ki?

Aynı Rui Costa'yı Milan da transfer ettiren kendisi.:yenieek:

takımı güçlendirelim derken bütün ritmi bozulacak bu transfer yüzünden...

ben size diyorum. sorun gelip gelmemesi değil a veya b ismin. bu sürecin uzatılarak tüm algıyı sanki a oyuncusu gelir ise başarı gelir-tüm gözleri sadece transfere çevirilmesini sağlamak. maçlar başlar yine sırf basın toplantısı olsunda hoca bişey dermi diye basın bekler, hoca bişey der totolarından uydururlar sonra..

Millette manipülasyona yatkın bu algı varken, medya bizim milleti öz babasına bile düşman eder.

Şu herif gelecek diye duyduğumuz, gördüğümüz,okuduğumuz şeylere bak.

Dünya devlerinin kitlelere bir düşünceyi empoze etmek için en iyi silahı medya'dır..

Ama ben şunu anlamıyorum Fatih Terim EGOİST'tir dedin mi kuşların ağzıyla konuşmuş olursun...

Sneijder gelirse oynatmak veya oynatmamak tabiki de hocanın elindedir.. sürekli oynayacak diye anlaşma mı yapılmış Sneijder ile ?

Lincoln transferinde de gidip masaya oturuyorlardı hatta 6 saat 8 saat toplantılar oluyordu

ama günün sonunda bugün anlaşamadık, yarın yine toplanacaz diyorlardı ve inandırıcı geliyordu bu açıklamalar

bu transferde abuk subuk çok şey oldu

yönetim kaynaklı olmayıp, taraftara umut dağıtan birileri çıkıyor hergün resmen...

bakalım bugün kim çıkıp " transfer bitti " diyecek...

yönetimin bu transfer olaylarındaki tek yanlış tarafı çok dillendirip budaklandırması..

Bırakın bu işleri. Ona bakarsan Hagi geldiğinde de hoca istemiyor denildi. Nooldu?

arkadaşlar kusura bakmayın ama fatih hoca iyidir hoştur.çok egoisttir.eğer böyle bir zıtlaşma varsa da sneijderi oynatmaz ben size söyleyeyim

fatih hoca sneijderi her türlü oynatır. tulunun maksatı sneijder gelsin takımda huzursuzluk olsun. fatih terimi yollamak kolay olur onun için. ondan sonra ben de her maç yüzüne küfür ederim şrfszin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt