Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dünya devlerinin kitlelere bir düşünceyi empoze etmek için en iyi silahı medya'dır..

Ama ben şunu anlamıyorum Fatih Terim EGOİST'tir dedin mi kuşların ağzıyla konuşmuş olursun...

Sneijder gelirse oynatmak veya oynatmamak tabiki de hocanın elindedir.. sürekli oynayacak diye anlaşma mı yapılmış Sneijder ile ?

miirim EGOİST kötü olarak görülür ama aslına bakılıcak oldugunda genel bi karakteristlik özelliktir bunu küfür veya negatif özellik olarak alma .Çoğu lider özellikli insan egoisttir ve buda Fatih Terim'de vardır.Ben ders almam veririm diyen bir hocadan bahsediyoruz .Bu kadar başarıları kazanmış bir Türk teknir direktöründe bu kadar egosu olması benim hoşuma gidiyor .

Ben egoist kelimesinin anlamını biliyorum sen bana Fatih Terim'in nasıl egoist birisi olduğunu açıkla hele..

Bir şeyi söylüyorsan arkasında kal, açıkla bizde bilelim ...

yazdıklarımı okursan anlarsın kardeşim. her şeyin kendi iradesi altında olmasını ve son sözü kendisinin söylemesini yani bir nevi ön planda olmasını seviyor hoca.ama kendisininde hayranıyımdır.bunu bil.

miirim EGOİST kötü olarak görülür ama aslına bakılıcak oldugunda genel bi karakteristlik özelliktir bunu küfür veya negatif özellik olarak alma .Çoğu lider özellikli insan egoisttir ve buda Fatih Terim'de vardır.Ben ders almam veririm diyen bir hocadan bahsediyoruz .Bu kadar başarıları kazanmış bir Türk teknir direktöründe bu kadar egosu olması benim hoşuma gidiyor .

Göktürk katılıyorum sana tamam kötü birşeymiş gibi algılamıyorum..

Ama biri çıkar hoca egoistin teki başkan aldığı için Sneijder'i oynatmayacak derse art niyet ararım bunda ben.

Ahh bir dön de bize ses ver

Çocuğunu kesecek bu eller

Olmaya çalışıyorum kalender

Yaktın bizi zalim Sneijder...

Hayır şu takıma stoper de elzem, sol bek de. Ve görüntüye göre kimse bu sorunlarla ilgilenmiyor yönetimde. Cuma maçımız var. Riera sakatlandığında vitaminsiz Balta ile oynayacağız. Semih ve Dany'den birine bir şey olsa halimiz duman. Ondan sonra Fatih hoca ipleri ellerine almak istiyor. Şu halde ipleri eline almak istemekte yerden göğe kadar haklı.

aysal, fatih hoca oyuncu profilini verir bizde o profile göre oyuncu alırız yani transferi biz yaparız çünkü bunun hesabını divanda biz veriyoruz demişti bende bu sözden sonra biraz kıllandım açıkçası hoca snaijder gelse eyvallah derde öle can atarak istediği bir oyuncu olduğunu zannetmiyorum.

hocayı egoist dememi yanlış bi tabir olarak algılamayın. diğer arkadaşın dediği gibi ihtiraslı olarakda düşünebilirsiniz. kötü bi maksatta söylemedim.

Göktürk katılıyorum sana tamam kötü birşeymiş gibi algılamıyorum..

Ama biri çıkar hoca egoistin teki başkan aldığı için Sneijder'i oynatmayacak derse art niyet ararım bunda ben.

Ah be güzel kardeşim katılıyorum sana .Fakat bunun tek nedenide saçma sapan gazetelerin bile özellikle yazdıgı Tahrike getirme amaçlı yazıları hemen empoze edip kendi öz fikri haline getiren yapımızın suçu .yapmayalım bunu rekntaşlar her duydugunuza inanmayınız.

fatih hocaya laf sölemeye ne kadar meraklıyız adam engin baytar melo gibi sorunlu oyuncularla çalışıpda sorun yaşamıyorda yıldız isimlemı yaşıcak peh tuzlıyayımda kokmasın

bu bu konuyla alakalı değil.daha önceki ümit karan olayını düşün. baros olayları. fatih hocayı bak beğenirim yanlış anlama ama her konuda benim dediğim olacak havası yönetimle sorun yaratıyo.yönetime ters bir şey bu. sana şunu sorayım madem fatih hoca endeksli çalışalım. 2002 de ikinci gelişinde neler oldu bana bir bir anlat bakalım. bratular petreler felipeler. ne kadar başarı geldi. aslında 2 sene öncesi uefa kupasını kaldırmıştı.neden bir anda düştü.çünkü rahmetli canaydın bütün iplari fatih hocanın eline bıraktı...yönetim idari açıdan berbattı.gene söylüyorum. fatih hoca hayranıyım ama kesinlikle başkan son sözü söyleyen olmalı.fotomaçın haberi için yazmıyorum bunları sadece geçmişle ilgili fatih hoca üzerindeki izlenimlerim bu.

sen geliyorsun 2.gelişindeki olumsuzlukları söylüyorsun bana. ilk gelişinde neydi.. hoca ya bişey bırakıldığı yoktu o sende. sahiplenilmedi, borç muhabbeti yüzünden istenilen adamlar alınmadı. hatalar dersten çıkartan bir hoca var eskisi gibi değil.. bunun farkında değilsen kusuruma bakma sen hala 2.gelişinde kalmışsın.

başkan son sözü söylesin tamam da. fatih hoca nın 1,5 senedir istediği oyuncuları herkes biliyor görüşülüyor alınanlar çok nadir gözüküyor. son dakika golü riera-yiğit-sercan-necati. hoca bunlarımı istedi. ego imiş. evet başarı gelirse hoca astığım astık kestiğim kestik yapıyor. haklıda..

hergün abuk sabuk şeylerle eleştirliyorki, hoca da başarı gelmeden fazla laf söylemiyor. alın size başarı diyip bitiriyor işi..

yazdıklarımı okursan anlarsın kardeşim. her şeyin kendi iradesi altında olmasını ve son sözü kendisinin söylemesini yani bir nevi ön planda olmasını seviyor hoca.ama kendisininde hayranıyımdır.bunu bil.

Renktaşım Fatih Terim'den bahsediyoruz adam karizmanın kitabını yazmış.. bir o kadar başarı sayamayacağımız kadar kupa..

Hala durmuyor hala en iyisinin peşinden koşuyor..

Nasıl biri olsaydı iyiydi ? Aykut gibi pısırık çakma biri olsa daha mı iyi ?

Başkanın istediği futbolcuyu oynatan, bir yenilgi sonrasında istifa edip hemen geri gelen, başkanın her türlü ayak oyunlarına alet olan karakter zayiatı olan biri olsa daha mı iyi ?

Türk basinina inananlarin IQ su < 80

Türk basininda imzasiz haberlere inananlarin IQ su < karinca

takımda geçici bir süre için bile olsa sağ bek "SABRİ"...

ve yedek stoperimiz "GÖKHAN ZAN"...

çakma sol bekimiz var her ne kadar iyi olursa neticede çakma...

bunlar dururken gidip 10 numaranın peşinde sabahlayalım... ya tamam sabahlayalım da buralar ne olcak???

her gelen top gol olduktan sonra, ileride en az 3 sneijder lazım dengeyi kurmak için...

Renktaşım Fatih Terim'den bahsediyoruz adam karizmanın kitabını yazmış.. bir o kadar başarı sayamayacağımız kadar kupa..

Hala durmuyor hala en iyisinin peşinden koşuyor..

Nasıl biri olsaydı iyiydi ? Aykut gibi pısırık çakma biri olsa daha mı iyi ?

Başkanın istediği futbolcuyu oynatan, bir yenilgi sonrasında istifa edip hemen geri gelen, başkanın her türlü ayak oyunlarına alet olan karakter zayiatı olan biri olsa daha mı iyi ?

Şaka maka Fatih hoca çok değişik biri yahu. Nike fatih hocaya teklif yapıyor bizim ürenlerimizi giy sana şukadar para vericez diye. Fatih hocada para istemem ama benim giydiğim ürünü başka hiç kimsede görmicem. Ancak 5-6 ay sonra piyasaya sürersiniz kabul ederseniz olur diyor. :)

ne alaka malıyet falan hıkaye salak salak haberlere ınanmayın o zaman kakayı ıstedı hoca onun malıyetı azmı neden bahsedıyosunuz...fener medyası kadar bu haberlerı tulunda cıkartıyo zaten baskanı yerse tulun yer... adnan polatı adnan sezgın yemıstı yazın bı kenara madem hersey galatasaray sevgısı ıcın herkes susacak...ornek adnan ozturk gıbı hoca hakkında bısey demıyo..

Galatasaray'da transfer komitesinin mutlu sona ulaşabilmek adına yoğun mesai harcadığı Wesley Sneijder, İtalya basınına açıklamalarda bulundu ve baskıdan rahatsız olduğuna dikkat çekti. La Gazzetta dello Sport'a bir ropörtaj veren Hollandalı yıldız, "Biri benim bugün İstanbul'da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam" diye konuştu.

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

Bu adamı hala isteyen varmı ?

Masajdan sonra gelirim panpa

Wesley-Sneijder-getting-his-leg-massaged-before-the-Milan-Derby-pic-by-Wesley-Sneijder-Inter-Milan.png

Şaka maka Fatih hoca çok değişik biri yahu. Nike fatih hocaya teklif yapıyor bizim ürenlerimizi giy sana şukadar para vericez diye. Fatih hocada para istemem ama benim giydiğim ürünü başka hiç kimsede görmicem. Ancak 5-6 ay sonra piyasaya sürersiniz kabul ederseniz olur diyor. :)

İmparator olmak böyle birşey işte :)

Galatasaray'da transfer komitesinin mutlu sona ulaşabilmek adına yoğun mesai harcadığı Wesley Sneijder, İtalya basınına açıklamalarda bulundu ve baskıdan rahatsız olduğuna dikkat çekti. La Gazzetta dello Sport'a bir ropörtaj veren Hollandalı yıldız, "Biri benim bugün İstanbul'da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam" diye konuştu.

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

Bu adamı hala isteyen varmı ?

adam ilk günden beri aynı lafları ediyor...

bizi büyük ve çabuk beklentilere sokan aradan çıkan insanların "bugün gelecek, yarın gelecek" tarzındaki mesnetsiz sallamaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt