Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hocayı egoist dememi yanlış bi tabir olarak algılamayın. diğer arkadaşın dediği gibi ihtiraslı olarakda düşünebilirsiniz. kötü bi maksatta söylemedim.

Turgut kardeşim. Öcelikle tamamen provakasyon amaçlı bir haber olduğu açıkça belli olan bir haberden etkilenip bu konu hakkında uzun uzun yazman hatta savunmak için Terim'in ikini dönemini öne sürmen, daha sonra ben Terim hayranıyım deyip geri adım atman kesinlikle yanlış.

Diğer arkadaşlarda yazmış zaten ama ben yineleyiyim. Senin başkanın, yönetim kurulu üyelerin farklı bir şey söylerken, senin gidip kaynağı bile belli olmayan ve sürekli olarak fener medyası olarak adlandırdığımız bir gazetenin yazısına inanmanı aklım almıyor.

Terim'in kankasıymışsın gibi, Terim çok egoist birisidir demen aslında Terim'i hiç tanımadığının bir göstergesi. Terim ile çalışan onlarca egoist futbolcu bile Terim'i bir baba, bir ağabey gibi görmüştür. Egoistin kelime karşılığında bencillik yatıyor olsa gerek. Bu kadar egoist olan bir insanın oyuncularının zor zamanlarında kendi cebinden karşılıksız olarak para verdiğini, her sosyal yardım organizasyonunda başı çektiğini gördüğümde her insanın böyle egoist olmasını istiyorum nedense.

Dünyayı kendi çevresinde dönen bu adam Galip geldiği bir maçın ardından Antep'te yaşanan patlamada yaşamını yitiren vatandaşlarımız için duyduğu derin üzüntü yüzünden "Şu anda maç konuşulacak bir zaman mı? Benim vatandaşım ölürken 3 puana sevinmemi nasıl beklersiniz" diyerek bencilliğini tüm Dünyaya gösterdi sanırım.

Sniejder kararını verip Galatasaray'a gelirse merak etmeyin Terim O'nu kesinlikle oynatır. Emin olun Aysal' da böyle bir açıklama yapacak kadar salak bir adam değil. Sniejder gelmezse Terim üzerinden yıpratılmak istenen bir Galatasaray olacak. Bunun bir parçası olmayın.

Sneijder tabiki düşünecek. Biz kimiz ki hemen teklifi kabul edecek. Asıl konu şu gün karar verecek. Şu gün kabul edecek. Yok inter ile sorunu var bizle yok. diyenlerde.

Kafayımı yediniz la sabah sabah.Sneijder,Fatih Hoca tartışılıyor burda.

kap bildirimi bugun cok net olarak oyluyorum.

oglum-bak-git.jpg

snejderi beklersek ve hergün bitecek diye yönetici açıklaması gelir ise yandıkk..

bari araya kaka ile ilgilide bir girişim yapında.tüm dünya 15 gün bizi konuşşsun. ünal aysal çıldırdı diye.

vallah hayalimde şu var. gerçekten çok iyi isimlerden kurulu bir kadroda fatih hocayı görmek. her adamın yıldız olduğu değil tabi..

muslera

semih

hamit-selçuk

bunlar şu andaki yıldızlarımız bence.

Sneijder tabiki düşünecek. Biz kimiz ki hemen teklifi kabul edecek. Asıl konu şu gün karar verecek. Şu gün kabul edecek. Yok inter ile sorunu var bizle yok. diyenlerde.

Şunu deme kardeş cidden, içinde bulunduğumuz ligden tut , total başarılarımıza kadar haklı çıkarsın belkide bu lafı kullanmakta; ama biz böyle dersek elalem neder.

Kuzguna yavrusu şahin görünür lafı misali bizim kendimizi iyi pazarlamamız lazım. Aile içinde ne konuşursak konuşalım dışarıda burnu havada olmamız lazımki kendimizi iyi satalım.

ya benim dediğim fatih hoca egoisttir. 1. döneminde de. 2. döneminde de. 3. döneminde de. bunda yanlış algılanacak ne vardır. adam bu şekilde liderdir. liderlerde egoisttir.ayrıca fatih hocada hayranıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt