Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şunu deme kardeş cidden, içinde bulunduğumuz ligden tut , total başarılarımıza kadar haklı çıkarsın belkide bu lafı kullanmakta; ama biz böyle dersek elalem neder.

Kuzguna yavrusu şahin görünür lafı misali bizim kendimizi iyi pazarlamamız lazım. Aile içinde ne konuşursak konuşalım dışarıda burnu havada olmamız lazımki kendimizi iyi satalım.

Sneijder'e göre biz oyuz ama. STSL mi EPL mi? YAş 28 . Daha son kontratını yapmayacak.

Sneijder Ocak maaşını alır ve ay sonunda gelir.......

Adam dünden beri evinden çıkmadı ve kapısının önünde gazeteciler yatıyorken bu haber nerden bulmuş da röp. yapmış.? Dün kazuk adamın evinin önünden anlatıyordu bekliyoruz herif evden dışarı çıkmadı açıklamada yapmadı diye.

eski tarihli haber olabilir...

ya benim dediğim fatih hoca egoisttir. 1. döneminde de. 2. döneminde de. 3. döneminde de. bunda yanlış algılanacak ne vardır. adam bu şekilde liderdir. liderlerde egoisttir.ayrıca fatih hocada hayranıyım.

Egoistin anlamini ogren once.

ya benim dediğim fatih hoca egoisttir. 1. döneminde de. 2. döneminde de. 3. döneminde de. bunda yanlış algılanacak ne vardır. adam bu şekilde liderdir. liderlerde egoisttir.ayrıca fatih hocada hayranıyım.

klubün ve yönetim kurulunun üstüne çıkmaya başladığında kafasını koparırlar.Bence fatih hocanın selameti için " benimde konuşcak şeylerim var , bizde bigün konuşuruz" gibi söylemlerden vazgeçmesi lazım.

Adam dünden beri evinden çıkmadı ve kapısının önünde gazeteciler yatıyorken bu haber nerden bulmuş da röp. yapmış.? Dün kazuk adamın evinin önünden anlatıyordu bekliyoruz herif evden dışarı çıkmadı açıklamada yapmadı diye.

Ciddi ciddi evinin önüne mi gitmiş kazuk ? video su varmı renktaş ?

hakan albayrak raporladım. admin varsada ona da sesleniyorum. bu adam her geldiğinde böyle yapıyorr.. biz küfür kısaltması- tatrışşsak saniyede ceza yiyoruzz..

yaa açıklasın kaynak link neyse, ya da ceza yesin kendi kendine kap beklesin.. kuşşşun önde gideni bu ezikkk:mad::mad:

beyler eskiden internet sayfasını metin belgesi olarak kaydetip mesela google diyorum onun yazılarını değiştirebiliyorduk konuyla alakasız ama nasıl yapıyorduk onu yardımcı olabilcek varmı?

Geçmiş transferlerinde de böyle karar vermekte zorlandığını bilmemize rağmen bu süreçte Sneijder'e kızmak mantıksız. Yönetime kızmak da mantıksız. Aslında KAP'a baştan bildirerek işin doğrusunu yapan biziz. İki haftadır Belhanda konusunda çalışma yapmasına rağmen bildirimde bulunmayan ve ceza yemeyen şikeciler değil.

Ancak Sneijder kesin karar vermediyse bizim de alternatifleri değerlendiriyor olmamız lazım . Sneijder'e gidip biz diğer oyuncularla da görüşeceğiz, bunlardan herhangi birisi sonuçlanana kadar kabul edersen bizdesin yoksa diğer transferi gerçekleştiririz demeleri gerekiyordu.

Eğer konu reklamsa da dünya basınında çıkacak "Galatasaray Sneijder'i beklemekten sıkılıp teklifini geri çekti, yerine X oyuncuyu aldı" haberinden büyük prestij ve reklam olmaz.

Kıskananlar çatlasın... Zoruna gidenin ..................

b7f685.jpg

Bugün bir hareketlilik olur bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ciddi ciddi evinin önüne mi gitmiş kazuk ? video su varmı renktaş ?

eski tarihli haber olabilir...

Alıntı yapmayı beceremedim sanırım, dün akşam ntv deki spor gecesinde konuştu adam. Gerçi bir lafı bir lafını tutmadı ama kapının önünde bir sürü gazeteci var bekleşiyoruz dedi. video su varmı bilmiyorum hoş bilsem de ekleyemem ama :D

bir diyor anlaştılar bir de diyor olumlu olumsuz yarın (bugün) karar verecek kazuk soğuktan gevremişti anlaşılan dün akşam :D

Edit: alıntı yapabildim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt