Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.087
- 436
- 1.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ne diyor Alpay?
Fatih Terim'in bundan sonra 2-3 sene şampiyon olamasa bile başımızda olmalı.İstikrar olmayan yerde başarı da olmaz.Ferguson Manchester United'da ilk şampiyonluğunu kazandığında gelişinden sonra takvimler 7 yıl sonrasını gösteriyordu.Bu bile bir örnek olmalı.Fatih Terim belki dünyanın en iyi teknik direktöür değil ama Galatasaray için dünyanın en iyisinden bile daha iyi.
Bunu anlamalı herkes.
Bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum(veya inanmak istemiyorum).Ama Hıncal Uluç gibi Fatih Terim'i ve Galatasaray'ı iyi bilen ve futbol dışı konularda genellikle güvendiğim bir isim Başkan aleni şekilde Terim'i harcamak istiyor.Çünkü derin GS bunu istiyor o da kukla olarak uyguluyor minvalinde ki açıklamaları doğru olabilir.
Bu haber yalandır veya yönetim içinden Terim karşıtı kesimin bilerek olmayan bir şeyi varmış gibi servis ettirmesi de olabilir hocanın motivasyonunu düşürmek moralini bozmak için.Bu nedenle Sneijder ile, bilmem kimle uğraşacağımıza gidip takımımıza destek olalım en çok da sayın hocamıza.
Beşiktaş maçında yapılan kareografi çok iyi bir noktaydı onun bile üzerine çıkan bir şov hazırlanmalı hem de hemen ilk iç saha maçına.Ne tesadüf ki yine Beşiktaş oluyor galiba.
Bu hoca bunu hakediyor arkadaş.2000'de ki başarıları ve 4 sene içinde kazandırdıkları ile değil O ADAM BU KULUBÜ BABASINI SEVEN EVLAT GİBİ SEVİYOR,TARAFTARINI DA OĞLU VEYA KIZI GİBİ GÖRÜYOR.
Her ne olursa olsun bu haber yalan da olsa,kötü niyetli de olsa, düşman içimizde de olsa dışarıdan medya destekli de olsa,Aziz'in planı da olsa; kimse o düşman dersini almalı.Bütünleşmeliyiz.
Benden bu kadar.
Irmağın ne dediği önemli degil Sneijder yaptı açıklamayı. Beklicem beklicem acelem yok dedi.
Galatasaray'da transfer komitesinin mutlu sona ulaşabilmek adına yoğun mesai harcadığı Wesley Sneijder, İtalya basınına açıklamalarda bulundu ve baskıdan rahatsız olduğuna dikkat çekti. La Gazzetta dello Sport'a bir ropörtaj veren Hollandalı yıldız, "Biri benim bugün İstanbul'da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam" diye konuştu.
Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.
Bu adamı hala isteyen varmı ?
Yok ben izleyemiyorum.Kapısının önünde yatıyormuş diyince ona helal dedim sadece.Adam azimli,takipçi çünkü.İzleyen varsa bilgileri bekliyoruz.Ama dediğim gibi Sneijder umurumda değil artık olsa da olmasada.Önemli olan o Fanatik denen paçavra gazete de çıkan rezil haberin yalanlanması veya yalanlanmıyorsa taraftarın bu duruma reaksiyonu ve hatta ŞU SAATTEN SONRA YALANLANSA BİLE TERİM'E DESTEK VERİLEREK ONA OLAN BAĞLILIĞIN VE SEVGİNİN HATIRLATILMASI.
evet inanıyorum . çünkü ünal aysal an itibariyle gelişen olaylarda hemen karar veriyor. şöyle söyleyeyim geçen sezon başında alınan kötü sonuçlarda aysal fatih terim için hoca eski heyecanını kaybetmiş demişti. oysa takımın enkaz olarak aalındığını yeni bir takım kurulmaya çalışıldığını hiç düşünmeden bu sözleri sarfetti. bbaşkanın iş anlayışı biraz farklı onu diğer başkanda ayıran yönleride var ama bazen çok boş boğazlık yapıyor![]()