Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaaa Ha italyan gazetesi, haaa Türk gazeteleri ulan bunlara inanıp isyanlara geliyorsunuz... Birşey derdim ama MYC almaya değmez, Şu duyum falan peşinde koşmayıp akışına bıraksanız 10 numara olacak da sabırsızsınız başından beri...
Haberden eminiz diye açıklama mı olur yani bu adamların yaptığı haberlerin bir çoğunda emin olmadan yapıyorlar ki biz zaten bunu biliyoruz ama itiraf etmiş oldular.
Bu fanatiğin vs hiç bir haberine inanılmaz ben bunların bir oyuncuyu aynı gazetede 2 farklı takıma yolladığını biliyorum.
27 sene de kazanılan 14-15 lig şampiyonluğu, bir sürü FA Cup ve 2 tane CL şampiyonluğu 1 tane de finali varsa sapıklık sayılmaz pekte aslında.Başarı olan yerde istikrarda olur veya tam tersi.
Tarih'e baktığında Terim'in yönettiği 7 sezonda 5 Lig Şampiyonluğu,2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa (Türkiye) ,3 TSYD Kupası,1 Uefa Kupası=14 Kupa yazıyor.
7 sezonda 8'i majör olmak üzere 14 kupa kazanabilmek başarınında ötesinde ,Galatasaray ortalamasının ise çok çok üzerindedir.
Beyler TVleri dizleyin izleyin gelişmeleri takip edin ama kesin bilgi olarak görüp tepki vermeyin resmi ağızları bekleyin ya... Adamın gazetede sözleri çıktı diye adama sallıyorsunuz kendinize gelin bence... İyice sinirlerinizi bozdu bu olayı anı anına takip etmek..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.