Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fuat Akdağ Sineydır diye okuyor. Şınaydır, Sneyder, Snaidır ı duydum da sineydır ne la :D

hahah kardeşsen öyle yazınca aklıma gökmen özdenak ın şınaydırrrrrrrrrrr deyişi geliyor adam ne güzel şınaydırrr diyordu yaaa

fanatik haberi niye yalanlanmadı :confused:

Bu arada Fanatik haberden çok eminmiş. Yani Ünal Aysal hocayı da alırım demiş diyor.

Fanatik yazı işleri müdürü o haber için çok iddaalıyız diyormuş. Kaynak : Mehmet Demirkol

Yaaa Ha italyan gazetesi, haaa Türk gazeteleri ulan bunlara inanıp isyanlara geliyorsunuz... Birşey derdim ama MYC almaya değmez, Şu duyum falan peşinde koşmayıp akışına bıraksanız 10 numara olacak da sabırsızsınız başından beri...

Haberden eminiz diye açıklama mı olur yani bu adamların yaptığı haberlerin bir çoğunda emin olmadan yapıyorlar ki biz zaten bunu biliyoruz ama itiraf etmiş oldular.

Bu fanatiğin vs hiç bir haberine inanılmaz ben bunların bir oyuncuyu aynı gazetede 2 farklı takıma yolladığını biliyorum.

Yazınıza katılıyorum ama şunu da söylemeden edemeyeceğim..

1986 yılından beridir ( 27 sene ) Manu'nun başında... bence bu sapıklıktan başka birşey değil..

27 sene de kazanılan 14-15 lig şampiyonluğu, bir sürü FA Cup ve 2 tane CL şampiyonluğu 1 tane de finali varsa sapıklık sayılmaz pekte aslında.Başarı olan yerde istikrarda olur veya tam tersi.

Tarih'e baktığında Terim'in yönettiği 7 sezonda 5 Lig Şampiyonluğu,2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa (Türkiye) ,3 TSYD Kupası,1 Uefa Kupası=14 Kupa yazıyor.

7 sezonda 8'i majör olmak üzere 14 kupa kazanabilmek başarınında ötesinde ,Galatasaray ortalamasının ise çok çok üzerindedir.

milanayo gıtmıs ntv demekkı haberın arakasındalar

Bizim Türk medyasını Hindistan'a gönderceksin

Beyler TVleri dizleyin izleyin gelişmeleri takip edin ama kesin bilgi olarak görüp tepki vermeyin resmi ağızları bekleyin ya... Adamın gazetede sözleri çıktı diye adama sallıyorsunuz kendinize gelin bence... İyice sinirlerinizi bozdu bu olayı anı anına takip etmek..

1 yıldızı 1 haftada almak kolay mı ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt