İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Cevap: Transfer Nöbeti
Yok ilkokul
Liseli misin kardeş, yakışıyor mu şu laf.
Yok ilkokul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liseli misin kardeş, yakışıyor mu şu laf.
Fatih Terim'e kıro diyorsun ve sana hala ceza verilmiyor helal olsun...
Adam gibi konuş .. ne demek önünden ye hayvan mı bu arkadaş ?
Bir yönetici yok mu Fatih Terim'e kıro diyen arkadaşımıza hayvan demek isteyen ?
Yönetici yok mu ?
ya alırsak?
2-3 aylık maaş değil toplam 5-6 M € alacağı olduğu ve bunun büyük bir kısmını aldığı 2 aylık maaş alacağı kaldığı söyleniyor.. Yani burada bile yönetimi eleştiriyorsunuz ya.. Ne 15 günü Çarşamba 1 hafta daha yeni doldu.. Cuma veya Cumartesi anlaşıldı Sneijder'in kendisiyle en erken.. Belki Pazartesi bile olabilir.. Yönetim ne yapsın İnter'in vereceği parayı kendi mi versin?
KAKA yı gerçekten seviyorum arkadaş. adam olmayacaksada net yanıt veriyorr...snejderr yok maaş-yok geçmiş başarılar filan. inter kay aydı maaş indirimi için diretiyor. 2 aylık mmaaş için direten adam, inter değil kendine ve bize zarar veriyor. süreç uzadıkça farklı yerlere çekliyor..oğuz altay inanın diyorsunuz. 3 tane yönetici bugun-cuma-öğleden sonra diyip açıklama yapıyor. benmi söyletiyorum zorla bunları...
kaddafiye saldırıp linç ettiren o provakatörlerden farkın yok.Bir yorum yazdım.Hemen Ceza verin banlayın.Tipik bir 3. dünya ülkesi vatandaşı işte.Ayıp sana ayıp..
kaddafiye saldırıp linç ettiren o provakatörlerden farkın yok.Bir yorum yazdım.Hemen Ceza verin banlayın.Tipik bir 3. dünya ülkesi vatandaşı işte.Ayıp sana ayıp..
Şu da var, ben her zaman oyuncuyu havaalanında yüzlerce binlerce kişinin karşılamasına karşı çıktım. Bu bizim ezikliğimizin bir göstergesidir. Üstüne üstlük Sneijder'in bu tavırlarından sonra millet havaalanına akacaksa - ki kesinlikle akacaktır, Rok'un lafına bile akan oldu- iyice ezik bir millet olduğumuzu resmedeceğiz.
Önce adam gibi konuşmayı öğren...
Bizim hocamız sana göre kıro , renktaşımız hayvan , ülkemiz 3.dünya ülkesi ...
Derdin ne ? Senin gelişmiş ülke anlayışın hakaret etmek mi ? klavye delikanlısı ?
Nerde yaşıyorsun sen ?
Derdin ne ? Senin gelişmiş ülke anlayışın hakaret etmek mi ? klavye delikanlısı ?
Nerde yaşıyorsun sen ?
Ben bizim yöneticilere inanıyorum.Cuma kararını bildirecem diyen Sneijder değilmiydi?
aynen tarfatr piskopata bagladi resmen.
Gerizekali resmi aciklama olmadan ROK mu BOK mu neyse onun sozuyle dudurup havalimanina gitmisler.
Ulan bende istiyorum bu transferi her kes istiyor tabi nobetde tutuyoruz burasi baska
Amma vallahi billahide isinin cilkini cikaran burdaki bazi ergen taraftarlarimnizdir.
Ben inaniyorum ki bu ergenler bazi sikecilere simdiden sov yapmislarda simdi eger olmazsa madara olacaklar ya ona isyan ediyorlar,
Nerde yaşıyorsun sen ?
ben diyorum ozaman. fanatik haberi doğru.. 2 aydır yütülüyorsaa liste olmadan yapılan iş yapılmış..:confused::confused: