Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

KAKA yı gerçekten seviyorum arkadaş. adam olmayacaksada net yanıt veriyorr...snejderr yok maaş-yok geçmiş başarılar filan. inter kay aydı maaş indirimi için diretiyor. 2 aylık mmaaş için direten adam, inter değil kendine ve bize zarar veriyor. süreç uzadıkça farklı yerlere çekliyor..oğuz altay inanın diyorsunuz. 3 tane yönetici bugun-cuma-öğleden sonra diyip açıklama yapıyor. benmi söyletiyorum zorla bunları...

Gerçekte çıksa karşına iki kelime edemeyecek zavallılar burda klavye delikanlısı oluyorlar...

Sanal alemin kralları ...

Şu da var, ben her zaman oyuncuyu havaalanında yüzlerce binlerce kişinin karşılamasına karşı çıktım. Bu bizim ezikliğimizin bir göstergesidir. Üstüne üstlük Sneijder'in bu tavırlarından sonra millet havaalanına akacaksa - ki kesinlikle akacaktır, Rok'un lafına bile akan oldu- iyice ezik bir millet olduğumuzu resmedeceğiz.

2-3 aylık maaş değil toplam 5-6 M € alacağı olduğu ve bunun büyük bir kısmını aldığı 2 aylık maaş alacağı kaldığı söyleniyor.. Yani burada bile yönetimi eleştiriyorsunuz ya.. Ne 15 günü Çarşamba 1 hafta daha yeni doldu.. Cuma veya Cumartesi anlaşıldı Sneijder'in kendisiyle en erken.. Belki Pazartesi bile olabilir.. Yönetim ne yapsın İnter'in vereceği parayı kendi mi versin?

5 yazıcaktım 15 yazmışım.Benim sıkıntım yönetimin taraftarla her transfer dönemi t.şak geçmesi.İnterden alıcak vericek mevzusu hep hikaye ligin başlamasına 2 gün var ortalıkta ne stoper ne solbek....

abi çekin teklifi geri mal gibi kalsın. gitsin ingiliz köy takımlarından birine...

KAKA yı gerçekten seviyorum arkadaş. adam olmayacaksada net yanıt veriyorr...snejderr yok maaş-yok geçmiş başarılar filan. inter kay aydı maaş indirimi için diretiyor. 2 aylık mmaaş için direten adam, inter değil kendine ve bize zarar veriyor. süreç uzadıkça farklı yerlere çekliyor..oğuz altay inanın diyorsunuz. 3 tane yönetici bugun-cuma-öğleden sonra diyip açıklama yapıyor. benmi söyletiyorum zorla bunları...

hocam Sneijder'i almak istiyorsun...

sürecin uzaması ve salak salak lafların çıkması çok normal...

kaddafiye saldırıp linç ettiren o provakatörlerden farkın yok.Bir yorum yazdım.Hemen Ceza verin banlayın.Tipik bir 3. dünya ülkesi vatandaşı işte.Ayıp sana ayıp..

Erkan adama kro diyorsun sonra sadece yorum yaptım diyorsun.Eleştiri hakkın da hakaret hakkın mı sen çöz.

kaddafiye saldırıp linç ettiren o provakatörlerden farkın yok.Bir yorum yazdım.Hemen Ceza verin banlayın.Tipik bir 3. dünya ülkesi vatandaşı işte.Ayıp sana ayıp..

Önce adam gibi konuşmayı öğren...

Bizim hocamız sana göre kıro , renktaşımız hayvan , ülkemiz 3.dünya ülkesi ...

Derdin ne ? Senin gelişmiş ülke anlayışın hakaret etmek mi ? klavye delikanlısı ?

Nerde yaşıyorsun sen ?

Şu Sneijder transfer olayından sonra taraftarın şaftı kaydı... Hepimizin psikolojisi bozuldu ciddi ciddi. Süreç uzadıkça sinirler daha da geriliyor.

Bizim için transfer edilmesi zorunlu olan stoper ve sol bekten hala haber yok... Konsantre olmamız gereken bölgeler aslında. Artık beklemekten başka yapacak bişey yok.

Şu da var, ben her zaman oyuncuyu havaalanında yüzlerce binlerce kişinin karşılamasına karşı çıktım. Bu bizim ezikliğimizin bir göstergesidir. Üstüne üstlük Sneijder'in bu tavırlarından sonra millet havaalanına akacaksa - ki kesinlikle akacaktır, Rok'un lafına bile akan oldu- iyice ezik bir millet olduğumuzu resmedeceğiz.

Buna bende karşıyım,ama bu dünyanın her yerinde var.Örnek komşu ülke Yunanistan.Rivaldo oraya transfer olduğun da bi 30 bin kişi gitmişti herhalde.Meydan da karşıladılar adamı.

Derdin ne ? Senin gelişmiş ülke anlayışın hakaret etmek mi ? klavye delikanlısı ?

Nerde yaşıyorsun sen ?

Ergün abi, o değil de ben 7-8 aydır Konya'ya gitmiyorum, etliekmek aklıma geldikçe titriyorum. Havzan'ı özledim.

aynen tarfatr piskopata bagladi resmen.

Gerizekali resmi aciklama olmadan ROK mu BOK mu neyse onun sozuyle dudurup havalimanina gitmisler.

Ulan bende istiyorum bu transferi her kes istiyor tabi nobetde tutuyoruz burasi baska

Amma vallahi billahide isinin cilkini cikaran burdaki bazi ergen taraftarlarimnizdir.

Ben inaniyorum ki bu ergenler bazi sikecilere simdiden sov yapmislarda simdi eger olmazsa madara olacaklar ya ona isyan ediyorlar,

Ya ben sırf 2 gündür nöbete fazla girmiyorum ve gayet mutluyum 2 gündür tek bildiğim Sneijder ilede anlaştığımız, İnter'le Sneijder arasındaki probleminde 1-2 güne çözüleceği Perşembe veya Cuma bu işin biteceği.. ben dünden beri bunun üstüne birşey duymadım.. Ve gayet iyiyim şuan.. Şimdi Irmak Cuma dedi diye dün 24 saat demişti şimdi cumaya kadar bekleyin diyor herkes bizi oyalıyor diyor.. Oğuz altay dün Perşembe veya Cuma dedi kaynak olarak biraz daha bizi kandırma olasılığı az insanları referans almak lazım..

Nerde yaşıyorsun sen ?

adım soyadım alenen açık istediğin zaman gelebilirsin gerçek alem delikanlısı.ben sanal alemmişim ya.

ben diyorum ozaman. fanatik haberi doğru.. 2 aydır yütülüyorsaa liste olmadan yapılan iş yapılmış..:confused::confused:

Fanatik haberi yalan Murat :) Ki düşün bunu fanatiğin yazdıklarını okumadan söylüyorum :) o derece :) itibara sahipler bende :)

Liste işine takılmamak lazım, Başkan ile Terim mutlaka görüşüyorlardır transfer dönemi başlamadan da önce..Ve mutlaka menagerlerde transfer olabilecekleri fısıldıyorlardır, ilgili birimlere, teknik heyete..

Ki öyle olmasa sivas maçından sonra ( 8 aralık, listelerden çok önce ) nereden çıksın şınayder, kaka muhabbeti :) fısıldanmış işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt