Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

irmak KOLPALIYOR olabilir :trollface: acun'da fransadayim ayagi yapiyordu 98 dünya kupasinda. irmak'ta kendi evinin önünde takiliyor olabilir :D

Bir yandan bugün karar verecek deniliyor.Diğer yandan İtalyan basınına 31 Ocak'a kadar vaktim var denmiş.

interi yıldırmak için öyle diyor hocam

intere bu adam gitmiycek verelim parasını gitsin baskısı yaratmaya çalısıyor

farkındaysan morattide adama baskı yapıp ya git yada paranı indir kal dıyor

Irmak bile atatürk hava limanına gitmiş geçen

Başkan Ünal Aysal divan da konuşma yapacakmış

Kulüpten yalanlama gelmedi:(

Geçen sene kulümüzde çalışan yabancı bir yönetici vardı. Fotomaçta o yöneticinin Sneijder transferde etkili olduğu yazılmıştı ama hemen yalanlama geldi maksat Bülent Tuluna bişey olmasın.

umarım doğru değildir 2 ucu .oklu değnek misali

Kulüpten yalanlama gelmedi:(

Geçen sene kulümüzde çalışan yabancı bir yönetici vardı. Fotomaçta o yöneticinin Sneijder transferde etkili olduğu yazılmıştı ama hemen yalanlama geldi maksat Bülent Tuluna bişey olmasın.

Kulüp her şerefsizi muhattap alıp açıklama mı yapacak? En doğrusunu yapmışlar.

interi yıldırmak için öyle diyor hocam

intere bu adam gitmiycek verelim parasını gitsin baskısı yaratmaya çalısıyor

farkındaysan morattide adama baskı yapıp ya git yada paranı indir kal dıyor

Bekleyip göreceğiz kimin ne olduğunu.Belkide bizi oyalayıp büyük kulüplerden birinden teklif bekliyor.

Renktaslar soyle dusunuyorum da.. Sneijder tartisilmasiz dunyanin 10 orta saha oyuncular arasina girer..ama bu isin tadi kacti sanki..

Hepimiz icimizde umut tasiyoruz, Sneijder Hagi effekti yapar diye..ama ben dusunuyorum ki, Sneijder Hagi kadar Galatasaraya etki saglamaz.. Gelirse uzulmem, aksine elbette sevinirim ama bu is gittikce uzuyor ve baska takimlar elbette devreye gidecek..

Gelirse sevinirim..

gelmezse acikcasi uzulmem..

Irmak Kazuk'a bi jest amacıyla Twitterda TT yapalım . #EmegineSaglikIrmakKazuk :) gibi

o değilde bu adamın interden alacağı para ne kadar yahu.

barış Özbek'in sözleşmesini feshetmişler ahahaha ulan çakal sadri nasıl olsa bedava onu da alırız diye yem mi atmış bize :D

tadi kacti gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt