Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Irmağı tebrik ediyorum harbiden gidip Sneijderi bekliyorsa

Cevap: Transfer Nöbeti

nolacak anlat o zaman, senin gibi dusununler yuzunden iste taraftar boyle trip ler atiyor transfer olmayinca, rahatrahat bekle gor ne olacaksa iste

kardeşim problemlerin falan mı var git temiz hava al bi. Bu güne kadar trip atmadım yönetime vs. Orayı iyi oku istersen bir taneniz yönetime sallasın diyen adam yönetimin arkasında duran adamdır.

Hayatımda ilk defa bir transferden bu kadar sıkıldım.

Sebebi de

Adam çok büyük oyuncu, sansasyonel bi durum yani Türkiye ye getirebilmek..Bu yüzden taraftar inanılmaz istiyor :)

Bu sebeple ıncığına cıncığına medya tamamiyle tüketti, nereye baksak, şınayder..

Çok daha fazla beklediklerimiz de oldu ama bu kadar kasmamıştı.. ( Kasan şınayder değil biziz :D )

kardeşim problemlerin falan mı var git temiz hava al bi. Bu güne kadar trip atmadım yönetime vs. Orayı iyi oku istersen bir taneniz yönetime sallasın diyen adam yönetimin arkasında duran adamdır.

ben yonetime sallamadim bunu bil ikincisi konusurken ne yazdigini bil 2

bizde gelsin diyoruz ama cocuk oyuncuga degil bu oyle olsa sen getir adami bizde rahat edelim

ben onu bunu bılmem bu tarsnfderde tum duyumcular ve habercılerrr patladı bence iş tam bır arapsaçııı:(

divan kurulu canli yayinlaniyormu bir yerde

Birazdan konuşma yapacakmış anlarız neyin ne olduğunu NTV sporda göstereceklermiş

Arkadaş 1.200.000 bizim için yüksek para eyv ama Sneijder için hiçbişey adam bunu anlatmaya çalışıyo size bugün Ozan İpek'e 1.400.000 ceza geliyo

Aga herkes bizim futbolcular gibi mi zannediyorsun,Avrupalı adam hakkını alana kadar işin peşini bırakmaz..O feda işi ancak Türkiye de olur,bizde adam transfer olabilmek için alacağından vazgeçer hatta üzerine para verir..Adamlar hakkının biz ise arabeskin peşindeyiz.

NTV'de 2-3 dk öne arkadan geçen adam Mesut Yılmaz değil miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt