Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Irmak çabasını takdir ediyorum belki örnek olur ama olmayacak işlerle uğraşıyor:D

Başkan'ın o suratını görünce çok umutlanmayalım ark yönetim yüzü hepsi çok gergin

Ayın 31'ine kadar vaktim var diyo adam ya lan çakal herkes senin keyfini beklemek zorunda mı seni isteyen takımın planları var o planlar doğrultusunda seni istiyolar zaten, sende çıkmışın 31 ine kadar vaktim var diyosun bizimde maçlarımız var 31'ine kadar

çakallıkla ne alakası var.Adam herhalde kendi keyfine göre davranacak.

Sezai ben çok sıkılıyorum kardeşim yaptıklarından yav..

Ornek baros.adam oynamiyor amma hakki olani aliyor.

Amma Nihat Kahveci parasini istedi diye ulan sen Besiktasin cocugu deyilmisin lan dedi baskanlari.

Aynen öyle kardeşim,biz istiyoruz ki,kimse hakkını aramasın,kulüpten alacağı varsa da elinin tersiyle itsin..Eğer çekip gidersen karakter timsalisin,hakkını ararsan paragözsün,karaktersizsin..Bizde ki mentalite bu...Herkes aptal bi tek biz akıllı,herkes karaktersiz,bi tek biz onurlu...

Acaba yönetim su an ne yapiyor? Sneijder ne yapiyor ve en önemlisi Sabri ne yapiyor?

Arkadaşım sen nerenden anlıyorsun bu yazılanları. Git bi kursa algılama eğitimi falan al. Daha burada yazılanları okumadan laf yetiştirmeye çalışıyorsun.

Yol göstereyim sana istersen. Eğer problem 1.2 milyon€ ise bunu karşılayabilirsin. Ne gereksiz adamlara ne paralar verildi bu klüpte hatırlatayım. Adama güvence verirsin interden alamazsan ben veririm diye. Bir an önce kamppa katarsın.

Biz bilmiyoruz zaten sneijderin büyük oyuncu olduğunu. Veya 1.2 milyon€'nun ne kadar fazla olduğunu. Bazen fedakarlık yaaparsın böyle. Eğer 1.2 milyon€ ise sorun aşılır rahatlıkla. Bak temel düzeyde anlatmaya çalıştım anlamışsındır umarım.

benim ne dedigimi hala anlamamissin, hep biz mi transfer yaparken adamin alacagini vermek zorunda olacagiz (ornek amrabat filan falan)

zaten adam gelirse yilda 5 milyon euro ya yakin para alacak bu bile cok para, imza parasi var, bonservisi var, bide sen istiyorsun diye adamin alamadigi parayi interden bizde verelim, bu ne kadar mantikli? konusulan rakamlar da oyle az birsey degil anlatmak istedigmiz kac sayfadir budur insallag anlamisindir sonunda, problem para degil problem etik durusumuz, oyle her problemi olan adamin parasini biz karsilayacaksak artik bundan sonra her yaptigmiz transferde ayni muameleyi goruruz bunu dusunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt