Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder hızlıca kaçmış antrenmandan sonra. ırmak yakalayamamış.

kardesim beni salak yerine koyma agir gecerim

biz ne oldugunu bal gibi anladik sorun orada degil oraya da cekme

benim ne dedigimi hala anlamamissin, hep biz mi transfer yaparken adamin alacagini vermek zorunda olacagiz (ornek amrabat filan falan)

zaten adam gelirse yilda 5 milyon euro ya yakin para alacak bu bile cok para, imza parasi var, bonservisi var, bide sen istiyorsun diye adamin alamadigi parayi interden bizde verelim, bu ne kadar mantikli? konusulan rakamlar da oyle az birsey degil anlatmak istedigmiz kac sayfadir budur insallag anlamisindir sonunda, problem para degil problem etik durusumuz, oyle her problemi olan adamin parasini biz karsilayacaksak artik bundan sonra her yaptigmiz transferde ayni muameleyi goruruz bunu dusunun

Bak ben şuanda nasıl enin fikirlerine saygı duyuyorsam sizde insanların fikirlerine saygı duyun bi.

Yok cebinden öde, yok forumda para toplayalım bir tek zeki sizsiniz zaten. Bunları biz bilmiyoruz.

Forumda bu aralar üst seviyede olan insanların fikirleriyle dalga geçen laf sokmaya çalışan herkese söylüyorum. Burada herkes herkesin fikirleriyle dalga geçecekse işimiz var.

oguz altay dun nedemişşti beylerr sedat dogan nedıyorr yazıkkk iş arapsaçı bellı oldu

Arkadaş farklı şeyler söylemiyorlar zaten Başkan resmi açıklama yapacak olsaydı.. Oğuz Altayla iletmezdi.. Resmi ağızlardan kesin anlaşıldı beklemeyin röportajlarda falan büyük olasılıkla falan derlerde orası divan kurulu yahu..

Sedat Doğan: "Sözleşmeler imzaladığına borsaya açıklama yapmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Inter ile anlaşma sağladık ama futbolcuyla anlaşma sağlanmadı. Geçmişte normal kulüp çatısı altından faaliyet gösterirken taransferleri saklıyorduk. Ancak artık böyle bir durum kalmadı. Açıklama yapmak zorundayız. Inter ile bir anlaşma imzaladık. Fakat ortada oyuncu ile bir anlaşma yok."

Sneijder'den bahsetti de sol bek ve stoper unutuldu sanırım... Aloo lig başladı! Hemen, şimdi transfer etsek bile bu adamlar ne ara takıma alışacaklar? Takıldık gittik bir Sneijder'in peşine!

Irmak henüz tünel kazamadı mı evin içine?

24 saat kavramıyla ilgili algı sorunu oluştu bende. Geçen perşembe bu saatlerde Bülent Tulun'un 24 saat içerisinde açıklamasıyla başlayan süreç yarın 1 hafta geçtikten sonra doluyor. Demek ki farklı bir boyutta yaşıyor adamlar.

anlaştık mı dicekti adam bi önceki cümlede borsa dedi :asd:

İnter ile arasındaki problemi çözünce bize KARARINI BİLDİRECEKMİŞ....

Bizi oyalamıyorsa bende birşey bilmiyorum..

ulan ülkede şuan öcalan dan fazla konuşuluyor bizim sneijder efendi

Sedat Doğan: "Sözleşmeler imzaladığına borsaya açıklama yapmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi Inter ile anlaşma sağladık ama futbolcuyla anlaşma sağlanmadı. Geçmişte normal kulüp çatısı altından faaliyet gösterirken taransferleri saklıyorduk. Ancak artık böyle bir durum kalmadı. Açıklama yapmak zorundayız. Inter ile bir anlaşma imzaladık. Fakat ortada oyuncu ile bir anlaşma yok."

oyuncu ile anlaşma yok ne la??

oyuncu ile gerekli adımları atıyoruz-atılıyor de..

kapa bildirmek zorunda değilmi şiimdi, oyuncu ile anlaşamadık diye :)

Neyse alper kusura bakma kardeşim boş yere gerginlik yaptık.

Forumda ki herkestende özür diliyorum kendi adıma, tartışmaları okuyup rahatsız olmak zorunda değilsiniz.

Irmak : Gün içinde karar vermesini bekliyoruz. Yarına sarkabilir.

gibisinden bir şeyler söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt